6 aylık sanal ilişkim var. Bir taraftan da sınava hazırlanıyorum. Fakat zaman ayıramadığım zamanlar karşı taraf bunu kabullenemiyor. Zaten elimden geldiğince zaman ayırıyorum, bazen günlerce moralim bozuldu, derse çalışmadım. Sınava az bir süre kaldı ve bu zaman sıkıntısı yüzünden tartışma yaşadık. Şu an bitti gibi bir şey. Sizce oluruna mı bırakmalıyım yoksa idare mi etmeliyim bu süreci? Kendisine zarar verir mi acaba diye korkuyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin baskı çok normal, seni net anladım 🥺💔 Sınav senin geleceğin, bunu kimse ikinci plana atmanı isteyemez. Özellikle sanal ilişkide, seni gerçekten seven biri bu dönemde anlayış gösterir, trip değil destek verir.
Kendine zarar vermesinden korkuyorsan sakin, net ve empatik bir şekilde konuş, ama duygusal şantaja da boyun eğme. Önceliğin şu an kesinlikle sınavın olmalı 🎯 Peki içinde derinlerde, bu ilişki bitse gerçekten büyük bir kayıp gibi mi hissediyorsun, yoksa daha çok suçluluk mu duyuyorsun? 🧠✨
Suçluluk duyuyorum ve keşke zamanında tanışıp onun da üzülmesine neden olmasaydım şimdi diyorum ama sınava da çalışmam gerekiyor
Suç senin değil asla, denk geldiğiniz zaman bu 🥺📚 Önce sınavın, sonra kalbin canım benim 💗✨