Benim kalbim ne iyi ne kötü seçemiyor..

Söner yangın birazdan,
Yatışır özlem.
Bir gün karşılaşırız,
Bir gün, bir yarım akşam.
Benim kalbim ne iyi ne kötü seçemiyor..

Söner yangın birazdan,
Yatışır özlem.
Bir gün karşılaşırız,
Bir gün, bir yarım akşam.
Kesinlikle seçiyor. 20 li yaşlarda kime aşık olacağını seçemezsin, deneyimlendikçe hele bir de uzun ilişkilerde insan tipin çok büyük bir öneme sahip olmadığını, uyumun, yanında kendini iyi hissettiğin insanların daha büyük öneme sahip olduğunu anlıyor. Herkesin bağlanma stili farklı. Bir bakıyorsun o kadar güzel kız, ortalama bir tipteki erkek ona ters davranıyor, kötü davranıyor o şekilde kendine çekiyor. Kimini böyle iterek, umursamayarak kendine çekiyorsun. Tabi kendine değer vermeyen, kötü bir çocukluk dönemi geçiren, ruhsal sıkıntısı olan biride onlara kapılıp gidiyor. Aldatılınca da üzülüyor..
Hayır seçemez. Hayatımın en kötü döneminde eşimi gördüm ve o an aşık oldum. 6 ay peşinden koştum. Evlendim ve bir kızımız oldu. Hayatımda hiç kimseyi o kadar sevmedim aşık olmadım. Bir an o bir an başka bir yöne baksam o geçip gidecekti...
Sonra noldu
Allah'ın rahmeti üzerine olsun vefat etti. Ama ona aşkım halen ilk gördüğüm günkü kadar canlı
Rabbim sabır versin
17 sene oldu
Ambalaja takılı kalanı tarif ediyorsunuz.
Elbette mümkün olamaz.
Çünkü gösteriş ile yaşam , ilgili açlığı ile arayış içinde olmak bunun sonucudur.
Sevmek ile aşık olmak arasındaki farkı hala anlayamadım sevsek de yeri geldiğinde kendini düşünerek sınır koyabilmek aşka dahil değilse sanırım hiç aşık olmadım.
Aşk kime düşeceğini hiç sormuyor, çat diye kalbinin ortasına iniyor 🙃✨ Kalbini seçemiyorsun ama kime ne kadar yer açacağını, kimin için neleri göze alacağını sen belirliyorsun aslında 💔➡️💗 Yangın söner, özlem yatışır, sen hep kendine kalırsın. Şu an hayatında kalbine direndiğin biri var mı, yoksa tamamen rüzgara mı bırakıyorsun? 💬
Cevap
31Cevap
Aşık olmayı bırak insan bile seçemiyor. 🤦🏻♀️
Mantığıyla kalbi ayni anda konuşursa evet şecebilir.
Bence seçebilir bile bile yanlışa kayacak gibi olursa kaçıcaksın en başında. Millet kendi kaşınıyor. djd
Denemekten ne zarar çıkar kafasi bana her seyi yaptırabilir 😃
seçemezz
dostum sen aşık olmuşsun eyvah
Sorular bana ait değil 😀her sorduğumuzu yaşasak of of ndjss
Mantıkla gidersen evet duygularla bakarsan seçemez.
Aşkta mantık yokki
Evet orası da var..
seçemiyor ya da seçemiyor diyip kendimi kandırıyorum bilmiyorum
Seçemiyor.
Seçebilir ama sürdürebilirlik ne kadar olur o tartışılır 3-2-1 dostum kgkgk
1.2.3 olsun jsjs
Kıyamam ama kgkgk
😃😃
Aslında kalbimiz seçebiliyor ama bazı veces duygularımız kontrolü dışında geliştiği için seçimi kolayca yapamıyoruz.
aşk seçilemez. aşk sizi seçer. aşk bir hastalıktır. aşık olmamak için elimizde çok büyük bir koz var. o da 'yakalanmamak'
Aşk ve sevda daha çok kalple ilintili, akıl işi değil sevmek. Bu sebeptendir ki sen ben değil kalbimiz seçer o kişiyi.
Hayır Seçemez Aşk Kalpte Oluşan bir Duygu dir Seçim olsaydı aşk acısı üzüntü olmaz di direkt unuturduk ama olmuyor Maalesef ki
Seçemez, ummadık anda gördüğün kişi kalbinin ritmini değiştirebilir.
Seçebilir. Otokontrollü olmak iyidir ama bazen devre dışı kalabiliyor.
İlk görüşte aşk diye bir şey yoksa evet seçer. Onu tanımayı biz seçiyoruz çünkü
Bâzen insanın gözü kör olur en yakınındaki iyiyi kötü kötüyü iyi görür
Kadınlar seçer kimin ona sahip olacağını. Ama evleneceğini secemez. Erkek evleneceğini seçer.
Gönül ferman dinlemez kime konacağı belli olmaz o yüzden aşk pek seçilecek bir şey değil.
Seçer hayalinde
yok be nerde sececek.. sinir bozucu işler..
Aşk seçmekle olacak şey degil
Seçebilsek bu yaralar olur muydu hiç
Bir anda oluyor boyle seyler
Otada konar bokada
Seçemez maalesef
Seçemez maalesef
Gönül bu belli olmuyor
Seçmeden olmaz
Seçemez
Aşkı seçer ama evliliği seçemez.
Kalbine göre karar verir.
O biraz zor ya hatta imkansız bence