Alışveriş & Hediyeler Sizce bu yüzüğü taksam gören başım bağlı zanneder mi? Söz-nişan yüzüğünü anımsatıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gören başım bağlı zanneder mi? Renksiz mi olmalı yoksa? Güncellemeler+1 yıl Bu kadar amatör ve a mcık kafalı bi site daha önce görmedin Sizce bu yüzüğü taksam gören başım bağlı zanneder mi? Söz-nişan yüzüğünü anımsatıyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çoğu yok ellerin çok tombik, yok efendim yüzük hacı yüzüğü...😒 yani Blue Diamond ya da Zen vitrininde görseniz dibiniz düşer, milyarlık yüzük çünkü😒😒 Ellerine laf edenler de sanki dünya güzelleri/yakışıklıları. 🙄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ellerim tombik olsa alınırdım ellerim asla tombik değil 😂 Yorumla NevHa +1 yıl Bu arada söz-nişan değil de evliler genellikle bu tarz yüzük takar. Yorumla Soran +1 yıl Bu arada yüzük gerçekten hacı yüzüğü, sadece gören küçük yaşta evlilik yoluna girmiş der mi diye merak ettim Yorumla NevHa +1 yıl Öyle diyeceklerini sanmam Yorumla
Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bende takiyorum varsin öyle zandetsinler.. 😶 2 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Hayır bu öyle aksesuar tarzı bişey nişan veya söz yüzüğü gibi değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yüzüğe gerek yok ellerin zaten başının bağlı olduğunu aksettiriyor 0 44 Yorumla Ozpembem +1 yıl Nasıl elden anlıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem belli olgunluğundan Yorumla Ozpembem +1 yıl Benim elimde tombik ben de mi olgun oluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem görmem lazm Yorumla Ozpembem +1 yıl Profil koydum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem yok bu henüz cok şey yaşamamamış bir el görüntüsü Yorumla Ozpembem +1 yıl O ne demek oluyor. O kadının eli ile benzer yani tombul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem yok o kadın daha cok şey yaşamaış görmüşseninki daha öyle değil Yorumla Ozpembem +1 yıl Çok acayip bir şekilde yaşanmışlık şeyini ölçmen. Peki genel olarak nasıl erkekler uzun ince seviyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem sevebilir ama elede yansır karakter Yorumla Ozpembem +1 yıl Sen pek beğenmedin sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem kimii Yorumla Ozpembem +1 yıl Benim elimi ve şey başka ne gibi özellik seziyorsun ben de Yorumla Soran +1 yıl Yalnız ben 17 yaşımdayım abartmasak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem aşırı duygusal kırılgan meraklı naiff yumuşak huylu cok iyi niyetli fedakar Yorumla Ozpembem +1 yıl Hepsi tuttu asko. Ama erkek olarak merak ettim ne düşündün çok mu kalın büyük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem kalın değil ben karakter olarak diyorm bide yaşanmışlıklar üzerine konusuyorumarkadaş bak cok genç ama baya bişi yaşamış hissi var Yorumla Ozpembem +1 yıl Anladım asko sağ olasın 💗💗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem böyle ponçikkte olmasan biraz değiştirsen bu tavrını cok iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür rahat bi hayatım var pek bi sıkıntı yaşamadım okul ev işte her genç gibi neyin dramasını yaşıyosun shshsndn Yorumla Ozpembem +1 yıl Ahahaa bromm burada böyleyim sadece birass tatlı olmiyim mi🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem ol ama dozunu ayarla bence. bu kız gibi biraz daha olgun olsan bemnce cok daha iyi bir görünüm verirsin çevreye Yorumla Ozpembem +1 yıl Zaten öyleyim de arada böyle olmak lazım. Yorumla Ozpembem +1 yıl Gerçekte benimle muhatap olmaya cekinirsin çok katı ve ciddi biriyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem evet oda güzel o halde. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem dışarda öyle görünüyorsn mecbur ama sanalda öyle deilsn Yorumla Ozpembem +1 yıl Evet sanalda biraz daha rahat davranıyorum bu aralar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem neden bu aralar. bence artık katı görünbmek ya da kurallara bağlı kalmak seni sıkmış olmalı ki , sanal olarak başka bir kişiliğini açığa vurmak istedin Yorumla Ozpembem +1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem cokmu baskı altındaydın peki öyle bi görünüm var sende Yorumla Ozpembem +1 yıl Sadece asko dedim abartmadın mı sence de? Baskı altında falan değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem eh biraz abartı olsu gibi sanki sende haklısın biraz :D Yorumla Ozpembem +1 yıl Evet haklıyım ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem ee takipp attm ama dönmedinn Yorumla Ozpembem +1 yıl Dönmem gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem hmm oda olabilir ürrkeksin senn buda var sende =) Yorumla Ozpembem +1 yıl Ya yürü artık 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem ee öyle amaa görünüyor her şey :pp Yorumla Ozpembem +1 yıl İyi günler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem burcun neydi senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem ee ne oldu sustun da Yorumla Ozpembem +1 yıl Sonsuza dek burdan mı konuşcam bro bb yazma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ozpembem yinemi broo felann aşko gibi şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hey senin el ne durumda bu diğeri çekmiş gitmiş 😆 Yorumla
Sorgunc Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Hosuna gidiyorsa tak. Nisan ya da evlilik yuzuguyle alakasi yok. millete degil keyfine bak 😉 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Nişan ve söz yüzüğü daha farkı alakası yok 0 0 Yorumla
user0182636289182 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Sevgili hediyesine benziyor 0 1 Yorumla sadistÜye +1 yıl Yardımcı. Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ama biraz benziyor gibi. 0 0 Yorumla
Blackwing34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Başka ülkede yaşayamam skskffl 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu ülkede yaşamıyosun zaten Yorumla Blackwing34 +1 yıl Sağol kamu aydınlatma spotu yaptığın için 😃 Yorumla Blackwing34 +1 yıl Önemli olan kalbi yüzüklemek duygusal bırakın Yorumla Blackwing34 +1 yıl Jfmcmfmfmndc Yorumla Blackwing34 +1 yıl 5 TL yuzukle akıl vermeleride iyi biliyor hasa bilisenn ayan jfjfkf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tekerlekli sandalye görmüyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi işte engelli olduğunu anlayıp yaklaşmazlar Yorumla Soran +1 yıl Kapak gelince gizliliğe geçen bir beyinsiz sjsjdh Yorumla Soran +1 yıl Sana da alalım diycem de beyinden engelli olunca tekerlekli sandalye de yardımcı olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çoğu yok ellerin çok tombik, yok efendim yüzük hacı yüzüğü...😒 yani Blue Diamond ya da Zen vitrininde görseniz dibiniz düşer, milyarlık yüzük çünkü😒😒
Ellerine laf edenler de sanki dünya güzelleri/yakışıklıları. 🙄
Ellerim tombik olsa alınırdım ellerim asla tombik değil 😂
Bu arada söz-nişan değil de evliler genellikle bu tarz yüzük takar.
Bu arada yüzük gerçekten hacı yüzüğü, sadece gören küçük yaşta evlilik yoluna girmiş der mi diye merak ettim
Öyle diyeceklerini sanmam
Bende takiyorum varsin öyle zandetsinler.. 😶
Hayır bu öyle aksesuar tarzı bişey nişan veya söz yüzüğü gibi değil
Annemin buna benzer farklı renklerde bir yüzüğü vardı 😅
yüzüğe gerek yok ellerin zaten başının bağlı olduğunu aksettiriyor
Nasıl elden anlıyorsun
@Ozpembem belli olgunluğundan
Benim elimde tombik ben de mi olgun oluyorum
@Ozpembem görmem lazm
Profil koydum
@Ozpembem yok bu henüz cok şey yaşamamamış bir el görüntüsü
O ne demek oluyor. O kadının eli ile benzer yani tombul
@Ozpembem yok o kadın daha cok şey yaşamaış görmüş
seninki daha öyle değil
Çok acayip bir şekilde yaşanmışlık şeyini ölçmen. Peki genel olarak nasıl erkekler uzun ince seviyor
@Ozpembem sevebilir ama elede yansır karakter
Sen pek beğenmedin sanırım
@Ozpembem kimii
Benim elimi ve şey başka ne gibi özellik seziyorsun ben de
Yalnız ben 17 yaşımdayım abartmasak mı
@Ozpembem aşırı duygusal kırılgan meraklı naiff yumuşak huylu cok iyi niyetli
fedakar
Hepsi tuttu asko. Ama erkek olarak merak ettim ne düşündün çok mu kalın büyük
@Ozpembem kalın değil ben karakter olarak diyorm bide yaşanmışlıklar üzerine konusuyorum
arkadaş bak cok genç ama baya bişi yaşamış hissi var
Anladım asko sağ olasın 💗💗
@Ozpembem böyle ponçikkte olmasan biraz değiştirsen bu tavrını cok iyi olur
Çok şükür rahat bi hayatım var pek bi sıkıntı yaşamadım okul ev işte her genç gibi neyin dramasını yaşıyosun shshsndn
Ahahaa bromm burada böyleyim sadece birass tatlı olmiyim mi🥺🥺🥺
@Ozpembem ol ama dozunu ayarla bence. bu kız gibi biraz daha olgun olsan bemnce cok daha iyi bir görünüm verirsin çevreye
Zaten öyleyim de arada böyle olmak lazım.
Gerçekte benimle muhatap olmaya cekinirsin çok katı ve ciddi biriyim
@Ozpembem evet oda güzel o halde.
@Ozpembem dışarda öyle görünüyorsn mecbur ama sanalda öyle deilsn
Evet sanalda biraz daha rahat davranıyorum bu aralar
@Ozpembem neden bu aralar. bence artık katı görünbmek ya da kurallara bağlı kalmak seni sıkmış olmalı ki , sanal olarak başka bir kişiliğini açığa vurmak istedin
Doğru
@Ozpembem cokmu baskı altındaydın peki öyle bi görünüm var sende
Sadece asko dedim abartmadın mı sence de? Baskı altında falan değilim
@Ozpembem eh biraz abartı olsu gibi sanki sende haklısın biraz :D
Evet haklıyım ☹️
@Ozpembem ee takipp attm ama dönmedinn
Dönmem gerek yok
@Ozpembem hmm oda olabilir ürrkeksin senn buda var sende =)
Ya yürü artık 😅
@Ozpembem ee öyle amaa görünüyor her şey :pp
İyi günler
@Ozpembem burcun neydi senin
@Ozpembem ee ne oldu sustun da
Sonsuza dek burdan mı konuşcam bro bb yazma
@Ozpembem yinemi broo felann aşko gibi şeyler
hey senin el ne durumda bu diğeri çekmiş gitmiş 😆
Hosuna gidiyorsa tak. Nisan ya da evlilik yuzuguyle alakasi yok. millete degil keyfine bak 😉
Dedelerin torunlara getirdiği hacı tüzüğüne benziyor 😄
Ben zannederdim heralde
Nişan ve söz yüzüğü daha farkı alakası yok
Sevgili hediyesine benziyor
Yardımcı.
Bilmiyorum ama biraz benziyor gibi.
Başka ülkede yaşayamam skskffl
Bu ülkede yaşamıyosun zaten
Sağol kamu aydınlatma spotu yaptığın için 😃
Önemli olan kalbi yüzüklemek duygusal bırakın
Jfmcmfmfmndc
5 TL yuzukle akıl vermeleride iyi biliyor hasa bilisenn ayan jfjfkf
Kırtasiyede alınmış 5₺ takı gibi gözüküyor
hayır.
Evet
Sanmam zannetmezler
Bisey anlamazlar
Evet güzel tak
Ben öyle sanardim
Kim ne derse desin ya boş ver istiyorsan tak.
bu ne
Tekerlekli sandalye görmüyor musun
İyi işte engelli olduğunu anlayıp yaklaşmazlar
Kapak gelince gizliliğe geçen bir beyinsiz sjsjdh
Sana da alalım diycem de beyinden engelli olunca tekerlekli sandalye de yardımcı olmuyor
anımsatmıyor
Evet