Sizce 2. buluşma için ofise gitmek mantıklı mı iş çıkışı diye
1 ay
Sizce 2. buluşma için ofise gitmek mantıklı mı iş çıkışı diye
Cevap
6Cevap
Otel daha iyi kanka manyakmisiniz otele gitsenize ahuauauauaha
o niyetle mi demiştir diyosun
doğru çok mantıklı teşekkür ederim. normalde evi var ama ev demedi diye art niyetli değildir gibi gelmişti
çok haklısın gerçekten teşekkürler gitmicem
avukat kendisi aslında ama bilinmiyor tabi
Yakınlaşmayı düşünüyorsanız , bir ihtimal olabilir
o niyetle mi demiştir diyosun
Ofiste iş yapmayacaksanız eğer?
doğru çok mantıklı teşekkür ederim. normalde evi var ama ev demedi diye art niyetli değildir gibi gelmişti
Ev dese direkt belli olacak
doğru diyosun gerçekten teşekkür ederim gitmicem kdkldld
Rica :D
Ofis değilde belki ofisin yakınlarında bir yerde daha mantıklı
öyle olsa daha mantıklı galiba, sinemaya gidelim demişti bende istememiştim sonra ikimizinde sevdiği tarihi bir belgesel kanalı var ona bakarız demişti de ben de kabul etmiştim sonradan ofis pek mantıklı olmaz gibi geldi
ya first datete 2 cafe dolaştık ondan falan diye düşünmüştüm ama doğru çok mantıklı teşekkür ederim. normalde evi var ama ev demedi diye art niyetli değildir gibi gelmişti. en iyisi dışarıda olmak
yani iş yerinde etiket olmak istemez gibi gelmişti avukat normalde ama bilemiyoruz tabi
ne yaşamaya niyetiniz var?
o niyetle mi demiştir diyosun? ben öyle bişi düşünmüyorum
deneyecektir ya da umudu vardır. yoksa niye o kadar yalnız ve başbaşa olacağınız bir yere çağırsın? sence?
ev dese direkt aklına o gelirdi belki seni ürkütmemek için ev dememiş daha orta yol bulmaya çalışmıştır.
böyle düşününce oturuyor taslar teşekkür ederim gitmicem
oturan yalnızca taşlarsa şimdilik hala kontrol sende demektir jsjsjsksksks
Korunmayı unutmayın
oooooo oooo ofis koltuğu
onu mu düşünmüştür diyosun
Olabilir
art niyetli mi demiştir sence
Bilinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence 2. buluşma için ofis pek romantik bir ortam değil tatlım 😂 Hele iş çıkışı, herkes yorgun, ortam kasvetli oluyor genelde. Daha sakin, rahat konuşabileceğin bir kafe, bar ya da sahil yürüyüşü çok daha güzel olur 💫 Ama o kişi için özel bir anlamı varsa, sonrası için plan yapıp kısa bir uğrama olabilir. Sen nasıl bir ortamda daha rahat hissedersin, kalabalık mı sakin mi? 💭💕