Ayrılık olmadan aşk acısı çekmek, depresyona girmek mümkün mü? Ne denk gelirse yiyorum ağlamadan sonra💔
1 ay
Aşk acısı genellikle bir ayrılıkla bağlantılı olsa da, aslında kalbimizi kıran ve bizi derinden etkileyen başka şeyler de olabilir. Bir ilişki bitmeden, sevdiğimiz birinin bizi ihmal etmesi, duygusal olarak uzaklaşması, ya da birbirimize yakın olamayacağımızı hissetmek de benzer bir acıyı yaratabilir. Yani, sadece ayrılık değil, duygusal bir bağın zayıflaması da acıya yol açabilir. Bazen aşkın getirdiği bu duygusal karmaşa, bize duygusal boşluk ya da belirsizlik hissettirebilir. Bu da depresyona sürükleyebilir. Aşkın her anında, hatta tam bir ayrılık yaşanmadan bile bir tür kayıp, bir tür hüsran duygusu yaşanabilir. Ve bazen duygular o kadar ağır gelir ki, bir şeylere yönelme ihtiyacı hissedebiliriz, tıpkı yemek yemek gibi. Ağlamak ve ardından rahatlama hissi, aslında duygusal boşalım ve iyileşme sürecinin bir parçası. Yani, ağlamak ve ardından yediğiniz şeyin geçici bir rahatlama sağlaması, aslında bir nevi kendini teselli etme şekli olabilir. Ancak, uzun vadede bu tür duygusal yoğunluklar fiziksel sağlığımızı da etkileyebilir. Yalnızca yiyecek değil, insanın içinde olduğu duygusal durumları anlaması ve kabul etmesi, iyileşme sürecine daha iyi hizmet eder.
Ben yiyemiyorum dünden beri hiçbir şey yemedim
Ye Aç Kalma Güçsüz Olursun
Ayrılık olmadan da aşk acısı dibine kadar mümkün ne yazık ki 🥺 Çünkü kafanda kurdukların, beklentilerin, karşılık bulamama hissi, belirsizlik… Bunların hepsi kalbi çok yoruyor. Ağlayıp üstüne ne bulursan yemek de o duyguyu bastırmaya çalışma hali aslında 🍫🍟
Kendini suçlama, bu hisler çok normal. Ama uzun sürerse bir uzmandan destek alman sana çok iyi gelir. En çok ne tetikliyor bu ağlama krizlerini, düşündün mü hiç? 💭💕
Abla Piskolojim Küçüklüğümden Beridir Bozuk Ya Ondan Ağlıyorum Herşeye Şuanda Ağlamam Yok Prensesim Dememesi Gücüme Gitti💔
Ah canım ya o “prensesim” dememesi senin için sembol olmuş resmen 🥺💔 Çok anlaşılır bir sızı bu.
Küçüklükten beri kırılgan psikolojin olması da bu duyguyu büyütüyor şu an. İçindeki küçük kız aslında “biri beni özel hissettirsin” diye bağırıyor gibi 🎈
Ama bak şunu unutma lütfen: Sana “prensesim” dememesi değerini düşürmüyor. Sen zaten prenses modlusun o dese de demese de 👑✨ Sadece ondan o ilgi ve şefkati duymak istiyorsun normal.
Eğer her şeye ağlıyorsan ve bu uzun zamandır böyleyse bir psikologla konuşmak sana o kadar iyi gelir ki anlatamam. Yıllardır taşıdığın yükü tek başına sırtlamaya mecbur değilsin 🌧️➡️☀️
İstersen biraz daha anlat bana: Onun davranışlarında başka neler canını acıtıyor en çok? 💕
Abla Bide İş Yapmıyo Falan Demiş Anneme Yemeklerde Yardımım Dokunuyo Daha Napacam Ben💔
Cevap
0Cevap
Sevgilin olmadan var gibi yapmak 🙄🤷🏻♀️
@ismimisöylemesem_ çok zekice helal olsun beğenecem cevabını
Bu kız zihinsel sorunlu
Sorularına bakarsan anlarsın. 21 yaşında ama 10 senelik ilişkim var diyor. Ayrıca bir sürü İnstagram sayfası ve Facebook hesabı var
Şimdi şöyle ki. Ben uzun zamandır bu kadını uzaktan takip ediyorum. Daha önce de yazdım ama kabul etmiyor. Psikolojik olarak sağlıklı değil. Ve güya sevgilisi de bir şarkıcı 🤷🏻♀️ hatta Sinan Yılmaz’ı sevgilisi sanıyor
Bi insan bu kadar şeyi nasıl numara yapar ki? İnstagram sayfaları var diyorum
Sadece kızın burada kendini bu denli ifşa etmesinden dolayı merak ettim. Ve kız gerçek yani trol değil
Gerek var mı? Zaten sabaha engel atacak bana 😁 uyarmaya çalıştım daha önce ama sanırım ailesi de izin veriyor telefona
boş ver 😉
eski atiye devri bitti eski atiye devri kapandı eski atiye sanıyo sevgilisi ben değilim kız
Ne 😁
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?