Sanki hepsi mutlu gibi geliyor. Bazen gerçekten özeniyorum. Sizde de oluyor mu bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMutlu çiftlere imrenerek bakarım. Hep mutlu olmalarını dilerim. İnsanların hayatlarında, her şey o kadar tatsız ve kötü durumdaki böyle çiftler ilham veriyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aksine hallerine üzülüyorum, çünkü iç dünyalarında maalesef asla göründükleri gibi olmuyorlar kaç evli arkadaşıma sorduysam hep bir pişmanlık ve eski hayatını özleme söz konusu. Hayattan zevkimi ve hedeflerimi almadan asla böyle bir yola başvurmam. Evlilik artık hayattan bütün beklentilerini tamamladığında, sakin ve rutin bir hayata hazır olduğunda yapılmalı.
10 Yorumla
+1 yılBence özenme sürekli kavga ediyorlar.
- Bir süre sonra kavgalar başlıyor ve tüm apartman sizin konuşmalarınızı dinliyor. Kavga etmeyen bir çift yoktur buraya yazıyorum. :)10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBekar iken evet oluyordu. Çevremde ki insanlar gerçekten çok mutlulardı. Şimdi de gerçekten aynı izlenimi veriyorlar. Bende şu an da evli ve mutlu olduğumu düşünüyorum
bu karşı tarafa veya bekarlara nasıl yansıyor şimdi sen sorunca merak ettim.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana da oyunu araba sonra diyorum ki ne evliliği saçmalama
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAa hemen hemen herkes evlililerin mutsuz olduklarını düşünüyor ve onlara benzememeye çalışıyor. Senin evlileri çok mutlu sanıp onlara özenmen biraz şaşırtıcı ya 😃 Çevrende evli olupta gayet mutlu olan çiftleri görüyorsan eğer onlar gibi mutlu olmak istemen, mutlu olmaya çalışman gayet normal
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
Cunku dogamiz geregi bekarlik bir yerden sonra keyif vermiyor insana. Insan bir yere birisine ait olmak istiyor. Coluk cocuk sahibi olup belli bir duzende yasamak istiyor.
Yas gectikce evlenip giden yasitlarin cogaldikca, zamanla yanliz kalmaya basliyorsun.
Bu da insani fazlaca dusunmeye itiyor.
Bakma sen bazilari özgürlük diye diye tek basina ölmeyi seciyor farkinda degiller.37 Yorumla- +1 yıl
Yalnız kalmaya başlama olayı aynı benim yaşadığım gibi herkes evlendikçe ben yalnızlaşıyorum...
- +1 yıl
@kalbindesakli91 Haklisin. Cunku insanlar seni beni dislamak zorunda kaliyor.
Cunku onlar da tek degil artik. Istese de istemese de uzaklasmak zorunda kaliyorlar bizim gibi bekarlardan. Bu kadin icinde erkek icinde boyle. Dogal bir sureci yasiyorlar.
Iki secenek var önümüzde. Yillar gectikce yanliz kalmamak icin ya evcil hayvan besleyecegiz ya da en kisa surede evlenip, coluk cocugumuza bakacagiz. Ben ikiyi tercih ediyorum 🙂 - +1 yıl
Bende ikiyi tercih ediyorum ama ekonomik koşullar korkutuyor beni ondan uzağım biraz :)
- +1 yıl
@kalbindesakli91 Bu duruma en guzel cevap, hakkim da hayirli olsun diye icinden gecireceksin. Yoksa kafayi yersin dusunmekle
- +1 yıl
Bende öyle yaparak geçiştirmeye çalışıyorum şimdilik hakkımız da hayırlısı olsun.
- +1 yıl
@kalbindesakli91 Amin diyeyim de hepimize katkisi olsun kardes 🙂
- +1 yıl
Aminnnnnn sağolasın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların ozenmesi normal fakat erkekler için durum daha farklı. Akıllı bir erkek evlilik için özenip acele etmez çünkü bir erkek ne kadar olgunlaşır ve zengin olursa o kadar iyi seçeneklere sahip olur. Çok kötü bir örnek olacak fakat ali agaoglu kadar zengin olursa haremi birleşmiş milletler gibi olur ve sen gel sen git der. İstediği kadından çocuk yapar. Maalesef aşırı derecede zengin olan erkekler kadının değerini bilmez satın almak için uğraşır. Satılık kadın ise işe yaramaz, hastalıkta sağlıkta gönüllü olarak bana bakacak, beni gönülden sevecek ve değer verecek hatun bulsa akıllı bir erkek o kadının değerini bilir. Evlilik isterse evlilik, birlikte yaşamak isterse birlikte yaşar. Yani kısaca özenme olayı kişiye göre değişir 😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani özenmek gayet normal aslında.. Herkesin hayalleri birbirinden farklı ve bağımsız.. Bazı insanlar sevgiliye, evliliğe bağlarken mutluluğu, bazıları paraya güce bağlayabilir.. Kimsenin kimseyi eleştirme hakkı yok sonuç olarak bu durumda.. Keyifli günler..
20 Yorumla Benim annemle babam hiç mutlu değil. babamın piskolojisinin bozuk olduğunu dolayısıyla kendi mutlu olmayan birinin başkasını mutlu edemeyeceğini de düşünüyorum. Keşke boşansalar annem neden bunu çekiyor anlamıyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAynı durum bende de oluyor yaşım 30 arkadaşlarımın neredeyse hepsi evli hatta çocuklu olanda var ama ben yapayalnız kaldım ne sevgili oldu yıllarca ne evlilik muhabbeti sevgili olmayınca oda olmuyor tabi o ayrı.
20 Yorumla
+1 yılÖzenme...
Türkiye'de evlilik çok boktan bir şey. Bu alaturka zihniyet yüzünden kadınlar çok sömürülüyor.
Evlilik 2 kişinin arasında olması gerekirken müdahil olan çok.
Siz diil de dünürler birbirleriyle evleniyor.
Milletin oynamasına kanıp da babalara gelmiyin00 YorumlaBu şey gibi düz saçlıların kıvırcıklara özenirken, kıvırcıklarında düz saçlılara özenmesi. İkiside ayrı ayrı güzel :)
50 Yorumla
+1 yılEvlenmenin tek güzel yanı çocuk. Başka güzelliği yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Özele gelsene soru soran
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Konuşabiliriz
Şimdiye kadar hiç olmadı ama emin ol evlilerin çok büyük bölümü kesinlikle mutsuzdur
15 Yorumla
Soran+1 yıl😄
Soran+1 yıl😂.
Hiç öyle değiller. Her ilişkinin inişli çıkışlı dönemleri olur. Kimseye özenmeyin. Kendi hayatınıza bakın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi ara ben de imreniyordum fake hesap açtım tanıdık tanımadık milletin kocasına yazdım ve 2 kişi dışında hepsi döndü karısından yakındılar yavsadılar falan. Yazdığım insan sayısı 80i geçmiştir net. Evlenmek şu hayatta isteyeceğim en son şey. O mutluluklar sahte gösteriş..
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHepsi açacak değil ya
+1 yıl2 snyeliğne evet, sonra ülke şartları geliyor aklıma, arka planda ev içi dönen muhabbetleri düşünüyorum ve "Şükürler olsun ki hala bekarım :))" diye seviniyorum.
10 Yorumlaevet, ilişkilerde inişler çıkışlar olsa da bazen şey der büyükler
işte çocuk eve neşe getirir, çocuk yapın aranız düzelsin veya tatile çıkın aranız düzelsin vs işte o anda hissettiğimiz tüm duygular da dahil bunlar ilişkiye yapılan yatırım ayrılma eşiğine gelip ayrılamamak bundan kaynaklanıyor büyük sorumluluk, herkesin yapabileceği bir şey olduğunu düşünmüyorum. fedakarlık şart. alkolün uçkurunun bokkunu çıkarmış insanlar uzak dursun.10 Yorumla
+1 yılBir zamanlar evli olan biri olarak diyorum ki evli olupta, mutlu olan çok az. İnan bana hicbirsey göründüğü gibi değil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende özeniyorum onlarda bekarlara özeniyor. İşsizken keşke işim olsa diyorsum şimdi keşke yatsam diyorum.
20 Yorumla
+1 yılBazen özeniyorum bazen de acıyorum, birbirlerine saygısız davrandıklarında bununla nasıl bir ömür geçirecek diyorum
20 Yorumla
+1 yılbir çok mutlu taklidi yapan aslında tam tersi. bu yüzden özenmeyin derim.
gerçekten mutlu olan çift sayısı gerçekten az10 Yorumla
+1 yılEvlilik doğru insanla olursa muhteşem bir şey. Herbirimizin sevgiye ilgiye ve cinselliğe ihtiyacımız var. Bütün bunları helal yoldan vicdan azabı çekmeden rahat rahat yaşamak için tek yol evlilik bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Evet oluyor. Bakıyorum evli arkadaşlarıma bi düzenleri var mutlular gerçekten de bizde sallabaş dolaşalım. Everin ula beniii evlenmek istiyorum 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 48b cevap paylaştı.
+1 yılDışardan baksan herkes mutlu lakin kapalı kapılar ardında sanıldığı gibi değildir. Evliller daha mutsuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç özenme. mutlu falan değiliz. Çocuklarla evde kafayı yiyorum başım çatlıyor. Adam işte erken çıksa da eve geç geliyor kafası şişmesin diye. Yardımcı olmuyor. maddiyat da yok ama evlen tabi tek biz batmayalım
34 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı çok mu
- +1 yıl
Yazık sana
- +1 yıl
Aynı ben
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıltüm evlilikler öyle değil bazıları dışardan öyle görünür sadece
10 Yorumla
+1 yılFotoğraf çekilirken gülümse diyoruz ya evlilerde sürekli o moda giriyor mutlu görünmeye çalışıyorlar işin gerçeği evliler kabilesine üye olduğunda ortaya çıkıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik çok güzel bir şey. Ben çok seviyorum evliliği. İnşallah mutlu bir yuva kurarsın. Çok şükür halime. 💙🧿💙🧿💙🧿
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes de mutsuzlar diyor mutlu olanlar da varmış🙂
- +1 yıl
Yaa ben çok seviyorum evliliği. Kocamı da çok seviyorum. İyi ki var. Çok sağlam adam kocam. Var elbette kusurları... Bizi tanıyanlar içinde hiç övmem nazar değmesin diye ama öyle böyle değil hayranım kocama. Maşallah. Karakteri sağlam, çalışkan, aktif, çok iyi bir baba, çok iyi bir koca, çok iyi bir sevgili... güçlü, zeki, düşünceli, Kötü yanı, iş hayatında çok karamsar, insanın içini karartır. Gerginlik yaratır. Ortağız aynı zamanda. Yani şöyle diyeyim... Ortak olmasaydık adam tadından yenmezdi... Ama o da nazar boncuğu olsun. İyi ki evlenmişim. Bin kere dünyaya gelsem yine onu seçerim. Arkadaşlarıma onun hep kötü tarafını, huysuz yanlarını, karamsarlığınu anlatıyorum. Gözleri kalmasın. 😁
Soran+1 yılNe güzel😊
+1 yıldavulun sesi uzaktan hoş gelir güzelim. boş ver özgür olmak en güzeli
10 Yorumla
+1 yılHer evlenen mutlu olucak diye bir şey yok, çiftine göre değişir bu durum
10 YorumlaHer zaman mutlu değiliz ve tabi her zaman mutsuz da değiliz. Çiftine göre oranlar değişir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol çok normal düşünsene eve giderken birinin seni beklediğini biliyorsun hiç çekinmeden rahat rahat konuşuyorsun... Burada yazamayacağım daha bir sürü şey var bunun için
00 Yorumla Evlilik herkes için mutluluk getirmeyebilir. Dışarıdan gördüğün şey ne derece gerçek bilemezsin. Sevgililer evliler ne fark eder kimse kimsenin nasıl bir ilişki yaşadığını bilemez.
00 YorumlaZayıf vücutlu bebeksi yüzlü tesettürlü kadınları görünce...
Benim de evlenesim geliyor ilk
Sonra edepsiz kadın takılıyor gözüme
Vazgeçiyorum evlilik düşüncesinden00 Yorumla
+1 yılBir laf vardır bilir misiniz belki duymuşsunuzdur evlenen bin pişman evlenmeyen bir pişman
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mutluyum istediğimiz zaman seks yapıyoruz istediğimizi yiyip içiyoruz ve geziyoruz
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir sen eksiktin abla fetişi de geldi
Cevap sahibi+1 yılAyıp ve günah yaptığın olmaz böyle söyleme lütfen
Çoğu mutsuz diyebilirim. Dışardan mutlu göründüklerine bakma. Mutlu olanlar da vardır elbet ama hepsi değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet kuzenim i kıskanıyorum keşke benimde öyle bı evliliğim olsa diyorum mutlu huzurlu birbirine saygısı olan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bana korkunc huzursuz v mutsuzlar gibi geliyor
20 Yorumla
+1 yılGibi o canım😂
Kaledekiler içeriye içerdekiler dışarıya10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Tabiki evlilik güzel bir durum
Ozenmen alsnda artk yalnız olmak istemiyorsun.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece istediklerinde fanfinfon yapmalarına özeniyorum fjfjjdjdjdjjdjr
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende de tam tersi evli birini görünce halime şükrediyorum çünkü çevremdeki evliliklerin hepsinde sıkıntı var ahshhs
20 Yorumla
+1 yılİnsan, kendinde olmayan şeylere sahip insanları kendinden daha mutlu zannetmeye meyillidir. Seninki de böyle bir durum..
20 YorumlaBen de özeniyorum fakat yaşım daha çok genç, yıllar var o mevzuya ;)
00 Yorumla
+1 yılEvlensen bu sefer de çocuğu olanlara özeneceksin. Özenme işinin sonu yok
00 YorumlaÖzenme neden özeniyosun ki, direk dal bataklığa sonrada, battım ben nasıl çıkarım diye sor burda🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlardaki anaç ruh yapısı evliliğe özendirebilir..
00 Yorumla
+1 yılEvlenince vermeyeceksen hiç özenme vermedin mi evlilikten bir bok anlamıyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama evliler mutlu olsa boşanma rekorları üst üste gelirmi hiç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Evet evet özellikle sınav haftaları bir evlenme hevesim geliyor anlatamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazen oluyor da boş ver ya, dıştan mutlu görünüşlere aldanma.
00 Yorumla
+1 yılKağıt parçasına özenmiyorum ama beni tamamlayanın olmamasına üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlenme zamanin gelmis sevgiline soyle artik istesin bir an once
00 Yorumla
+1 yılEvet çok mutlu birbirini seven çiftler gördüğüm zaman özeniyorum.
00 Yorumla
+1 yılAklı olan helâl daireye özenir, imrenir.
İmkânı olan evlenir ve helâl dairenin kıymetini bilir.00 Yorumla
+1 yılÖzenme evli olup gerçekten mutlu huzurlu olan insanlar çok nadir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir şeyler hakkında tespitte bulunup fikir yürütme bence , birilerinden destek al
00 Yorumla Bazı dönemler her genç kız bunu hayal eder çok normal
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de özendim taktım kafaya. Sonra evlendim eb*eminkini gördüm. Halinize şükredin.
21 Yorumla- +1 yıl
Noldu ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılne açıdan? yarım kalan bır nısan vs durumun oldu mu
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılnesı guzel evlılıgın
Soran+1 yılSevmek sevilmek çocuk
Cevap sahibi+1 yılEvlen 😄
Soran+1 yılBulamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılNeden? Meslek vs nedir?
Normal. tabi özendiğini insanlar yapıyor alıyor özeneceksin ki evleneceksin
10 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı