O kadar kalbimi kirdi ki abisi?

Ben daha 1 senelik evliyim. Eşimin aile binasında oturuyorum En alt katta ben oturuyorum herkes bir şeyler sirkeliyor ne bilim merdiven pislikleri hep benim katima geliyor. Tüm binaya dün petek takıldı herkes ayakkabıyla içeri girdi bide bulaşık makinem gelmişti servisi geldi falan işte Eşimin abisine neden evinize çek pas yok bilmem yok dedi Ben daha Bu Eve yeni girerken aldım kendime Eltim kaynanalamla aynı evde yaşıyordu istedi kötülük bilmedim verdim her yere sürdüler bida Ben istemedim ben zaten evimin ihtiyaçlarını biliyorum ki eşimi yolda Eve temizlik ürünleri lazım derken o bakmaya giderken Eşimin abisiyle karşılaştık Eve geldi oda laf söyledi Eşimin akrabaları herkes benimle ilgili yeni evlenen kız evi çok temiz. Öyle konuşuyor. Çek pas yok diye niye yokmuş kalbimi kırdı ben yeri geliyor kendi eşyalarımla siliyorum yerleri 15 20 kişi geldi dün Eve hepsi ayakkabıyla 1 saatlik uykuyla durdum yemekte yemedim gittim temizlik ürünü almaya Evi her yeri sildim kendileri psiletiyorlar hep gelip gidip bana diyorlar sonra evin pis herkes mesela kayanamm olsun eltilerimin Evi olsun millet gelip goruyo benim bisey konuşmama gerek yok ama ben büyük diye kimsenin kalbi kırılmasın diyom eşim hiç biseyde beni korumaz öyle bisey bile yok demez mesela abisi dün başka bisi konuştu eşimde o gittikten sonra ben bile şaşırdım benimle ilgili öyle bisey demesine dedi ama kendi adına bile konuşmadı napmaliyim temizlik yapmaktan yeri geliyor günde 1 öğün yemek yiyorum bide 5 aylik bebegim var hep temizlik yapiyorum

O kadar kalbimi kirdi ki abisi?