Benim doğuştan rahmim yok, dolayısıyla da çocuğum olmayacak ama ilerde evlenmek istediğim zaman karşımdaki kişi bunu sorun eder diye endişe ediyorum. Siz olsanız ne tepki verirdiniz böyle bir durumda?
1 ay
Sen evlenene kadar çocuk modası bitmiş olur. İnsanlar artık üremek istemiyor üzerine bir de tek cinsiyetçilik mevzu var kimsenin bunu düşüneceğini sanmam.
Bunu okurken içim burkuldu biraz… 😔 Ama bil ki sorun sende değil, sorun edende. Çocuk sahibi olmak tek “aile kurma” yolu değil, evlat edinmek var, taşıyıcı annelik var, hatta sadece ikinizin olduğu bir hayat var. 💕
Ben sevgilimden böyle bir şey duysam onu daha çok sarıp sarmalardım, bırak ayrılmayı, yanında durma isteğim artardı. Gerçekten seven biri için bu, seni terk sebebi olmaz. Sen bunu ne kadar zamanda söyleyeceğini hiç düşündün mü, ilişki ilerleyince mi paylaşırsın mesela? 🌸
Cevap
12Cevap
Abı sevdılten sonra ne pnemı var allah askona her şey seks mi
sorun edecek ibsanla beraber olma
ona göre ilişjşwş olsun seninle
Karşımdakine baştan söyleyeceksin ona göre seni kabul ederse evlenirsiniz
Çok karmaşık çocuk istemeyen birine denk gelemen unuduyla ama evlatlık edinebilirisniz
Tepki vermezdim ve yargılamazdım. Çocuk sahibi olmak istiyorsa başka yollar arardık
Eşimin kisti vardı ve biz lisedeyken biliyorduk tedavi oldu ama doktorlar çocuğunuz olmaz dediler biz de bile bile evlendik ben seviyorum eşimi sonra şükür rabbi bir evlat verdi bence seven insan bunu dert etmez etmemelide
Sevmissiniz demekki ben beni seven biri olacağını düşünmüyorum
Dış görünüşüm yüzünden
Evet sorun olabilir, ailesi torun ister, adamın fikri degisebilir,
Büyük ihtimalle evlenemezsin
Muhtemelen
Rahim nakli diye bir şey var
Herkese yapmıyorlar ve sonuç almak garanti degil
Bilmiyorum yarım bıraktım gitmedim doktora
Herkes etmez sorun evlatlık alirsiniz
Çoğu erkek bunu sorun eder
Haklısın bence biraz
Evlenme