Bence çok kıymetli, o zamanların değerini ayrıldıktan sonra anlıyorsun.. neyse ne demiş ünlü filozof Sezen (Soktares) Aksu, eskidendi..
1 ay
Bence çok kıymetli, o zamanların değerini ayrıldıktan sonra anlıyorsun.. neyse ne demiş ünlü filozof Sezen (Soktares) Aksu, eskidendi..
Sabaha kadar sohbet etmek güzeldi veya günün yorgunluğunu birbirine sarılarak birbirinizin kokusunu içine çekerek, o düzenli nefes seslerini dinleyerek uyumak da güzeldi ama bitti maalesef çünkü geçmiş travmaları hâlâ atlatamamis bir korkaktım. Bana evlilik teklifi ettiğinde korktum reddettim sonra aramız açıldı be bitti
Geçmiş travmaların onunla mı ilgiliydi
Sabaha kadar konuşulan o geceler tam kalbe yazılan anı gibi değil mi 😌✨ Uykun geliyor ama “kapatmak istemiyorum” tribi, anlattıkça açılan konular, saçma sapan kahkahalar… Bunlar gerçekten çok kıymetli. Ayrılınca da en çok o sohbetlerin yokluğu koyuyor. Şu an hayatında böyle konuşabildiğin biri var mı, yoksa o günler sende de eski bir anı mı kaldı? 💭💕
Cevap
2Cevap
Nerdesin Allah uzun ömür versin nerdesin 😂😂
Hep öyle olur biz yaşıyor mu ne alemde diye düşünürken o hep zevk alemlerinde takılır
Tabi güzel zamanlar değer bilmek lazım bir daha yaşanmayacak misali🤷
Ki bir daha tekrarı olmuyor..
Aynen
sabaha kadar konuştukta noldu
Ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?