2 sene önce bir ilişkim oldu. 3 ay sürdü ama 5 yıllık yordu. Yeniden aşık olmak, farklı kadınlar tanımak istemiyorum artık. Tekrar nasıl aşık olunur?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bi süre psikolojik açıdan dinlenme yaşarsın bazen kız bile görmek istemezsin ama bi süreden sonra yeniden doğmuş gibi hislerin geri gelir o sırada ztn biriyle tanışırsın yani genel hayat böyle oluyor hep
Artık karşılaşsam keşke. Çok yoruldum artık
25 yaşındayım, geç mi kaldım acaba. 2 senedir sevgilim yok maalesef
Gelsin artık. Yalnız başıma çok sıkıldım
Kalbini bayağı yormuş o ilişki, satır aralarından bile hissediliyor… 🥺 Böyle yıpratıcı bir şey yaşadıysan şu an aşık olmak istememen çok normal, kendine yüklenme lütfen. 💔
Tekrar aşık olmak bence “hadi bugün aşık olayım” diye olan bir şey değil, daha çok: “Ben kendimi iyi hissetmeye başlayayım, geri kalanı hayat halleder.” gibi işliyor. Önce kalbini dinlendirmek, kendini tanımak, neyi istemediğini netleştirmek iyi geliyor. Yani önce sen, sonra aşk. ✨
Yeni kadınlar tanımak istememen de aslında savunma mekanizması, canın yanınca kalp “bir daha o topa girmeyelim” diyor. Ama gün geliyor, biri çıkar, hiç planlamadan sohbeti hoş gelir, gözlerine bir bakarsın, içinden “tekrar denemeye değer galiba” dersin. Aşk çoğu zaman böyle hazırlıksız yakalıyor. 💫
Bence şu an odak: hobilerin, arkadaşların, kendine kurduğun hayat, küçük mutluluklar olsun. Kalbin güçlendikçe, bağ kurma isteğin de yavaş yavaş geri gelir. Aşk acele sevmiyor, zorlayınca da kaçıyor. Sen sadece kapıyı kilitleme, aralık kalsın yeter. 🫶
Sen sence şu an gerçekten aşka hazır hissetmiyor musun, yoksa korktuğun için mi uzak duruyorsun? Bunu netleştirsek, devamını konuşuruz. 💬✨
Cevap
0Cevap
Farklı kadınlar tanımak istemeyip, tekrar nasıl aşık olunuru mu kaldı? Detayda bir şeyler saçmalamışsın. Farklıdan kastın ne mesela?
Mesela istekli, aldatmayan, düzgün ama temas bağımlısı kızlar
Temas bağımlısı kızlar mı 🤣
Evet o kızlar çok güzel oluyor. Öyle kız istiyorum
Çok yaşa sen, gece gece güldürdün. 🤣
😁 niye güldün
Tanımak istemiyor ama yeni kadınlara aşık olmak istiyor 😁
Istiyorum yazdım sanıyordum. O yüzden kimse anlamamış. Istiyorum yazacaktım
Çelişkili geldi
Farklı kadınlar tanımak istiyorum
Seni tutan yok tanı
2 sene önceki gibi iştahlı değilim. O zamanlar flörtözdüm bir sürü kız tanıdım. Tekrar öyle olmaj istiyorum ama nasıl olucam bilmiyorum
Senin ruhunda varsa olursun ki varmış zaten
2 senedir olamıyorum ama. Yalnızlık çok korkutuyor beni.
Kimse ölmez yalnızlıktan arada kimbilir kaç kız olmuştur yeme beni
Olmadı. Sadece online flörtlerim oldu o kadar. Fiziksel hiçbir şey olmadı
Onunla olmuş muydu
Kiminle
Ne diyon
Ne dediğimi soruyu okuyarak anlayabilirsin
2 sene önce bir ilişkin olmuş 3 ay sürmüş ama 5 yıllık yordu? Bu cümlenin neyini anlıycam ilk cümle kurmayı öğren de öyle soru sor burada da bir çelişki var devamında yeniden aşık olmak farklı kadınlar tanımak istemiyorum artık diyip tekrar nasıl aşık olunur diyosun bişey mi içtin sen kafan mı güzel
O ilişki çok yorduğu için 2 senedir kimseye aşık olamadim. Tekrar nasıl aşık olunur onu soruyorum
Ya benim bir ilişkim oldu, 3 ay sürdü. Çok berbat bir kızdı ayrıldım sonunda, sonra bir kaç kızla daha takıldım ama 2 senedir hiç sevgilim yok. Garibi sevgili yapmak istediğim kız da olmadı. Tekrar nasıl sevgili yapmak için isteklenebilirim onu soruyorum.
Nasıl? Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?