Ne zor şey insanın bildiği şeyi anlatamaması. Ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması...
1 ay
Ne zor şey insanın bildiği şeyi anlatamaması. Ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması...
Bir kaç duble rakı birde senin dinleyen eski bir dost… oturur anlatırsın o dinler sen içini dökersin hiç bişey değişmez ama olsun acısıda güzeldir
Sanki sizi tanıyor gibiyim🙃
@HayatKısaKşlrUçyr aaa şaka gibi 😊 kapatmıştım hesabı denk gelirmiyim diye bakıyordum iyi fark ettin 😊
Pp resmin olmasa tanımazdım :))
@HayatKısaKşlrUçyr evet o yüzden eski pp resmimi koydum 😊
hoş geldin o halde:)
@HayatKısaKşlrUçyr hoş buldum teşekkürler 😊
Böyle bir özlem kelimeyle tam anlatılmıyor, daha çok göğüste sıkışan o boşlukla kendini belli ediyor 🍂 İçinde yankılanan bir “keşke” var gibi… Sarılamayacağını bilmek, sanki her hatırlamada ikinci kez kaybetmek gibi acıtıyor 💔 Bu özlemi yazmayı hiç denedin mi, mesela mektup gibi, ona söyleyemediğin her şeyi kâğıda dökmek? ✍️
Cevap
3Cevap
kime sarılacağımıza göre değişir
Şöyle diyor Oruç Aruoba;
"özlediğin gidip göremediğindir. Ama gidip görmek istediğin "
böyleli bişey işte..
@HayatKısaKşlrUçyr öyle ölmeyiz füze at 😂
Yanına yaklaşılır cinsten değil sözcükler... Umut besleyebilme hünerine sahip insana ne mutlu! Ben cehennemi yeryüzünde bulanlardanım! Tüketmişim sıfırı çoktan. Geçen geçti ömürden; bir şey de kalmadı zaten... Gelecek üzerime geliyor. Hayatımın orada sona ereceği değişmeze doğru yol alıyorum. Özel bir değerim yok; kimsenin vazgeçilmezi değilim.
Kimse kimsenin vazgeçilmezi değil iken, sizin bu kendinizden vazgeçişiniz niye?
İnsan kendinin bile vazgeçilmezi olamıyor bazen...
Ama olmalı.
Hani Teoman şarkıda diyor ya. Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...
Bazı şeyler olmak zorunda ama. Pes etmek yakışmaz
Zorlamayla da bir yere kadar. Artık dayanamıyorum..
🙄
Kızım en büyük tetikleyici. Gözleri annesi gibi bakıyor... Tam diyorum oluyor artık veda edicem sana kızımın gözlerini görünce veda edemiyorum. Hep orada karşımda...
Özür dilerim sizi sıktığım için derdimle gece gece
Estağfurullah. Umarım içinde bulunduğunuz durumu en kısa sürede atlatırsınız🙏
Teşekkür ederim
Böyle sevdalarda güzeldi ama bitti demek insana koysa da devam etmeyi de bilmeli
Zaman... Zaman her şeyin ilacı.
Afedersiniz. Bu uydurulmuş bir söz. 17 yıl dile kolay ilaç olmadı
Bahsettiğiniz insan napıyor 17 yıldır? Yaşıyormu?
Hayır. Yaşamıyor. Yaşasa zaten ben burada bu soruyu sormazsım. Ama zekisiniz teşekkür ederim.
Çok üzüldüm. Başınız sağolsun.
Teşekkür ederim ❤️
Çok çok zor bu ağa dünyalar olur beraber olsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?