Sevgilinizin sizden soğuduğunu fark ediyorsunuz. Eskisi gibi ilgili değil, onun kaybetme korkusu yaşaması için ve size yeniden aşık olması için ne yapmak lazım? Erkekler özelikle siz bir kıza tekrar nasıl ilgi duyarsınız?
insanlar ancak uçurumun kenarına gelince değişir.. köklü bir değişiklik, bir kendine gelme gerekir.. öncelikle kendini yeniden dizayn etmekle başlanabilir.. görünümünü doğru şekilde değiştirirse, erkek tekrar heyecanlanabilir.. sonrasında da , tavır ve davranışları düzenlemekle yerine oturur her şey.. ama yapay bir değişim değil asla... rol yaparsanız, kısa sürer ve erkek anlar ub yapmacıklığı.. zoraki değişimi.. ve yine gider.. hatalarını görüp gerçek anlamda düzeltmek ve yenilenmek gerekir.. ama şu var.. karşındaki adam bunu hakediyorsa.. çünkü bu bile bir çeşit kendinden ödün vermek anlamına gelir.. bu adam beni neden olduğum gibi sevmiyor da, başkasına dönüştüğümde sevecek sorusunu getirebilir bu çünkü.. karmaşık bir konu.. ama madem çok sevdim diyorsan.. hataların da varsa.. ki bu adam soğuyorsa, illa bir problem bir yanlışlık vardır ortada.. neden soğuyor.. bu sorunun cevabı bulunursa, telafi edilebilir çok geç olmadan.. ama erkekler biraz da görsel yaradılışta olduğu için, görünümün de zorakilikten uzak ve erkeğin hoşuna gidecek şekilde yenilenmesi, erkeğin ilgisini çekebilir ilk adım olarak..
Çok mantıklı konuşuyorsun bana fikir konusunda yardımcı olur musun?
Bana bile yardımcı oldun, teşekkürler 😬
yaşamaya çok düşkün bir insan olduğum söylenemez.
varsa yoksa hayatım zaten eşim ve çocuklarımdan ibaret olur.
onlar mutlu oldukça mutlu olurum. yani , ben zaten her daim ilgili ,
seven , şefkatli birisi olacağım. fakat buna rağmen ilgisizlik görüyor isem , burada benim değil karşı tarafın bir şeyler düşünmesi gerekir.
o yüzden ne yaparım ne ederim diye çokta kafama takmıyorum açıkçası.
erkeklerin peşine düştükçe kaçıyorlar sen kendinde değişiklikler yap güzelleş spor yap Arkadaslarinla buluş ve ona daha az vakit ayır seni merak etmesini sağla kısaca biraz geride dur
haklısın aslında sadece biraz kendimi tutamıyorum aklına gelecek miyim diye mesaj atıyorum bir sürü şey
çok seviyorum duramıyorum dayanamıyorum kendimi tutmak istiyorum eskisi gibi olmak onu takmamak istiyorum
anladım aramiyim mesaj atmiyim ama konuşmaya gelince normal konuşayım triplere gelemiyorlar çünkü
aslında ne olduysa benim yüzümden tutturdum fal bakalımburda çok iyi diyorlar gidelim dedim gittik adam bize demediğini bırakmadı siz olmazsiniz evlenirseniz mutsuz olacaksınız bu adam seni çocuğuyla ortada bırakır siz asla dedi ondan sonra herşey adamın dediği gibi oldu
o yavaş yavaş korkudan mi anlamadım adama dönüştü birden
Yeniden aşık etmek için çabalamam.
Soğumuşsa soğumuştur. Her soğuduğunda, o ilişkiyi ayakta tutmak için çabalarsak o ilişki zamanla insanı zaten yorar...
Cevap
69Cevap
Ona herkesten çok değer veriyorum çünkü onu herkesten çok seviyorum ama o ben ona yaklaştıkça kaçıyor ben ilişkiyi kurtarmak için elimden geleni yapıyorum ama o aksini yapıyor seviyorum diyo ama öyle davranmıyor en ufacık bi çaba veya gayret görmüyorum ve bitmesini istemiyorum çünkü beni hayata bağlayan ve hayatı sevdiren o nankörlük edemem beni inşaatın tepesinde pes etmişken elimden tuttu ama şu an inşaatın tepesine çıkmak üzereyim ve buna engel dahi olmuyo hep zor zamanları atlatacak diye avutuyorum kendimi ama artık yavaş yavaş gittiğimi Farkettim kışlara soruyorum cidden onu tekrar nasıl kendime bağlayıp aşık edebilirim cidden çünkü artık çok ince bi noktadayım verilmemesi gereken bir karar vermek üzereyim nolur bana yardım edin
Gercekten bilmiyorum bende geri dönsün istiyorum daha geçen gün ayrıldık çok korkumuyorum yani çünkü hep ayrılıp barıştık ama bu sefer çok ciddiydi ama yine de diyebileceğini düşünüyorum fotoğraflarını sil demesini bekledim ama sil demedi galiba tekrar birlikde olacağımızı ve biraz zaman olduğunu düşünüyor yani umarım öyledir bi kaç gün sonra tekrar yazıcam geri dòner mi dostum senin bi fikrin var mı veya başka birsinin fikri var mı gercekten suclu benim yani çoğunlukla onu çok kırdım ve geri dòner mi ilişkiyi geri döndürür müyüz 2 aydır birlikdeydik ciddi düşünüyorduk yani saçma olsa da öyleydi sence geri dönermi dostlarim
once onu iyi bir gozlemler hatanin nerde oldunu amlamaya calisir sonra empati yapip bir kaç arkadasindanda istihbarat aldikdan sonra bunlari birlestirirdim ama sorunu bulmak burda onemli olan yoksa ne yapsan bos neden bu duruma geldinizi anlamak buda biraz zaman alir bunu sozdukden sonra gerekirse kapisina paspas olurum ben boyle dusunuyom😉
Umursama arkadaşım, her daikasinda cevap veriyorsan verme, sen ariyorsan arama bekle o arasin, o mesaj atmadan atma, onemseyecek mesajlar uzun uzun yazip aciklama yapma, kendisi dussun senin pesine.
Boşver. O birkere soğuduysa daha ıaınmaz. Kesin bir sıkıntısı vardır. Soğuduysa gidecektir. Hazırlıklı ol. ama illada tavsiye dersen sürekli sorma neyin var niye soğuksun diye. Ama büyük ihtimal bahane arıyor.
Hevesini kırmak istemem ama genelde ne yaparsan yap birgün muhakkak tekrar ediyor. O konuya o kadar vakıfım ki burdan yazmayla Bitmez neler yaşadım neler
Bitti mi yani sonunda
Hemde öyle bir anda bittiki herşey yarım kaldı bende
o soğuduktan sonra ne yapsan boş. bir süre uzak kalması gerek hatta ayrılık iyi gelir. bu süreçte düşünür özlerse ve seni ararsa zaten seviyodur sevgisi depreşir. ama gayet mutlu mesut devam ediyosa bitmiştir artık
eskiler? tarihi eserde olmuyolarki nasil yapsak? restore? eskiler eskimistir aga koy popona rahvan gitsin eskicilerde yok eskisi gibi zaten alip gotursun eskidiyse es gec hadi ordan et
Bende biten hisler hiçbir zaman eskiye dönmüyor. Hangi konuda olursa olsun. Çoğu kişininde böyle olduğunu düşünüyorum. Eğer tekrar aşık olduysa içindeki duygularını tamamen öldürmemiş demektir.
bir yerden sonra soğumaz :) senden onun aşık olduğu kişi olmazsın ama alışkanlığı olursun o yokken boş gelir hersey eğer alışkanlığı değilsen sal gitsin manası yok yanında olmasının
MERHABA; nasıl olsa bir gün bitecek. Bu kadar zırvalamayın
Sormuş olduğun soru ile ilgili benim görüşüm bu kadar ve bundan ibaret. Iyi akşamlar kardeşim
#4LLAHINKULU
birkere aşık olundumu bu aşk hiç bitmesin istenir. bazen kısa bazen uzun sürer, belki de sonsuza kadar sürer ama aşk bittiği zaman, küllerinden alev doğmaz. Ama gene umutsuzluğa kapılmamalı. ..
Soru güzel yani ben degisikligi seven biriyim normalde yukseklik korkusu olsa sevgilim hatrim icin cikmayacagi yere ciksa bir alevlenme olur ilgi tekrar artar
Aradıklarını bulamayınca , ya da yenisi eskisini aratırsa kendi gelir zaten
Senin ekstra şeyler yapmana gerek yok
Ha biraz kıskandırabilirsin :))
daha ayrılmadık yolunda ilerliyoruz nasıl düzeltirim
Özlet kendini biraz..
eskisi gibi olması malesef mümkün değil eger soguduysa ben mesela eski sevgilimden sogudum 3 sene geçti şu an aklima geliyo guzel
Benden sogudugunu anladigim an tum herseyi kendi icimde yasarim belli etmem cabada gostermem gururum ondan onemli
Belirli bir sure birbirinizden uzak kalin
Biraz ozlem olsun ikinizinde birbirinize karsi
Ilgi gostermis olursunuz
Soğuyunca olmuyor be kimse bir yemeği iki defa yemez 😂
anlayışına tüküreyim🔊
Sen aldatılmayı hakediyorsun ama 😂
de ha de git işine kardeşim.
Ah kıyamam yazık sana ilişkin bitince dediklerimi hatırla olur mu aşk acısı insanı derinden etkiler 😂
sende bir insanın acı çekmesinden mutlu olucak kadar vicdansız misin?
Olan vicdanımı insanlar çürüttü
anladığım kadarıyla yaşamışsın bişeyler allah yanına bırakmasın sana yapılanıda şu an bana yapılani da güzel kardeşim her insan bir değildir bunu da unutma.
Sevgilin senden niye soğuyor öyleyse bıktı mı senden yoksa sevgisi mi kalmadı artık. Her insan bir mi değil mi öğrenirsin sen de
diş görünüşe aldanmadan onu sürekli pohpohlayıp sensiz olmaz sen olmadan ölürümmm yaşayamam dediğim için.
Aferin ayrılınca değmediğini ne kadar aptal bir insan olduğunu anlayacaksın
evet muhtemelen öyle olucak ama o zamana kadar çekeceğim acıdan çok korkuyorum
İstediğin kadar kork ama bunları yaşayacaksın mecburen
Bana anlatırdı eski kız arkadaşının ona neler yaşattığını herşeyi harfiyen bana uyguluyor allah görüyor ya onu tekrar yaşasın inşallah.
Beter olsun sürünsün 😂
dönmesede pişmanlığını yaşasın oda bir anne evladı olsun aslında onlara da bişey demek istemem de çünkü onlar beni istemedi de olsun kötülük olmasın o yaşasın ve pişman olsun
İnşallah öyle olur
Bitmisse olmaz bence. Icinde bir seyler kalmistir diyosan, ilk tanistiginiz ya da ilk bulustugunuz yere gotur. O gunku gibi giyin. Sana eskiden ne hissettigini hatirlamasini sagla. Sonra da biraz dusunmesi icin zaman ver, bogma.
Uğraşmam ben, hele ki karşımdaki soğumuşsa uğraşmak gereksiz ve boşa
@barraquda nın dediği mantıklı canım daha ne denilebilir ki? Ben tam 9 yıl geç kaldım bari sen geç kalma...
inşallah allah yardımcımız olsun. 9 yıl mi offf
Amin canım. Evet o bana teklif etmişti bundan 9 yıl önce ama ben kabul edememiştim. Teklifinden 4 yıl sonra tekrar gördüm onu hala içimde ona karşı birşeyler hissediyordum ama konuşamadık bile.. ben geri almanyaya döndüm ona açıldım ama o benden intikamını alıp bir kenara attı ve şu an sevgilisi var. Çok mutlular :( ben çok üzgünüm hemde çok
offf herkesin derdi kendine büyük derler ya o mesele oldu
Aynen öyle canım :(
kelin ilaci olsa kendi başina surer banada fikir lazim
Yeniden aşık etme vs vs taktikler değilde içten istemesi içten sevmesi yeter tabi benim için öyle 🤔
sevin ilgi gösterin tatlı yapın ve içten gülümseyin çokda ona karışmayın
Ben soğumuş olsam, bana bir sürpriz falan yapsa yeniden heyecan duyabilirim.
Valla çay demleyip içilmeli, gidenler geri dönmemeli
Hayırlısı der yoluma bakarım. Öyle bir çabaya girmem açıkçası. 😏
Gerek yok ya herşey bitmiş duygu kalmamış olsa da eskisi gibi olmaz ki
Eğer karşı cinsin üzerine kendi imzanı atmamışsan bir daha o insanın sana geri dönmesi zor
Gercek ask olsa sogumazdi. Ne kadar dil doksen iltifat etsen bos. O yuzden olmuyorsa zorlamamak lazim
İcinden gelecek baska bir yolu yok. Sakin bir erkegi asik etmek icin biseyler yapma emin ol daha da sogur.
Öyle hissediyorsan ne yaparsan yap kaybedersin. aynini yaşadım.
Hic birsey yapmamali. Hayatina devam etmeli. Gezip tozmali. Onsuz yapabilicegini gostermeli. Kendini yenimeleli. Bak nasil alev aliyor 😂
Ortada aşk falan kalmadıysa o ilişkiyi tekrar esi haline döndürmek zor olur.
Eski*
Ölmüş birini tabuttan çıkarınca hayata dönmesini beklemek gibi bir şey
Öyle bir şey yok, bir insana iki defa aşık olamazsın.
Eskiden yeni olmaz. Kaybedilmiş duygu tekrar kazanılır mı hiç bilmiyorum.
Öyle bişey yok uğraşma boşuna derim seven insan herzaman yanında olur sevgiliden tekrar sevgili olmaz
Hiçbir şekilde geri kazanamazsın bir erkek soğumuşsa bitmiştir.
dürüst olması önemli benim için, yalan söylemesin sadık olsun o yeterli
aşık etmenin tek yolu katı bir ruhtur.. bana göre sert bir tutum ve inat
olabilir bu hayatta herkes için bir şans daha vardır doğru kullanmayı bilir sen bir psikoloğa gidip sinirlerine hakim olmayı öğrenmekle başlayabilirsin mesela
yeniden aşık olunmaz. 1 kere soğuduysa o ömür boyu devam eder gider.
Soğuma olayından sonra olmaz bir daha kimse kendin kandırmasın. Yeniden eskisi gibi olmak namümkün.
Ne yaparsan yap gidecektir onun içün boşver sende yeni aşka yelken aç
yok çok zor. erkek zor soğur soğudumu bu iş bitmiştir.
bu işler taktikle olacak işler değil taktikle en fazla 1 ay daha ilgi duyar sonra yine ilgisizleşir demek ki seni sevmemiş onun için hevesmişsin geçmiş gitmiş zorlamaya gerek yok bence.
Yeniden aşık olmaz ki bir daha, para gösterirsen aşık olur anca.
Bulduğu kişiden daha güzel olmak lazım ki kürkcü dükkanına gelsin
Hiçbir şey. Yapılacak tek şey yolları ayırmak olur.
Farklılık yarat ilgi odağı ol yenilikçi ol hoşlandığı şeylere dikkat et onları yap
eskiden yaptığımız ama son zamaarda yapmadığımız birseyi ona hatırlatırım
bir kere ipler koptumu peşine düşme artık unut gitsin daha da hersye karisir hissizlesirsin
Taktik maktik yok bam bam bam dalarım Ne demek soğumak
Yalan konuşmak mantıklı aşırı yalanla ilgisini cekebilirsin aşkta yalan olmaz diyenlere sesleniyorum aşkta gurur olmaz bence 😂
soğuduysa sg derim aaq. bulmuş benim gibi kızı egosu tavan yaptı kesin zalımın evladının
Onunla ugrasacagina git yeni sevgili yap. Boşa zaman kaybı
sarilirsan gecer bence
keşke... ikimizde apayrı şehirlerdeyiz
Ayrilirim hic arayip sormam..
Biraz uzaklas kiymetini anlasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar