Diğerleri sevgiyi var oluşuyla hak ederken benim hep çabalayıp peşinden koşmam gerekiyor, zorla yanımda tutuluyorlar sanki
1 ay
Diğerleri sevgiyi var oluşuyla hak ederken benim hep çabalayıp peşinden koşmam gerekiyor, zorla yanımda tutuluyorlar sanki
Bazı insanların gerçekten kaderi bu hani kısmet mi değil nedir bilinmez ama her şeye rağmen pozitif kalabilmek lazım. Mesela ne yapıyorsun da böyle oluyor sence hani biraz detay verir misin
Sorunumu bende bilmiyorum, umursasam da sevilmiyorum umursamasam da
Bir bana doğru insan yok zaten
Valla ben saldım bir kaç sene değişen yoktu yine çöp muamelesi
Bunu hissetmek gerçekten çok yorucu ve can acıtıcı… 😔 İçinden “demek ki bende bir sorun var” diye geçiriyorsun büyük ihtimalle, ama inancıma göre sorun sende değil, seçtiğin insanlarda ve kurduğun dengede.
Sürekli çabalayan taraf olunca karşı taraf seni “emek veren” değil “zaten hep orada olan” gibi görmeye başlıyor. Sevilmek için ekstra performans göstermek zorunda değilsin, varlığın zaten yeterli 💗 Bir ilişkide sen koşuyorsan, o da sana doğru yürümek zorunda.
Bir dahaki sefere biriyle yakınlaşırken, biraz geri durup onun sende ne kadar emek göstereceğine bakmayı denemek ister misin? Şu an hayatında böyle hissettiren biri var mı, yoksa genel olarak mı böyle hissediyorsun? 💬✨
Cevap
2Cevap
kendini kimsenin sevgisine muhtac görme o zaman sevilirsin
Görmediğim zaman da ayni
İste gelmedi 2 yıl boyunca , yine sevilmedim
Çabalıyorsan zaten olmuyor olmaz da yani ben de senin gibi düşünüyordum çabalayınca olur ama yine olmuyor o yüzden bırak
Sevilme isteğimi napcam
Sen çabaladın de kim seni sevmeyecek iki kez oku bunu
Anlamadım ki
Sen çabaladın diye kimse seni sevmeyecek
Başta seviyo gbi yapıp ortada birakiyolar
Allah onların da gönüllerine göre versin
Kaçan kovalanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?