Başı belaya girince tüm erkekler aynı diye isyan eder ama halbuki düzgün kişileri erkek yerine koymaz.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başı belaya girince tüm erkekler aynı diye isyan eder ama halbuki düzgün kişileri erkek yerine koymaz.
Birader kızlar serseri erkek sevmez
Libidosu çok yüksek ve duygusal olarak güçlü onaya bağımlılığı olmayan erkeklere kadınlar çekilir libidosu yüksek erkeklerde tehlikeli şeyleri yapar ve şiddete meyillidir.
Kadın buna çekilir serseriye değil o erkek okusa sporcu olsa kadın sporcu olanına çekilirdi
Haber izliyon mu
Zikilmek istedikleri için.
%100 bunları skp atmak lazım
Bazı kızlar “serseri” dediğin tipe çekiliyor çünkü adrenalin, gizem, özgüven falan onları cezbediyor 😅 Klasik iyi çocuğu da “sıkıcı” diye kenara atıyorlar, sonra kalp kırılınca tüm erkekler aynı oluyor 🙃 Ama herkes böyle değil, olgunlaştıkça sakin, güvenilir, saygılı erkek çok daha çekici geliyor. Senin çevrende durum nasıl, gerçekten hep böyle mi sence? 💭💕
Cevap
6Cevap
Anneleri yüzünden olabilir doğruyu yanlışı öğretmek yerine ben yaşayamadım bari kızım yaşasın zihniyetinde çok kadın var
baba yok ki onların
Sen yanlış biliyorsun konuyu onlar Eril erkek seviyor
Eril erkek ne demek oluyor anlatsana bana bi hele
sabıkan olacak hanzo olacaksın keko olacaksın madde kullanacaksın bak kızlar nasıl peşinde en eğitimli kadınla bile böyle şeyler var kadınların çogu bu yüzden ürememeli ve yok edilmeli
Elini masaya vuracaksın tabiii
Bu tip erkekler umursamaz kendine önem veren kategoriye girer. Kadın gerçekte aşırı ilgi hep ona yönelen erkek istemez Havvadan günümüze değişmedi
Hepsi dizilerden kaynaklanıyor özeniyorlar🤷
Noluyor o dizilerde iyliğe özenmiyorlar ama
çakma alfa rolünü iyi yapıyorlar
Sosyal medya diziler filmler
Eee bende izliyorum kurtlar vadisinden çukura kadar noluyor orada ne satıyorlar size serseri daha mı iyi yapıyor diyorlar
Ben düzgün erkek seviyorum
Bicepsli😁
Düzgün karakterli
Fazla wattpad okuduğumuz için
Sonunu biliyon yani
öğk ben şahsen nefret ederim
DOPAMİN
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?