Dün yaşandı da benim için yapılan bir paylaşım olmadığı belliydi çünkü aramızda bir problem yoktu, rahatsız olduğumu gördüğü halde de storyi silmedi dhhahs ayrıldım ben de, siz ne yapardınız?
1 ay
Dün yaşandı da benim için yapılan bir paylaşım olmadığı belliydi çünkü aramızda bir problem yoktu, rahatsız olduğumu gördüğü halde de storyi silmedi dhhahs ayrıldım ben de, siz ne yapardınız?
Sevgilim böyle bir paylaşım yapmış olsaydı direkt sorardım kim için ve niçin böyle bir paylaşım yaptığını eğer ki beni tatmin edici bir cevap alamazsam ayrılırım. İlişki içinde bu gibi paylaşımlar doğru değil.
Sordum cevap vermedi gecistirdi sadece canım sıkkın dedi. Ve o gun bana cok soguk davraniyordu. Aramizda bir problem de yoktu ayrilik mesaji attigimda da itiraz etmedin
Çok haklısın o halde ayrılmakla
Bu yaşadığın şey resmen mideye yumruk gibi, çok normal alınman… 😓 Aranızda sorun yokken böyle bir story atması, üstüne sen rahatsızken silmemesi baya saygısızlık. Sen ayrılarak kendine değer vermişsin, bence çok da doğru yapmışsın 💯
Şu an daha çok kırgın mısın yoksa kafan mı karışık, içinde “acaba geri mi dönsem” gibi bir şey var mı? 🥺💭
Cevap
2Cevap
E yani
Gel de boylelerine sövme ama dimi?
Şaka gibi 😂
Anında engel
Ben de inu yaptim
ayrıl seni sevmiyor
Ayrildim zaten
boş ver yoluna bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?