Yeni ayrıldım ve erkek arkadaşıma mesajla değil, adam gibi yarın yüz yüze ayrıl dedim. Aşırı canım yanıyor. Bana biraz yardımcı, tavsiye, teselli verebilir misiniz.
1 ay
Canının yanması aslında sevgi değilse bağımlılıktir bu bağımlılıktan kurtulmanın çözümü ise o kişiyle aranızdaki bağı kesmektir ruhsal açıdan söylüyorum çünkü herkesle görünmeyen iplerle iletişimde olduğumuz herkesle bir bağımız oluyor o bağı kesmezsen daha çok acı çekersin eğer kesersen belirli süre sonra hem maddi hemde manevî olarak rahatlar ve o kişinin senin hayatında sadece eskiden yaşanmış bir hikaye olarak kalır bunuda işi bilen biri tarafından kesilmesi lazım bazı kişilerin bağları tam kesilmez sadece şifa amaçlı ilişkinin belirli aşamalarında iki kişi arasında olumsuzlukların giderilmesi için kesilir diğer nokta ise tamamen o kişi ile bitmisse geri dönüşü yoksa burada tamamen bağ kesilir ve yola devam edilir Rabbim sifalandirsin sizi inşallah
Zor bir şey yapmışsın, gerçekten cesur davranmışsın, bununla gurur duymalısın 💔✨ Yüz yüze ayrılmak kendine ve ona saygının göstergesi, ama tabii ki daha çok acıtıyor, çok normal bu hislerin. Şu an canının yanması, yanlış yaptığın anlamına gelmiyor, aksine kalbinin ne kadar gerçek sevdiğini gösteriyor 💕 Kendine biraz zaman tanı, ağlamak istiyorsan ağla, bastırmaya çalışma. Yarınki konuşmadan sonra istersen burada nasıl geçtiğini anlat, birlikte üstünden geçeriz, olur mu? 🫶🏻
Cevap
13Cevap
Şöyle adam gibi yok yüz yüze falan filan muhabbeti yapıp acitasyon kasanları anlamıyorum ayrılacaksanız ayrılın nedir yani orada sarılıp duygusallıkmı olucak filmmi bu mk
O benden duygusal olarak ayrılmış ve mesajla ayrılabiliyor. Ama ben onun beni artık sevmediğini görmeliyim ki en azından sevmeyi bırakabileyim.
Benim de ondan ayrılmaya hakkım yok mu
Herkes ayrılır barışır önemli olan üstesinden gelmek kımsenın hayatı tek bir kişiye bağlı olamaz zaten gıdıyosa sevgını haketmıyodur haketmeyen birini sevmekse kendine haksızlık olur
Tek tavsiyem gitmek isteyenin peşinden gitme olur
Zamana birak sadece her sey gececek ve bu gunleri unutacaksin
İlişki konusunda tavsiye gideni bırak gitsin düşünme
İlişkin uzun süreli miydi ve ortada bir hata var mıydı?
Yüz yüze olunca ne olacak? oturup gitmeeee diye ağlayacaksın ya da yalvaracaksın
O mu ayrıldı yoksa sen mi tercih ettin?
O ayrıldı aslında bazen çok stres olduğum için ayrılsın istiyordum ama ayrıldığı zaman onu bu kadar sevdiğimi ve bu kadar bağlandığımı fark etmemiştim
Yüzyüzeyken konuşulup halledilemeyecek bir şey mi peki?
Bilmiyorum sürekli istemeden kavga ediypruz sözlerimi yanlış anlıyor veya çarpıtıyor. O niyetle söylemek istemediklerimi öyle algılıyor
Alınıyor kırılıyor. Toplum içinde sarılmak ya da öpmek istiyor atıyorum. Ben daha kapalı bir zihniyetten geldim toplum içinde yapma diyorum mesela alınıyor.
Erkek mi yok boş ver.
Taze diye öyle. Bir kaç güne azalır.
3 gün oldu gittikçe artıyor neden
Algın ile ilgili. Takıntı yaparsan yarın buraya gelir "1 ay oldu, tekrar yazar mı?" diye sorarsın.
Aldattimi
Anlaşamadık çok zıt insanlarız. Ama çok acıyor canım ya. Gerçekten
Senmi
Sınav senem bu sene hiçbir arkadaşımı arayıp meşgul edemiyorum moralim çok kötü
Gel dm konusalom
Olur istek atıyorum
Ben mi ok :)
verelim
Bulusursan sen onu terket
ilk degil sonda olmayacak sajin ol hepsi gececek
evet veririm
Kaç yaşındasın