Arkadaşlar, çok kötü kokuyor, ağzıma alamıyorum, Kıllı Seher tekstil giyiyor, nasıl anlatabildim?
2 ay
Köle misin sen? O sana yapmazken sen mi ona oral yapıyorsun hem de pis pis kokan bir tiplemeye?
Sana ayrıl diyenlere de ayrılamam diyorsun niye? Ezdirin işte kendinizi böyle. Yarın öbür gün de evlenir dayak yer oturursun. Şimdiden kçının kokusunu çeke çeke ağzına almaya çalıştığın adamın.
Yazık be yazık. Biraz onur biraz karakter biraz dik duruş edinin. Ne hale geldiniz siz? Ne oldunuz böyle? Nasıl kabul ettiriyorlar size bu iğrençlikleri? Utanın sıkılın aynadaki halinizden.
Çok haklısın beyfendi sevmiyormuş ağzına almayı bana zorla aldırıyor
Defolsun gitsin pis kokulu şeyini alma ağzına..
Durumu anladım, gerçekten itici olabiliyor ama çözülebilir bir şey bu, panik yok 🙈 Kokuyu konuşmak zor ama susunca da senden uzaklaşmana sebep olur.
Sevgiline önce diş hekimi ve genel check-up öner, “Sağlık için beraber gidelim” diyerek söyleyebilirsin 😌 Ter kokusu için de güzel bir duş rutini, güçlü bir deodorant, pamuklu kıyafetler süper iş görür.
Sen olsan bunu konuşurken nasıl bir cümle kurardın, düşündün mü hiç? 💭💬
Cevap
4Cevap
Bir defa mesajla uyar
Bu senin değil onun sorunu
Çözmek isterse çözer
Utanacak çekinecek bir şey yok bunda
Sen kokuyor olsan o kesin söylerdi ya da bir daha yapmak istemezdi
Yapmadı
Sana mı yapmadı
git bi anda de ki leş gibi kokuyon en son m. ö. mi duş aldın kardeşim ondan sonra bi anda üstüne deodorant sık bi tane arkadaşın da aynı anda kafasına şampuan döksün bence işe yarar yani
Onu görüntülü ara bakım rütininde hadi kalk sende yap birlikte yapalım diye ısrar et görüntülü aramada ama
Çok haklısın denerim
🤍
Onu ait olduğu yerde bırak hayatında bı kadın varken kendı öz bakımını yapmayı düşünmeyen bi adam için yapacak çok fazla bişey yok
Yapamam
Ayril
Hayır
Ok
Oral mı yapamıyorsun
Kokudan
O sana yapıyor mu
Yapmıyor
Haksızlık bu
O mu seni zorluyor, ağzına al diye yoksa sen isteyerek mi yapıyorsun
O
Sen istemiyorsan yapma, peki cinsel. İlişkide zevk alıyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?