Selamlar, yaklaşık 2 aydır dahil olduğum ama diğerlerinin 10. sınıftan beri arkadaş olduğu kemikleşmiş bir gruba girdim. Gruptaki Y adındaki çocukla aramızdaki durum beni çok düşündürüyor. Ben kendimi 'aromantik' ve erkeklere karşı mesafeli biri olarak tanımlıyorum ama bu çocuk resmen duvarlarımı esnetiyor. Yaşananları madde madde yazıyorum, objektif yorumunuzu merak ediyorum:
Mesajlaşma ve Dikkat: Gece saatlerinde grupta yazışırken bir mesajıma 'Attığı kahkaha kulağıma geldi, (Benim adım)'ın çok bilindik bir kahkahası var' yazdı. Mesajımı okurken sesimi hayal etmesi ve kahkahamı bu kadar iyi tanıması normal mi?
İsimlendirme ve Özel Alan: Gruptaki herkes ismiyle kayıtlıyken sadece beni 'KING' diye kaydetmiş. Sebebini sorduğumda 'Yaptığın bir şey çok hoşuma gitmiş herhalde o yüzden öyle yazmışım' dedi. Ayrıca grupta herkes varken direkt ismimi harf harf yazıp (benim adım) 'Bana sorular sorabilirsin' diyerek benimle baş başa bir sohbet alanı açmaya çalışıyor.
Koruma içgüdüsü: Ablamla tartıştığımı grupta söylediğimde, konuyu bile bilmeden 'Ne olduğunu bilmiyorum ama (benim adım) haklı bence' diyerek direkt tarafımı tuttu. Diğer arkadaşlarıyla şakalaşırken 'trip' atsa da bana karşı hep daha savunmacı ve nazik bir çekincesi var.
Yokluğumu fark etmesi: Kimsenin beni sormadığı bir gün gruba 'Ya bu (adım) nerede?' yazan tek kişi o oldu. Ortak izlediğimiz aşk dizisi hakkında repliklerle şakalaşıyoruz, ilgi alanlarımız uyuşunca 'Bu kız aynı ben' diyor.
Kafa Karıştıran Kısım: "Y" 10. sınıftayken gruptaki başka bir kızdan (Z) hoşlanmış ama reddedilmişler/konuşmamışlar. Şimdi Z başka birinden hoşlanıyor ve Y ne zaman o çocuktan bahsedilse durgunlaşıyor. Biosunu da bu olaydan sonra 'Küçük de olsa bir ihtimal yoktur' diye değiştirdi. Fakat son günlerde artık Z'ye o çocukla olabilmesi için yardım ediyor veya işte derdini dinliyor, daha rahat ve mutlu gibi.
Ablamın Gözlemi: Ben ablama hiçbir şey anlatmamışken, o bir gün durup dururken 'Y'nin senden hoşlandığını düşünüyordum' dedi. Benim hissettiklerimi, hiçbir şeyden haberi olmayan ablamın da fark etmesi tesadüf mü?
Gerçekten kafam çok karışık, ben hayatımda hiç bu tür bir duruma düşmedim çünkü birinin benden hoşlanması bana hiçbir zaman gerçek gelmedi, hâlâ gelmiyor ama bu kadar şeyin de bir türlü tesadüf olduğunu düşünemiyorum. Buraya yazamadığım ama kafamı karıştıran başka şeyler de var yani, bu kadarıyla ne dersiniz çok merak ediyorum, ne yapılması gerekiyor bu durumda ve sizce ortada bir hoşlantı var mı :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer