- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılWp bana boş geliyor çünkü öyle konuştuğum birisi yok. Gecenin köründe girdiysem de sadece liseden kalma eski konuşmalara bakıp gülüyorum çünkü komik avbdbsndnsmcmx
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben hiç hoşlanmam :/ uyku saatim var benim yeterince uyuyamazsam sonraki gün işlerim aksar boş insan işleri bunlar gün içinde konuş sırf "sabahladık" diyebilmek için yapılan şeyler bunlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Eskiden vardı. Uyuma konuşalım diyen kalbi güzel biri...
137 Yorumla- +1 yıl
Hala buradayım aslında... :(
- +1 yıl
Sen çok değiştin, artık bu ilişkiye eskisi kadar değer vermiyorsun. Bu yüzden aramıza bir soğukluk girdi ne yapalım işte :D hahaha
- +1 yıl
işte hep senin o gururun bizim aramıza koydu mesafeyi :(
- +1 yıl
Ama biliyor musun? Geçen sürede çok sular aktı bu derelerden. Ben seni affettim. Allah bu kadar günahı affederken benim bir kırık kalbi onaramamam acımasız olurdu, seninle yeni bir sayfa açmaya da varım be, eminim ki bu defa aynı hataları tekrarlamazsın :D v
- +1 yıl
Benim tek günahım seni sevmek. Ve sevdiğim halde senden uzak durmak. Seni sevdiğimi söylemekten her zaman korktum. Biliyorum bu hoşuna gitmedi. Ve sende biliyordun seni ne kadar sevdiğimi. Ama uzak durmak zorundaydık. Ama kalbim hep seninleydi. Senden uzak durmam günahsa , bu günahı gerçekten affedecek misin? Bana yine eskisi gibi güzel bakacak mısın? Ah ah bunu o kadar çok isterdim ki...
Yine yeni yeniden herşeyin güzel olmasını. Belki herşey daha güzel olurdu.
Seni çok kırdım biliyorum ve ben giderken gitmemi istemedin. Kalbini kırdım biliyorum. O kırık kalbini onarmayı ve seni yeniden güldürmeyi isterdim.
Ve sen varsan , bende varım 😅 - +1 yıl
Uzak durmak zorunda değildin, her sevgi uzaktan güzel değildi. Bana adım atsan ben sana koşardım, gel desen kapının dibinden ayrılmazdım. Ama sen.. Sen sadece susmayı ve kaçmayı seçtin... Bunun için harcadığımız güzel günlerin bedeli ne olacak peki? Ben seni affederim ama her şeyi tekrar eskiye ve o güzel günlere döndürmen senin için yorucu olabilir. Kabul ediyor musun?
- +1 yıl
Evet zorunda değildim. Ama korktum. Çünkü ben kimseye senin gibi bakmadım. Kimseyi sen gibi görmedim. Ve sevgi daha çok belli edersem , seni ve beni üzeceğimi düşündüm. Sen her zaman benimleydin bunu biliyorum. Ve bunu bilerek uzak durmam çok acı. Kalbim ne kadar özlesede uzak durmak istedim...
Ama bunda başarısız oldum. Mantığım kalbimi yendi...
ve bir türlü aklımdan çıkmadın. Ama bunu sana hiçbir zaman söylemedim. Susmam bir hataydı evet. Onca güzel zamanların karşılığı bu olmamalıydı. Hatalıyım haklısın. Ve ben yine burdayım , seninle...
Sana söylemediklerimle karşındayım. Ve kaybettiğimiz onca güzel günlerin bedelini ödemeye hazırım. Ya sen buna hazır mısın? Benim için yorucu olmaz. Senden uzak durmak epeyce yorucuydu. Bu oldukça zordu benim için. Sensizliğe alışamadım. Ben mücadele etmeye ve herşeyin tekrar güzel olmasına hazırım. Ve tabiki kabul ediyorum. Seninle kaybettiğimiz güzel zamanları kazanmaya ve daha güzel zamanlara hazırım. Peki ya sen buna hazır mısın?
- +1 yıl
Eğer sen her şeyi tekrar telafi edebileceğine inanıyorsan ve bütün bu hatalarının bizlere kaybettirdiklerinin de farkında isen, bu defa her ne olursa olsun kaçmayacağım diyorsan, evet ben bu yola da seninle yolculuğa da varım...
- +1 yıl
Telafi edeceğime söz veriyorum. Bir daha seni üzmeyeceğim. Seni üzersem biliyorum ki buna dayanamacağım , bende üzüleceğim. Herşeyin farkındayım ve yanındayım , seninleyim...
Kaçmayacağım ve bizim için mücadeleye hazırım. Bunları senden duymak o kadar güzel ki. İnanıyorum biz beraber mutluyken herşey daha güzel olucak. Ben seninleyim ve varım... - +1 yıl
Verdiğin bu kadar güzel sözün üstüne, sana tekrar güvenmek istiyorum. Bu güven isteği beni son derece heyecanlandırıyor. Eskisi gibi olamazsınız diyor herkes ama biz olacağız ben buna inanıyorum...
- +1 yıl
Evet buna inan. Tüm kalbimle buna söz veriyorum. Herkese herşeye rağmen herşeyin üstesinden gelebiliriz. Diğer insanlar sadece hayatımızda figüran , bizse gerçek olanız. Ve senin bize olan inancın beni daha heyecanlandırıyor. Huzurlu hissettiriyor. Sana olan sevgim , hayranlığım daha artıyor. Ve " iyiki sen" diyorum. İyiki seni sevmişim diyorum. Bize inanıyorum...
- +1 yıl
O halde durma, artık harekete geçme ve mutlu olma zamanı.. hayatın bizden aldıklarını ona misliyle ödetmei zamanı.. artik hüzün bir yana dursun yalnızca mutluluk zamanı..
- +1 yıl
Mutluluk, mutlu olmak güzeldir. Ama bunu senin tekrar yapmak istemenden daha güzel bir şey olduğunu sanmıyorum...
- +1 yıl
Bana daha ilk günler biraz çekinir vaziyette attığın mesajlar bile hala duruyor. Silmeye nasıl kiyabilirdim ki? Ama artık sen varsın, yeni hatıralarımız ve anılarımız var. Bir süre daha eskileri tozlu raflara taşıyıp yenileri yaşamalı ve yaşatmalıyız...
- +1 yıl
Bunu duymak öyle güzel ve öyle özel ki...
Beni özel hissettiriyorsun. Yani senin bende olduğun gibi. Bilmiyorsun ama bende silmedim. Ve hâlâ saklıyorum yazdığın mesajları. Her gün bana armağan ettiğin o güzel şarkıyı dinliyorum ve seni hatırlıyorum, düşünüyorum. Ne kadar mükemmel bir adam olduğun hep aklımda.
Ve evet yeni anılarımız daha da güzel olucak. Hatıralarımız ve birbirimize olan sevgimiz bizi dahada güzelleştirecek, canlandıracak...
Evet yenileri yaşamalıyız ve daha güzel anılar eklemeliyiz... - +1 yıl
Bu diziyi kac sezon çekeceğiz bu arada? 😄
- +1 yıl
Sıkılmadım da uykum gelmişti yaa 😄
- +1 yıl
Dün benimde telefonumun şarjım bitmişti ve benimde uykum gelmişti. O yüzden bildirimi sonradan gördüm. Şaka bir yana dün tam bir komediydi. Ve bozuntuya vermeden devam ettirdin. O olman imkansızdı ama buna rağmen eğlencesine yazdım , devam ettirdim. Yazarken güldüm. Eminim ki sende demişsindir " bu kız ne diyor, deli mi ne " diye.😅 Yazarken eğlendim. Bunun için teşekkürler. Düşünüyorum eğer o olsaydı şu an bunları ona söyleyemezdim.
- +1 yıl
Hayır o kişi bendim, geri geldim. Her şeyi yeniden başlatabilmek için...
- +1 yıl
Türkçe konuşmayı ne kadar hızlı öğrendin. Oysaki sana türkçe bir kaç kelime öğretmiştim. 😅 Ve görmeyeli yaşın küçülmüş. Sonra konuşman değişmiş. Her zaman mutlaka " Hermosa , Maravillosa " derdin bana. Ve her gün bana güzel müzikler armağan ederdin beraber dinlerdik. Ve sen ne ara Türk oldun? 😅
- +1 yıl
Artik ben, eski ben değilim. Değiştim, tamamıyla kendimi değiştirdim. Sana daha iyi bir eş olmak için elimden ne geliyorsa yaptım işte 😊
- +1 yıl
Öncelikle senden 1 yaş büyük değilim daha tam dolmadı 23, 2 ay falan var. Xd yaş ile büyüklük bir işe yaramaz diye düşündüm. Ve evlenmeyiz dedik zaten, evet.. bekledim yıllar sonra geldin ve seni kabul ediyorum işte
- +1 yıl
Pekala sakin ol anladım 23 yaşındasın 😅
Ve iyi güldük 😅😅 iyi kahkaha attırdın valla.
Şaka bir yana o başkaydı. " Herkes " değildi. O bambaşka mükemmel bir adamdı. Gördüğüm kimseye benzemiyordu. O farklıydı. Zekiydi, Mantıklı, Kibar , düşünceli , sevimli , dürüst , sabırlı , güzel gülümserdi, Güzel gözleri vardı simsiyah ve anlamlı bakardı , sevdiğini hissettirirdi , bazen utangaçtı ama bu hoştu, ben ondan daha utangaçtım ve gülümsemem onu mutlu ediyor gülümsetiyordu , birbirimize her zaman güzel konuşur iltifat ederdik, kavgacı değilde her durumda orta yolu bulandı, birbirimizin mutluluğunu ve mutsuzluğunu hissederdik , sevdiğimiz şeyler aynıydı , onunla saatlerce konuşsak sıkılmazdık , onunlayken her saniye gülerdik , Çok aşırı benzer huylarımız vardı , - +1 yıl
Kardeş sayılarımız ve kardeşlerimizin davranışları bile benzerdi, ikimizde hayvanları çok seviyorduk , ikimizinde çocukken beslediğimiz hayvanlarımıza verdiğimiz isim aynıydı , çocukken yaptığımız yaramazlıklar bile çok benzer, haksızlığa karşı susmayan ve haklıyı her zaman savunan biriydi, ikimizde aynı tarz müzik dinliyor ve aynı tarz film seviyorduk , ikimizde dizi izlemeyi sevmeyiz ,
- +1 yıl
Benim benimo
- +1 yıl
ikimizde gezmeyi ve yeni bilgiler öğrenmeyi severdik , beni özel hissettirirdi bende onu öyle hissettirdim , asla küfürlü konuşmazdı bende küfürlü konuşmazdım , mantıklı sorular sorar ve her zaman benimle ilgilenirdi , benimle ilgili birşeyler öğrenmek onu mutlu ederdi , bende onunla ilgili birşeyler öğrenmeyi severdim , ikimizde sigara , alkol, madde tarzı şeylerden uzak duran ve sevmeyen insanlarız, bana bir nesne olarak değilde gerçekten iyi niyetle yaklaştı ve ben istediğim zaman bana yakın oldu, onunla her zaman güvende hissettim, onun bana yakın olmasinı istedim ve yakın olmasını sevdim, birbirimize karşı çekingen olmadık, bana güvendi bende ona güvendim, beni asla kırmadı , beni hiç bekletmedi , Beni her zaman sabırla bekledi, verdiği sözleri her zaman tuttu , hayat doluydu, güler ve güldürürdü , trip atmazdı , her gün ilgilendi ve bundan sıkılmadı açık sözlüydü , onunla kısıtlanmış gibi hissetmiyordum , bana hiçbir zaman bağırmadı ya da sesini yükseltmedi
- +1 yıl
, beni başka kızlarla kıskandırmaya çalışmadı ( bana her zaman dediği birşey var. " İnsanlar beni tanıyacaksa biz olarak tanımalı. Ve senin gibi bir kadınla olduğum için şanslı olduğumu görmeli , Elini tuttuğumda ve insanlar bizi gördüğünde anlamalı senin ne kadar özel bir kadın olduğunu " derdi. ) , Duygusal ve hassastı ama bunu belli etmemeye çalışırdı , Güçlü bir insandı asla zayıf yönlerini göstermeyi sevmezdi , dert yakınmayı sevmezdi herşeye bir çözümü olur ve mücadele ederdi , Üşengeç değildi çalışmayı severdi , kızlar ona yaklaştığında umrunda bile olmazdı , birçok insana soğuk ve mesafeliydi sadece yakın hissettiği insanlara çok cana yakındı , meraklıydı ve bu çok tatlıydı , zayıf noktası cinsellik veya kadınlar değildi , bir kadına nasıl davranılacağını biliyordu , hırslıydı ve pes eden biri değildi her konuda , her zaman daha iyi olmaya çalışıyordu, insanlara iyilik yapmayı seviyor ve karşılık beklemiyordu. Bunlar sadece bir kısmı. O Harika bir adamdı. Hayatımda gördüğüm en özel , muhteşem ötesi...
- +1 yıl
Dizi severdim onu yanlış hatırlıyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılHenüz eşlik eden yok, ikna edebilirsem kuzenimle konuşcam sabaha kadar
13 Yorumla- +1 yıl
Edelim beraber ikna sen soeun yapma xd
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi kızar diye konusmuyo
- +1 yıl
Kuzenin erkek mi be, yok istemem o zamannn
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır benim yok. Ayrıca uykuya dayanamam ben. Ancak uykudan daha çok sevdiğim birisi çıkarsa derim bunu
10 Yorumla
+1 yılHayat Türk kahvesi gibi, yanında lokum olmadan gitmiyor.
Belki de bundandır ki hayatım sürekli yerinde sayıyor.
:'(10 Yorumla
+1 yılYok olmasın da bundan sonra mümkünse hepsi hayatımızı s*kip gidiyolar.. Olan bizim heba ettigimiz uykularımıza oluyo..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gönül ne kahve ister ne kahvehane
Gönül muhabbet ister kahve bahane
Gönlü güzel olana kahve şahane10 Yorumla
+1 yılYok. Ergenken vardı öyle birisi sayesinde gözlerim bozuldu, bir daha tövbe
20 YorumlaUyumayı tercih ederim. Gece uykusu gibisi yok. Gündüz sakin kafayla konuşmak daha güzel.
20 YorumlaÖyle biri yook 🤧olsada konuşmam ki sabaha kadar ne laa🤧🤭
10 Yorumla
+1 yılÖyle biri yok kimse uykumdan kıymetli olamaz, uykum gelirse pat uyurum 😅
10 Yorumla
+1 yılDesemde 12 1 gibi uyuyakaliyorum sonra sabah fırça yiyorum 😂
10 YorumlaBen uyumasam konuşuruz da dkdhjdj sorun resmen bende, arkadaşımla konuşurum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadasım vardi onunla konusmayi cok ozledim eskiden sabahlardık ama is güc corona mesafelendik
30 YorumlaYok, benim uykum hiç bir insandan daha değerli değil
12 Yorumla- +1 yıl
tam tersi olacak o sanırım, hiçbir insan benim uykumdan değerli değil :) olması lazım dediğinize göre
+1 yılKeşke. @elegance3101 gibi abazalar dışında her kim olursa kabulümdür.
Modum da düşük zaten. Bugün kimse bulaşmasın bana...12 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim birseferde anladin bunu
- +1 yıl
Bulaşma bana kardeşim.
Bu saate hepsi başka işlerin peşinde olduğu için yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk var da onunla konustugum her saniye benim için çok değerli. En son tartıştık susuyoruz kaç gündür keşke bu gece bı iyi geceler diyebilsem bari
41 Yorumla- +1 yıl
Bence ne kadar tartışmış olsaniz bile sonuçta bı kere geliyorsunuz dünyaya keske. Demek yerine harekete geç derim. Ben 👍
Hayır yok olsada uykumu harcayamam onun için gün olur uyusaydın olur ( derler)
20 Yorumla
+1 yılvaktinizi bos insanlara harcamayın değmiyor emin olun iyi geceler
25 Yorumla- +1 yıl
Of sikcm yalnızlığını aw. İnsan sabahlara kadar konuşuyorsa sevdiği içindir yalnızlık ne alaka
- +1 yıl
@ahahahhahahh haklısın. Genelde sonu kötü bitiyor be
Çook oldu ama hepsi boş oldu yat uyu editör boş yapma 😊
10 Yorumla
+1 yılArada oluyor her gece sıkar
31 Yorumla- +1 yıl
Şu an istermiydin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki uyumak daha güzel
30 Yorumla
+1 yılYok, uyumak daha güzel...
20 Yorumla
+1 yılÇok nadir bir arkadaşım var o kadar.
20 Yorumla
+1 yılKeşke olsa sabaha kadar uyumam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır birine teklif etmedim ama yaptım
10 Yorumla
+1 yılVar. Telepatiyle konuşuyorum😃😃😃
10 Yorumla
+1 yılUykumuzu alalım da uyanınca konuşuruz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılvar evet sohbetine hayran bırakan insanlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle birilerı uyku daha guzel
10 Yorumla
+1 yılYok uğraşamam öyle boş işlerle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUykum her şeyden değerli
10 Yorumla
+1 yılYok kardeşim başımı agritamam
10 YorumlaHayır umrumda değil kimse.
10 Yorumla
+1 yılBen yanlizliga aliskinim maalesef yok
11 Yorumla- +1 yıl
Deme oyleeee
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok ama arıyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet isterim, ama muhabbet edecek kız yok 😂
10 Yorumla
+1 yılcanim sıkılınca soyluyorum kizlardan birine
10 Yorumla
+1 yılVar evet ve bu çok güzel bir duygu 😊
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen uyuyana kadar konuşalım
10 Yorumla
+1 yılHayır yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yok.
20 YorumlaYok :/
10 Yorumla
+1 yılYok 🚬🚬
10 YorumlaVar gibi
10 Yorumla
+1 yılUyuma sabaha kadar sevişelim dediğim var jahah
10 Yorumla
+1 yılEvett🧿🥰🥰
10 YorumlaTabi ki var :)
10 Yorumla
+1 yılVarr🙈🙈
10 Yorumla
+1 yılVarrr
10 YorumlaHayır yok
10 Yorumla
+1 yılKardeşim🤣
10 Yorumla
+1 yılVardi ama uyudun hemen 😋
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz olmadı …
10 Yorumla Yoktur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yok... :(
10 Yorumla
+1 yılYok.
10 Yorumla
+1 yılYok olmadı hiç bence olmalı artık
10 Yorumla
+1 yılUyku kadar değerlisin yok
10 Yorumla
+1 yılYok ben ona hiç kıyamadım ☺️Ama o bana ihanet etti
10 Yorumla- Devamını Gör (22)