Lan bu ne, o bacağın biri belin kadar artı göbek hamile gibi🤣 tabii abazalar göğüs ucundan başka bir şey göremediler ki bunları, birde güzelsin diyorlar🤮oykkk mide bulandırır bu vücut, üstü kaval altı şişhane 🤣 böyle vücudum olsa açmak yerine saklayacak yer ararım kimsenin görmemesi için çünkü iğrenç
Canım benim fizik orantılı böyle bacağım olsa insan içine çıkamam benim iki bacağım senin yok tek bacağın ki iki çocuk doğurdum o göbek bende yok🤣 tabiki konuyu kıskançlığa taşıman normal çünkü başka çaren yok, senide anlıyorum 😉
Tatlım ben fiziğim nasil diye soru sormamışım ofise gidilir mi demişim sen konuyu buraya getirmişsin sen buralarda dolaşacağına yürü kocana yemek hazırla
Cicim evet haklısın kategori de moda stil ama konunun da görüntünün de moda şöyle dursun milletin ağzının suyu akmasından pislik sebep olduğu için sen bunu cinselliğe taşı, olmamış bu sefer hadi öğren de gel bu işleri. Olmayan göğsü de varmış gibi göstermek için o ucuna taktığınn şeyi de çıkar da yazık abazalar meme var sanıyor ortada birde. Hadi ikile şimdi seni ergen🤣
Çok kötü durmuş kusura bakma ama bak içine daha hanım hanımcık beyaz bir gömlek üstüne blazer ceket altına kumaş ütü çizgisi olan bir pantolon bol olsa daha iyi olur zayıf gösterir seni ha pantolon giymem dersen kalem etekte çok süper olur ama bu acayip kötü duruyor.
Kusura bakma ama çok itici. Ben patron olsam seni asla kabul etmezdim. Kadın dediğin biraz ağır ve ortamına göre tercihte bulunmalı. Bu arada umarım her yerini sigortalamışsındır ! Daha inandırıcı paylaşımlardan bulunmalısın
Eğer ofisteki çalışma arkadaşlarının aklını, senin bikini bölgene kaydırmak istemiyorsan yapma!! Çekingen olanların bile gece mastürbasyon hayali olursun. Hani bil diye söylüyorum :)
Ortamda kadın veya erkek olup olmamasından bağımsız olarak ben her iş yerinin belirli seviyede bir giyim kuralı olması gerektiğini ve herkesin de buna uygun giyinmesi gerektiğini düşünüyorum.
İş yeri resmiyetin olduğu bir kurum olmalı.
Senin bu giysinin de iş yeri için çok abartılı olduğunu düşünüyorum.
Pantolon çok hoş, göbek kısmını da nazar boncuğu kabul edelim. Ofise böyle gidilebilir ama rahat olunur mu bilmiyorum. Onun dışında üstü beğenmedim, gereksiz kısa, eğer ona bir çare bulunursa ya da başka bir şey ile kombin yapılırsa çok iyi olur. Nipple bu arada oldukça iyi duruyor
Aksine kötü yerine her güzelin bir kusuru olur diyerek güzel kabul ettim ben. O kadar da uç ya da kötü bir şey değil sen sevdiğin ve beğendiğin sürece kim ne derse desin. Rica ederim 🌹
Çok sıkı kurallar yoksa problem değil görsel yakışmışmı dersen bence yakışmamış göğüslerin daha kapalı şeyler giymeni öneririm çünkü göğüslerin küçük görünüyor küçük göğüslülere dekolte yakışmaz yine de keyif senin.
Ofise gelene kadar kapali mi geliyon sanki millete gostere gostere geliyon lafa gelince sanane onane ofise gelince mi olur mu uyar mi diye aklina geliyor goruntu iyi olsa neyse o da yok ne demeye vucudunu sergiliyon zaten
Sanki taksime bara eğlenmeye gidiyorsun. ne alaka is yeri için bu giyim sitili. arti gobek ve kalçalar yağlanmış. daha duzgun kiyafet seçimi yapmalisin 20 li kiz için bu tarz hoş olmamış
Kaderde aklını kullanma gibi bir seçenek var valla kolay manipüle oluyosunuz😄 hak ediyonuz valla çok basit mekanizmanız var biraz. Biraz kendinizi geliştirmiyosunuz
Hak edip etmediğini kendisi seçerek karar verir zaten. Erkeklerin bu bencilce hak ettiğini buldurmaya nasıl bir karar mekanizmasıyla veriyolar anlamıyorum birsz ilkel
Sen anlamadın da okuyanlar anlar 😂 siz de kanmayın diyorum hırsız 1kere çalar sonra akıllanmak lazım diyorum ya da hak edip etmesiğine siz karar veremezsiniz diyorum. gülüp geçiyorum zaten benim için kısa laflar bunlar 😂
Gayette karar veririz toplumsal ahlak diye bişey var sokaklar evinizin bir odası değil sonuçta değil mi benim kandığım bişey yok makara yapıyoruz burada kendi adıma konuşuyorum ben 🙂
Toplumsal ahlakta bu tarz insanlara hemen yanaşıp başka şeyler yapmak da yok ona bakılırsa. Ben de makara yapıyorum ama alttan da doğruları sokuşturuyorum😄
Yok ben genel anlamda dedim😄😊kazanmak ya da yenilmek benim hayat felsefemde çok yok zaten kazanmak benim için önemli değil😊 niye kırasınki kötü bişey demedin ben de dediysem kusura bakma😊
Ben her tarz düşüncelere girerim benim olayım bu😄😄 yoo kazanmak o an anlık baskınlıktır ama bir şey doğruysa doğrudur. Bazen kaybeden haklı olabilir. Haklı olan kimse aslında içsel olarak o kazanır.
Bana çok strateji kullanıldı biliyorum hepsini. Gerek bu şekilde gerek de başka şekilde😂 Kötü davranarak bile ters psikoloji yapmaya çalışan oldu o çok rezil bişey oluyo ama😂
Söylediklerimi her zaman inanarak söylerim bundan emin olabilirsin ve bu zamana kadar dediğim herşeyi de yaptım 🙂 bu arada kızın gönderisini mahfettik yorum yazmaktan özelden yazabilir miyim 🙂
Çalışma ortamını bilmiyorum ama iş için seninle muhattap olacak kişiler rahatsızlık duyabilir ve en önemlisi memenin böyle tüm cıplaklığıyla ortada olması bizim sosyo kültürel toplum yapımıza zıt ve uygunsuz.
Sadece kadin varmış, gayette güzel. Sadece kadinlarin biri lezse... Tahrik olup sana tecavüz edebilir, cok fazla güzelsin ve sexisin. Dikkat et kadinlara.
Yavrucum ben niye ezikleşeyim kendini burada pazarlayıp onay isteyen sensin 3-5 abazanın hayal alemine konu oldun bu kadar basit bir mevzu uzatmasan mı
Amacınız vucudunu sergilemekse hos çünkü kusura bakma ama meme ucun bile ben burdayım diye bağıeıyor aşırı belli bi de üst bölgen tamam fiziği iyi ama alt karın için spor yapmalısın bence
Yine sen bilirsin fakat yırtık kotla dene çok yakışacağına eminim resimdeki elbisen de hoş durmuş her türlü elbiseyi üzerinde taşıyacak fiziğe sahipsin