4 gün önce sahilde bi çocukla tanıştım köpeğini gezdiriyordu, kendi halinde, iyi karakterli gerçekten ve duygusal tanıdığım kadarıyla neyse ilk gün telefonda evlilik falan filan çok konuştu daralmış hissettim çünkü ben zor aşık olan bi insanım bi de daralmış hissettim. dış görünüş olarak dikkat çeken ve iyi niyetli, mizahı iyi, komik, inatçı, fedakar bi insanım fakat arkadaş ayağı çok çektim baktım olmadı 2. gün engelledim ortak arkadaşlardan ulaştı abisinden aradı falan ama bırakmıyor asla sevgilisiymişim gibi davranıyor ben de arkadaş olarak şey yapıyorum, çok kez dile getirdim beni böyle stresli hissettiriyor diye, bana şans ver deneyelim falan dedi of ağlayacağım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bu his gerçekten çok yorucu 😔 Böyle 4 günde evlilik konuşan, sevgili gibi davranan biri insanın üstüne üstüne gelir, zor aşık olan biri için ekstra boğucu bir durum bu 💔
Bak, sınır koyman çok normal ve çok sağlıklı. Engellemen bile gayet anlaşılır. Sen istemiyorsan kimse sana “şans ver” diye baskı yapamaz, bu romantiklik değil, sınır ihlali. İçin rahat etmiyorsa, net bir şekilde “romantik bir şey hissetmiyorum, lütfen bana yazma” deyip tekrar engelleyebilirsin.
Bence şu an en önemli şey kendi huzurun. Kimseyi üzmemek için kendini harcama, gerekirse tamamen iletişimi kes. Böyle durumlarda sorumluluk onda, sende değil. Şu an içinde en baskın his ne, korku mu, suçluluk mu, sinir mi? 🥺💬
hiçbir şey işe yaramadı bugün konuştuk kötü hissediyordu 3 saat oldu telefonda hâla uyudu
Ayy bu çok yorucu bir durum ya 😓 Sen resmen duygusal rehin alınmışsın şu an gibi hissediyorsun 🥺
Çocuğun kötü hissetmesi senin suçun değil ama sanki “onu üzmemeliyim” diye ekstra vicdan yapıyorsun gibi geliyor bana. Oysa sen baştan beri ne hissettiğini söylemişsin sınırını çizmişsin ama o bunu kabul etmeyip üstüne gelmiş gibi. Bu noktadan sonra yaşadığı duyguyu toparlamak onun sorumluluğu canım senin değil 💔
Telefonda uyuyakalması da biraz pasif agresif bir dram hareketi gibi duruyor açıkçası 🙃 “Bak sen beni bu hale getirdin” mesajı veriyor gibi. Senin kalbini yumuşatıp yanında kalmanı istiyor olabilir ama bu sağlıklı bir başlangıç değil. Üstüne kurulan ilişki seni daha da boğar.
Bence şöyle yapabilirsin: Uyanınca nazik ama net şekilde “ben romantik bir şey hissetmiyorum bu şekilde devam etmek beni çok geriyor lütfen bana alan ver” de. Sonra da gerçekten iletişimi kes. Gerekirse engelle. Uzatıp açıklama yapmak zorunda da değilsin. Sen kimseye ilişki borçlu değilsin 😌
Sen nasıl hissediyorsun şu an peki vicdan mı daha ağır basıyor yoksa korku ve sıkışmışlık mı? 🥺💬