Güncellemeler
+1 yıl
Tamam hakli calisamadi pek ama benim elimde degildi kalmak zorundaydim bebegim 4 bucuk aylik filandi annemlerde kaldigim zaman ama yeter artik kalbim kiriliyor surekli bunu soyluyor uzun sure gorusmeyi dusunmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sınav stresi aklı başına gelicektir bu arada Allah kolaylık versin işin zor
Tesekkur ederim konusmayacam gercekten akli basina gelene kadar
Ay sacmalama ya annenin evine geri don. Gururun mu daha onemli cocuklarin mi
Simdi kendi evim var kiralik ev tuttum
Dun rahatsizdim annem dedi kizim gel bizde kal kardesimle boyle tartisma olunca sinirlendim kalmadim hasta halimle geldim evime kimseye muhtac olmayacaksin valla ya
Uzuldum senin adina. Ee simdi nolcak kirayi falan nasil odiyceksin
Yardim aliyorum su an zar zor geciniyorim eylulde ise baslayacagim
Üzüldüm ya peki şu an nerde kalıyorsun yardımcı olmak isterim istersen
Sen ise başlayınca çocuklara kim bakacak küçücük çocuklar tek başına yapamazlar
Buyuk oglum ana sinifina gonderecem bebege annem bakacak
Peki hangi sehirdesin ve kendi evine ne zaman tasindin esya falan var mı
Cevap
Esyalarim var hataydayim
İstersen bir kaç tavsiye verebilirim hayatın için
Buyrun
Ozmn tkpp at ordn konuslm detayli
Nerdesin
Niye sustun
Kardesini dovseydin keşke senin zor zamanında sana destek olacağına sana köstek oluyor olmaz olsun öyle kardeş
Görücü usulü mü evlendiniz siz
Yok severekti
Peki ne kadar evli kaldınız
Yaşlarınız kaç
5 yil ben 24 o 35 neden sordunuz
O senden cok büyükmüş peki aldatma falan oldumu sen niye evlendin bununla
Cevap
Niye sustun
Kütüphane açık değilmiymiş hanımefendi evde çalışıyor sonuç olarak orası ev elbet ses çıkacak
Acik degildi kutuphane ve inan surekli telefom verdim ogluma aptal oldu cocuk sirf sussun diye kardesim hanfendi calisabilsin diye bebek uyuduu mu oglumu disari cikardim yani calismasi icin elimden geleni yaptim kadin siginma evine bile gitmeyi dusundum
Anlıyorum kesinlikle öyledir de kardeşinde hatalı zaten toy daha aklı olgunlaşmamış
Ben cok sey yasadim benim cektigim skntilari biliyordu ve en son olayda esim bana bicakla saldirdi psikolojim alt ust ama genede sinav stresi var diye sustum ama kucuk bebek degil mecburen kaldim diyorum dun patladim ama bagirdim benimde bir gururum var
biran önce ekonomik özgürlüğünü kazanmalısın
Şuanda nerde kaliyosun
Kendi evimde
Eşinle berabermi yani
Hayir bosaniyoruz cocuklarimla yasiyorum
Eyer eşinlle kaliyosan bu sıkıntı cocuklarin gelecegini dusun ilerde atlatamicaklari seyler yasamak zorunda kalabilirler ailene durumu iyice anlat ailen bi sureligine cocuklar baksinlar işe gir para topla bu arada evdekilerede katkin ollur ve boylelikle sussarlar eyer susmazlarsa bosan nafaka al ayni zamanda calis para topla farkli eve gec cocuklarna bakici tut calis evini gecindir ucuza bakan bakicilarda var ama dikat et adimlarni saglam at yamurdan kacarken doluyo tutulma kendine guven sadece bende cok zorluk yasadim ama mucadele etim hayatim dort dortluk deyil ama boyun eydigim kimse yok
Simdi kendi evim var kiradayim devletten cocuk parasi aliyorum su an ama gecindirmiyor annem yeme icmede destek oluyor sag olsun yakinda ise baslayacam ama birikim filan yapamam ancak gecinirim o parayla ya cok zoruna gidiyor kardesimim surekli boyle demesi sanki keyfimden kaldim kardesim olmasa beddua edecem ama edemiyorum
Takma kafana benimde basimda abimle ilgili boylle bisey gecmisti abim direk kovmustu beni evden tabi yilar sonra evime kalmaya geldi neyse cocuklarna ucuz yollu bakici tut surekli gozun ustunde ollsun ama neyaparsan yap sakın gecinmekten zorlaniyorum die evlenme biriyle acelle etme bi yollunu bulursun zorlukla bas etmeyi ogren sevmedin biriyle evlenme cocuklarin icini kendini yakma belki evlenecegin kisi daha kotu olcak bunlara dikat et bak devleten mas aliyomusun tamam azdir eminim nafakada al ayni zamanda calis birikim yapamasanda muhtac olma birine
Sana madi ollarak fazla bi yardimim dokunmaz ama istersen manevi ollarak yaninda ollurum evinde eşya fellan yoksa yardim etmeye calisirim tabi istersen bu arada aklina yanlis bisey gelmesin cunku ben evliyim
Ne evlenecem Allahin izniyle su basimdaki beladan bir kurtulayim baska bir sey istemiyorum cocuklarim her seyden once gelir benim icin onlar icin calisip kimseye muhtac olmayacaz diger cocuklardan geri kalmayacaklar insallah
Umarim istedin gibi ollur hersey
Bu arada soruma cvp vermedin korkuyosun heralde herneyse buradayim dertlesmek istersen bir nebzede faydam dokunursa
Tesekkur ederim sag olun