Görüşler için teşekkürler soruyu artılamayı unutmuyoruz!
Ciddi ilişki ile takılmalık ilişkiyi nasıl ayrıt ediyorsunuz?
Görüşler için teşekkürler soruyu artılamayı unutmuyoruz!

Önceleri sanırdım ki insanlar cidfi niyetlerle ilişliye başlar, ve o ilişki o ciddiyette öylece devam edip gider sanırdım. Ama aslında öyle değilmiş hakikat. Her ilişki küçük ve güzel hislerle ve gayri ciddi bir şekilde başlayıp sonrasında o insanı tanıdıkça aranızda bir hukuk oluştukça o ilişki ciddiye biner. Ha hiç ciddiye binmeyen ilişkilerde vardır. Ama oldukça nadir olur bu. Eğer yeni tanışılan bir insanı çok önemseyip ciddi bir niyetle yaklaşırsanız, o insan bu gördüğü kadrin sorumluluğundan kaçar ve sizi bir süre sonra ciddiye bile almaz.
Takılmalık ilişkiden kasıt hani çok kasılmadan çok gerilmeden, zevk ve keyif odaklı ilişkidir. Ama ilişkinin adı ne olursa olsun her ilişki biraz ciddi, her ilişki biraz takılma amacı taşır. Ha şöyle bir şey söyleyebiliriz final olarak : takılmak istediğiniz insana takılı kaldığınız iliski ciddi ilişkidir diyebiliriz.
Takılmalık olunca ilişki diye bir şey olmuyor sadece sevişme ya da eğlence amaçlı olan sohbettir. Bunu ilişki diye nitelendirmek yanlış olur. Ciddi ilişki dediğimiz şey de karşılıklı sevginin olduğu uzun soluklu umudu ile çıkılan bir yoldur. Yine de ikili ilişki burada daha fazla. Diğer türlü FB ya da yeni neslin flört adı altında görüştüğü kişiler olur.
Anlaşılır bir şekilde
Ciddi olmayanın aklı belden aşağı çalışır
Ciddi olanın aklı ise her zaman belden yukarıda kalır.
Cevap
70Cevap
Çok iyi oynuyor insanlar o bakımdan zor bu işler 😌
Bana karşı davranışları belli eder.
Çok belli etmiyor mu kendini Perso zaten?
Samimiyeti , saygısı , ilgisi , merakı , özlemi , aşkı , mesajlarındaki cümlelerin kısa olmadan hafif uzun ve anlamlı olması
seninle boş vakitlerini geçirmesi , bazen 2saatlik uykuyla işe veya okula gitmesi (önermiyorum da bazen olur) Kendini sana bırakması var ya tam da evlenilcek ilişki tipi tak kelepçeyi bas nikahı 😎😅
Takılmalık ilişkiye girmek bile istemiyorum girersem canım daha çok istiyor 😂😂 o yüzden konuyu burada sonlandırıyorum 🙂
genelde biz değil de karşı taraf niyetini belli ediyor direk zaten ki ciddi iliski istiyorum diyenler bile sorunlu çıkıyor aşkı cinsellikdr aradıkları için size bi örnek vereyim benim 3 aylık bi iliskim vardı ciddiydi adı da iliskinin güya bana bi gün bizim ayrılmamamiz için birsey yapmamız lazim dedi onu diyeceği aklimin ucundan gecmedi tabi ilişkiye girmekden soz etti ilişkiye girersek eğer ayrılmaz evlenirmisiz bunu dedigi an ayrıldım arkadslsr bu yüzden böyle zihniyetli insanlardan uzak durun aski sevgiyi bel alti değilde kalp ve beyin yönetsin
Kimseyi bilemezsin sana evlinicez diye söylemlerde bulunur ama seni oyalar, bazıları rahatlığından evlenmek istemezz (seni seçmişse ya bişeyler yaşamak için seçmiştir cinsellik dahil) iş ciddiyete bindiginde kaçar,
evlenmek isteyende baskı yapar bir an önce evlenmek ister ailen gelsin ne bilim ciddi bişeyler varsa zaten 6 ayda bile evlenen insanlar var niyetler önemli , ne zaman imzayı atarsın o zaman ciddiyeti anlarsın… saygılar :))
Takilmalik iliski bellidir maddiyat is guc sohbeti olur 1 gunde 1 haftada maksimum 2 haftada atar seni yataga :) hatta buna ornek eve davet edersin daha erken der :) ciddi iliski ise gelecek konusulur 1 ay degil 3 ayda belki eve gelir ailenle ailesiyle ne zaman tanisacagini merak eder
Bir insan gevşekçe davranıp amacı cinsellik eğlenmek ve sadece takılmaksa o kişiden ciddi bir ilişki beklemek gerek...
Beklememek olmucak miydi başkan 🙈😅
Evet arada oluyor böyle hatalar : )
Hata olduğunu anladim baskanimda dedim boyle ilişkiyi ciddiye alanlar olur malum: ) mesaj yanlış gitmesin
Karşımdaki insan bana nasıl yaklaşıyorsa bende öyle yaklaşıyor ve davranıyorum.
Çok basit , tipsizim ben hiçbir kız benimle ilgilenmediği için benimle ciddi mi düşünüyor yoksa takılmalık mı görüyor anlayabiliyorum. Kızlar tipsiz erkeklere bakmazlar , ciddi veya takılmalık görmezler.
Ciddi ilişki sevgi ve saygı birbirine tamamlama ile olan bir ilişkidir güven sorunu olmayan ilişkin ciddi ilişkidir.
Takılmalık olan ilişki nede olsa yanımda düşüncesi ile başlar kaba davranışlar umursamazlık sevginin ve pek saygının olmadı cinsellikle bağlantısı çok olduğu sadece kötü ihtiyaç günde çok konuşulan bir ilişkidir
Benim görüşüm budur sizin görüşünüze de saygı duyarım saygılarımla..
Takılma da dahil benim bütün ilişkilerim ciddidir. İnsan olan kişiye değer verip, kadir kıymet bilmek asgari insanlık gereğidir. Aksi durumu düşünen bence kendini sorgulamalı.
Gelecek planlarından bahsediyorsa ve o planlara seni de dahil ediyorsa, o kişi seninle ciddi düşünüyordur.
Peki bi erkek ailesini bile anlatıyorsa, maddi durumlarını, babasının işlerini vs vs.. ailesinden çok bahsediyorsa fotoğraflarını gösteriyorsa, dediğin gibi gelecek planlarından hayallerinden hep bahsediyor ve bana da soruyor ilerde napacağıma dair. Takilmalik ilişkide bunlar olur mu peki? 6 aylık bir ilişki yani. Sıfırdan tanıştığım bir insan
Anladimm, yani bizimki biraz karışık ya sevgili olmak istemiyor başından beri, bana başta takılmalık yaklaştı sonradan anladı benim öyle biri olmadığımı, aramızda duygusal bir bağ oluştu çok güzel vakit geçiriyoruz benleyken mutlu olduğunu söylüyor ve sevgili gibiyiz yani, ama yok adının olmasını istemiyor. Ben de şüpheye düştüm takılmalik gözuyle bakıyor olabilir mi diye, ama dediklerinize göre sadece takılmalık da değil. Garip bi durum yani
@Damndamn123 Bazı erkekler yakınlık hissettiği kızlar ile sevgili olmak istemez. Hem oluşan bağ bozulur, hem de sevgililik durumu, ne olacağı belli olmaz. Yolun sonunda o kişiden ayrılmak ve bir daha asla iletişim kuramamakta var. Bu risk o kişiyi korkutur. Bu biraz Flört etmeye benziyor. Hep böyle kalalım ama bir adı olmasın.
@Damndamn123 evet bir erkek kolay kolay ailesini vs vs vs bahsettiğin bu durumları yani anlatmaz ama kimsenin günahına girmek istemiyorum artık bunu da kullananlar var malesef malesef malesef... artık eski numaralar tutmadigindan bu yeni numaralari olmuş bilginize ☝benim öz kardeşim benimle konuşmadı iki ay bu yüzden detaya Gerek yok yani uydurma değil bizzat denk geldigim durumlar oldu iyi tanıyın zor ama işte 🤷♀️
önce takılırsın, nabzını ölçersin. baktın eşlik ediyo bi güzel yersin
yok sert yapıyo, ciddiyet istiyo hemen ters dönersin. baktın eşlik ediyo yine yersin
velhasıl her halükarda yersin
Ciddi ilişkide insan sevdiğine değer verir, önemser, hep onunla vakit geçirmek ister, dokunmaya kıyamaz özel olsun ister. Takilmalik ise vakit öldürmekten başka bişey değil.
Ciddi ilişkide partnerime keyfimi, huzurumu, neşemi paylaşabildiğim kadar sıkıntılarımı, üzüntülerimi ve dertlerimi de paylaşabilmeliyim. Takılmalıkta ise kimsenin sıkıntısı ile uğraşamam.
Davranışı ile söylediklerine bakıyorum. Söyledikleriyle davranışları birbirini tutmuyorsa hisleri duyguları hakkında yalan söylüyordur bu da ciddi olmadığını gösterir :)))
Takılmalık ilişki Sadece seks ve gezme tozma vs... Ama ciddi ilişki evliliğe kadar sadece seks ile değil herşeyi yaparsin sevgi dürüstlük aşk her şey olur
Erkek kadına nefis gözüyle bakarsa o ilişki takılmalıkktır, nefes gözüyle bakıyorsa o zaman ciddidir. Aynı durum kadın için de geçerli.
Samimiyetsiz cıvık nerde ne konusacagini bilmeyenlerle yürümez taş yerinde ağırsa her şey yerine göreyse oh ne ala
Anlamıyorum o yüzden de herkesle takılıyorum, böyle daha kolay oluyor. Hem üzülmüyorum da😅
Bunu bazen anlamak zor gibi görünsede cok rahat anlayabilirsin... Karşındaki kisinin karakterine bağlı...
iç güdü ile. anlatılmaz yaşanır.
Bu zamanda takılmalık isteyende ciddi ilişki istiyor havası verebiliyor
hiçbır erkek dakka bır gol bır cıddı dusunmez evlılıge surmez bellı zaman gerekız. bellı zaman dılımı gecmedende anlasılmaz.
Rahibe terası olman gerekir bizim ülkede ciddi ilişki olsun istersen.
Ve ben bu ciddi ilişki anlayışına katılmıyorum.
Takılmalılxa sevişme gezme eğlenme sohbet seks vs ciddide hayaller , düşünceli olma , ona değer verme , evlilik hayali vs
Yani iki tarafinda karakteri belli esiyir ama cogu zamn anlayamzsin sonucta karsindakinin kafasini acip aklindam geceni okuyamıyorsun
Zor durum bence ayristirmasi çünkü sırf onun yanında güzel vakit geçirip mutlu oluyorsan bile zamanla ilgi doğacaktır
Ayırt etmiyorum, o uğraşa girmiyorum, plan yapmıyorum. İlişkilerim akışına gider, zorlama hiç birşeyi yapmam.
Hiç kimse kafasındaki ciddiyeti anlayamaz ki efendim.. Ne zaman ki evlilik için hazırlıklar başlar işte o zaman olur..
İnsan gerçek severse fedakar olur bence ayarları değişir dengesi bozulur
Takılmalıksa hiçbir şeyinden taviz vermez çizgisini bozmaz
Daha bakışlarında görünüyor malın dibiyle adamın dibi farklılığı 🍀🦄❤️
Çevresindeki insanlarla tanıştırıyorsa ciddi olduğunu düşünüyorum
erkek cinsellik istiyorsa takılmalıkdır kız paraya önem veriyorsa takılmalıktir
Ne istediğini bilmiyorsan, takılmalık ilşki zaman kaybıdır...
@persordinary
Birisinde daha çok konuşma oluyor, diğerinde de daha çok cinsellik geçiyor..
beni ailesine anlatırsa bu herif benle ciddi derim 😀😀😀
Bazı kişiler çok rahat ciddi olmayan ilişkisini direk annesine babasına anlatan çok o zaman p oku yedin
@isimsizbiri16 doğru 🙄
Bir kişi var ona baktığım anda takilmalik olduğunu kabak gibi belli ediyor 😂
Benim için hepsi ciddi. Yapmacık ilişkş yoktur. Karakterler farklıdır.
Benim hepsi takılmalık olduğu için ayırt etmeme gerek kalmıyor
Zaten ciddi olan niyetinden halinden tavrindan belli olur
Zikişelim diyorum hayır derse takılmalık evet derse ciddi ilişki
Her türlü kendini belli eder tatlım. Konuşmalarından, ilgisinden bir kadın çok kolay anlar zaten
Gelecek planı yapıyor sa ciddi , sen gelecekle plan yapıyorsan rahatsız olmuyorsa ciddi
Konuşmalarından ve hangi konulardan daha çok konuşuyorsa buradan anlarım.
Bilmem, flörtöz biri olmadım hiç, olanlar düşünsün :))
Hemen kıza bii anket hazırlıyorum. Anketin cevapları istediğim gibi giderse yazılı sınav yapıyorum. Onu da geçerse ciddi ilişki olabilir. Kalırsa bunlardan takılmalık oluyor.
Ciddi ilişki kurmayarak ve karşımdaki kişiye söyleyerek
takılmalık olan olduğu zaman insan içten içe rahatsızlık duyuyo hayal kurarken içinde bir yerlerde o hayale kendi de inanmıyo
Kıskanır herseyine karışırsa ciddi olabilir ciddi değil sadece olma ihtimali varcok sıkıyorsa ciddidir
Bunu anlamak için fedakarlıklarını veya mimiklerini okurum zamanla ve biraz daha zamanla verdiği güven sayesinde
Hi!
Ciddi ilişkide hayaller kurulur, takılmalık ilişkiler zaten takılmalık olduğunu belli eder.
Nikah masasında evet dediği zaman anlaşılır🤷♀️
Ayırt etmeye gören yok takılmalık ilişki ilkten oluyor evlilik varsa ciddi olur
acelwci davranislardan bazi seyleei aceleci yapiyorsa takilmalik
Zamanla anlarsın. şu an zaten uzun vadeli bir ilişki düşünen çok az diye düşünüyorum ben
ilk bulusmada olmasa bıle zamanla anlıyosun sende ona gore yolunu ciziyorsun :=
Zor anlarsın kavun değil koklasan belli olmuyor maselef 🤷🏼♂️
İnsanlar fazla iki yüzlü.
Nude istiyorsa ciddi değildir.
Söyledikleri ve davranışları🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?