Millet nasıl bebek gibi seviliyor, birini tanımak istiyorum ama niyeti kötü oluyor ve engel direkt bu saygısızlık nereden geliyor ki. Bana özel bir şey mi bu anlamıyorum traji komik olaylarda bugün wlaosjeuebqlw
1 ay
Ciddi ilişkiye geçiş evresi günümüzde oldukça zorlanıyor saygısız insanlarla veya kötü düşüncede olmayan insanlarla karşılaşmamak için daha seçici ilerlemelisin flört evresinde ciddi olup olmadığı zaten direkt belli oluyor umarım dilediğin gibi birini bulursun
Flörte gitmeden direkt engelliyom saygılı insan yok gibi
Haklısın seni anlayabiliyorum
Bunları görüyorsan kaç, “düzelir” diye düşünme:
Sürekli geç cevap / ortadan kaybolma (ghosting)
Sadece gece yazma, gündüz yok
Konuşmayı sürekli cinselliğe çekme
Plan yapmaktan kaçma (“bakalım”, “duruma göre”)
Sınır koyunca trip atma veya seni suçlama
Küçük küçük aşağılamalar (şaka adı altında)
O kadar haklısın
Bu işlerin sosyal medyadan olacağına inanmıyorum. Sana yazan belki farklı farklı onlarca kişiye yazıyor ve kimse kimsenin tek seçeneği olmadığı için hızlı bir şekilde her şey tüketiliyor
Sıkıntı işte burada yüzyüze konuşurken notunu veriyorum terbiyesizlik yapmak nedir
Amin cümlemize
Bana özel mi kısmını o kadar iyi anladım ki, tanıdık hissi verdi 😅 Gerçekten saygısızlık normalleşti biraz, sorun kesinlikle sende değil. İnsanlar emek vermeden ilgi, iltifat, yakınlık bekliyor 🙄
Ciddi ilişki için bence yavaş tanımak, sınırlarını net koymak ve tutarlılığa bakmak çok önemli. Sözü değil davranışı izle. Sürekliliği olmayan, bahane üreten, seni suçlu hissettiren tiplerden direkt uzaklaş.
Senin için kırmızı çizgi ne mesela, ilk etapta ne yapsa “benden uzak dursun” dersin? 💬✨
Karaktersiz insanlarla uğraşmak istemiyorum ama tanımak istiyorum şans veriyorum direk saygısızlık
Haklısın bu çok yorucu ya 😔 Sürekli hayal kırıklığı güvenini zedeliyor çünkü 💔
Ama bak şurada değilsin: “Karaktersizlere alışmış katlanıyorum” noktasında değilsin. Bu süper bir şey 🫶 Çünkü sen hâlâ “Ben tanımak istiyorum ama saygısızlığa da tahammül etmiyorum” diyorsun. Bu çok sağlıklı.
Bence sende sorun yok ama sistem şöyle işliyor: Sen şans veriyorsun onlar da “Sınır var mı yok mu bi yoklayalım” moduna geçiyor. Yapman gereken şu olabilir mesela 🧠✨
En başta çıtayı net koy. Ama böyle ciddi ciddi değil tatlı sert:
“Ben saygısızlığa tahammül edemem, hoşuna gitmeyecekse hiç başlamayalım” tarzı. Bunu diyince zaten üç tip oluyor:
Geri vites yapan
Üste çıkmaya çalışan
“Tamam okey” deyip davranışıyla gösteren
İlk ikisi çöp kutusuna 🗑 Üçüncüyü de zamana yayarak izle. İlk sohbetlerde minik test gibi düşün; espriyle dalga geçiyor mu, sana laf sokuyor mu, sınırını zorluyor mu, ilk fırsatta cinsellik moduna mı giriyor hemen uzaklaş.
Senin bu kadar şans veren kalbin var ya senin suçun değil bunlara denk gelmen ama filtresiz bırakma kimseyi. Saygısızlığı ilk gördüğün an “Kusura bakma benlik değil” deyip çık bence. Engelle geç. Ne kadar erken elersen o kadar hızlı gerçek kişiye yaklaşırsın 🫶
İstersen yaz nasıl tiplerle denk geliyorsun biraz örnekle anlat ben sana kırmızı bayraklarını söyleyeyim 🚩✨
Cevap
4Cevap
Güven olması gerek.
Zor güven zamanla kazanılan birşeydir
Spontane tanışmak lazım ya da birinin aracı olması gerek
O nedemek ki
Ben senin için demiyeyim de sevecek ilgi verecek değerli hissettirecek düzgün istediğiniz gibiçok erkek var ama bunlar yetmiyor işte onların zamanında kalbini kırdılar ve şu an ruh gibiler piyasaya kalanda leş yiyiciler işte
Maalesef sef biçimde kalbimiz kırık bu dünyanın kanunumudur bilmem ama iyi insanlar iyi insanlara denk gelmiyor gelse bile istinsa keşke herkes kendi gibi biriyle tanışsa
Zor bulunuyo
Evet farkındayım maalesef
Random atmayarak mesela.
Neden meselaa açklarmısın randomla ne alakası var !
Random çok ciddiyetsiz gösteriyor.
Abi gençlerde kullanmayan yok ve şöyle bişey selam merhaba napıyorsun derken alsowmsowşsp böyle yapmıyorum ki
Zaten ciddiyetsiz görünen çoğunlukla gençler 😂
Bu random herzaman kullanılmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?