Evliyken is yerindeki flörtez ilgiden hoşlanmak normal mi, yoksa evliliğimi yeniden mi sorgulamalıyım?

Ben evliyim. Ve yakın zamanda iş ortamına yeni dahil olan ve çok hızlı bir samimiyet yakaladığımız bir erkek iş arkadaşım var. Bana sürekli iltifat ediyor. Kahve kendine aldıysa bana da alıyor. Arada beni yokluyor gibi bariz flörtöz bir tavrı var. Her yeni şeyi fark ediyor. Ama ben bu şekilde karşılık vermiyorum genelde. Ama bu ilgi hoşuma gitti buna ben de inanamıyorum. Bu aralar evliliğimde sorunlar var belki buradan kaynaklı bir boşluktur diyorum. Eşim uzun zamandır işsiz ve öyle ciddi çabaları yok, gözümde biraz kötü bir konumda bu sıralar. Çünkü ben hem çalışıyorum hem de kendi işimi yapıyorum eve gidip evin işlerini de yapıyorum. Oysa sabah 5'e kadar oyun oynayıp ben işten gelene kadar uyuyor. Bu apayrı bir sorun bunun farkındayım sadece bu ilginin hoşuma gitmesi bana kendimi kötü hissettirdi. Çünkü böyle biri değilim. Eşimle sorunumuz bambaşka bir konu, çözülmesi gerek bunun farkındayım. Bu arkadaşım için de bir şey hissetmem mümkün değil çünkü o böyle heyecanları seviyor, sadece yoklama çabası olduğunun farkındayım. Egosunu okşamak için yapıyor bunu, yani bir reaksiyon alacak mı diye. Ama bu hoşuma gitme durumu hayra alamet gelmedi bana. Evliliğimi gözden geçirmeli ve bir karar vermeli miyim sizce?

Evliyken is yerindeki flörtez ilgiden hoşlanmak normal mi, yoksa evliliğimi yeniden mi sorgulamalıyım?