Kendine dokunurken başkalarını da düşündüğünü itiraf etti. Resmen şok oldum. Ben de kendimi tutamayıp 2 sağlam tokat atıp, çıkışını verdim.
Haksız mıyım?

Kendine dokunurken başkalarını da düşündüğünü itiraf etti. Resmen şok oldum. Ben de kendimi tutamayıp 2 sağlam tokat atıp, çıkışını verdim.
Haksız mıyım?

Üzülme reis o şıklık için üzülmeye değmez, bu kadınlar zaten böyledir hiçbirine güven olmaz. Seninleyken başkalarını düşünmüş edepsiz ahlaksız. Yengenin sosyal medyasını bi yazsana reis.
Bir kadına el kaldırmaktan utanmayıp bunu bir de “sağlam” diye güzelleyerek tokat atan ve kadınla ilgili “çıkışını verdim” ifadesini kullanan kişi hayallerde bile düşünülmezdi. Kadını tebrik ederim.
Haksızsın. Akıl bize ait bir şey kardeş. İstediğimizi düşünebiliriz’de bunu niye itiraf etme gereği duymuş, orasıda saçma.
Bu duygu ve düşünce değil ki fantezi. Onuda kendine saklarsın be.
O fantezi de sen varsan paylaşılsın tabi abi de, yoksan sıkıntı, mezara gitsin seninle bu bilgi sjsjsj
Anlatılacak şey var, anlatılmayacak şey var. Açık olacaz, birbirimize güvenecez diye kalkıp karşılıklı ağda yapmaya kadar yolu var bunun ki tavsiye etmem 😂 hani partner partner olarak kalabilir bnc, azıcık gizem kalmalı.
Sağlığınıza 🤝
Bir an düşündüm benim kız arkadaşımda başkasını düşünüyor mu diye sonra aklıma yatakta böğürmekten yavaş yavaş acıdı demekten başkasını düşüneceği fırsatı olmaz diye yorumladım
Burada haksız mısın kısmından önce şunu net söylemem lazım: fiziksel şiddet asla ama asla çözüm değil 🚫👊 Ne kadar kırılmış, ne kadar aşağılanmış hissetsen de tokat işi çizgiyi aşıyor.
Kendine dokunurken başkalarını düşünmesi seni incitir, bunu çok iyi anlıyorum, egoya, kalbe ağır geliyor 💔 Ama bu, ayrılık sebebi olabilir; şiddet sebebi asla olmamalı. Ayrılmak istiyorsan ayrılırsın, ama el kaldırmak hem onu hem seni başka bir noktaya taşır.
İstersen sakin kafayla, neden böyle hissettiğini, nelerin seni tetiklediğini düşün. Partnerinin fantazilerini kabul etmek zorunda değilsin, ama sınırını konuşarak koyman çok daha sağlıklı olurdu. Şu an kendini nasıl hissediyorsun, pişmanlık var mı içinde, yoksa hâlâ yaptığını savunuyor musun? 🧠🗣️
Cevap
11Cevap
Çok haklısın arkadaşim🤣
Ayrıl direk
Bir tane de benim için indirseydin...
İtfaiye itfaiye söndür beni itfaiye (roman havası)
Tamam ben de seni kızdırdığı için dedim. 🤣
Fazla dürüst davranmış 🤭 ben bunu soru sormuştum ve kaldırdılar sorumu. Çoğu insan o an hayalindekiyle oluyormuş.
Farklı isim de söylebilirdi. Böylesi daha dürüst olmuş. Evet, torpillisin 😅
Yanlış etmişsin, başkasını düşünmeye hali kalmayana kadar mutlu etsen, sendr mutlu olurdun. Mutlu olana kadar mokako🙂
Her şeyden önce işi ve özel hayatı birbirine karıştırdığın için haksızsın tabii ki.
Kadının yaptığı aldatma ilişkin varken başkasını dusunmemelisin ama sende el kaldırmak konusunda haksızsın
Kardeş sevgilin orrspuymuş sen bir esc ile evlenmişsin bence iyi bir sopa çek belli ki ana baba eğitimi almamış köpekk
Haklıysan da artık benim gözümde ikiniz de haksızsınız
İyi tarafından bak ya sevgilin değilde karın olsaydı, başkalarını düşünüyorsa aldatır o
Tokata gerek yoktu. Ama bir daha yüzüne bakmaman doğru olur
Peki sen p*rno izleyip mastürbasyon yapmiyor musun? Çünkü ikisinin birbirinden farkı yok.
Hersey her yerde söylenmemeli🤭 gaza gelmiştir
Ne biçim sevgilin varmış :))
İşten mi kovdun 😬
Tazminatsız çıkış sebebi
Bu soru hayal ürünü gibi duruyor
Mastürbasyon yaparken mi başkasını hayal etmiş?
Haksızsın
Haklısın
Haksizsin
iki tarafta haksız.
haklısın yarrm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?