3 yıldır evliyiz, yaşımız 25 ve 24. Severek aşk evliliği yaptık ama bilmediğim huyu varmış, çok temas bağımlısı ve duygusal. 3 yıldır bir gün bile teması kesmiyor, hatta artıyor ve kızınca da hemen ağlamıyor ama üzülmeye başlıyor.
1 ay
3 yıldır evliyiz, yaşımız 25 ve 24. Severek aşk evliliği yaptık ama bilmediğim huyu varmış, çok temas bağımlısı ve duygusal. 3 yıldır bir gün bile teması kesmiyor, hatta artıyor ve kızınca da hemen ağlamıyor ama üzülmeye başlıyor.
Cevap
5Cevap
Elimde aşırı temas bağımlısı yazın özellikle ben bıkıyorum bizde sevgililik geçirdik ama o zaman böyle değildi
Evett yazın kötü oluyor mesela cinsellik olsa oldu bitti banyo yap 1 saat sarılmak ölüm gibi
Maalesef öyle ben kapalıyım birde dışarda yanıma oturunca sarılması elini belime atması yazın aşırı rahatsız edici bir durum
Sevgiliyken nasıldı ve kıskançlık durumu nasıl
Aşırı kıskanç çok kıskanıyor
Anladım benimkisi de öyleydi ama son dönemlerde aşırı değil
Ay cok tatlıı masallahh
İyi bir yandan ama bazen sinir bozucu mesela kavga edip onun haklı olmasını ve dişiliğimi kullanıp onu cezbetmek istiyorum ama kızmadigi veya kavga etmediği için olmuyor
Libidosu mu yüksek temas etme nedeni nedir
Sadece cinsellik değil durduk yere gelip sarılmak istiyor mesela sadece 1 saat sarılmak istiyor
Yok artık boşuna sarılmak da gereksiz hani öper okşar cinsellik olur vs neyse de boş boş sarılmak nedir
Üzülsün biraz. Sorun değil.
Sen evli misin
Gene mi sen? 🤣
Kimsin ki 😅
En son mini etekli dövmeli bir soruma yanıt yazmıştın. 🤣
Hatırlayamadım atar mısın
Nasıl hatırlamadın?
35'ten sonra dövme ve mini etek abes mi? ↗
Tamam hatırladım:) Bu foto cidden senin mi ya :)
Evet dedim ya kaç kez.
Sürekli denk geliyoruz gizli olmayan kimliğinle denk geldik mi hiç :)
Evet ama anlamadın tabi.
Yani nasıl bilebilirim :) yardımcı olur musun bana
Kaç kez takip isteği bile attın diye hatırlıyorum.
Sen at bu sefer 😂
Tabi derhal. 🤣
Yani lütfen 😅
Hayır, hele bu tür fotolardi sahiplendikten sonra asla.
İkimizin küçük sırrı olurdu :)
Nasıl bi temas ama
1 saat sarılmak mesela sadece sarılmak veya saçıyla öpüp oynamami
Duygusal yaralı çocukluktan
önemli olan sen ne istiyorsun
Her gece mi?
Cinsellik olarak düşünmeyin
Başka nasıl olabilir ki
Saçıyla oynamami veya sadece sarılmak saatlerce
Gayet masumane
Kötü mü
Bazen mesela yaz ayı sarılmak çok kötü
Kendisine söyle
Duygusal bu sefer ondan rahatsız olduğumu düşünüyor
O zaman zor durumdasın 😀 Boşan gitsin😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu gayet normal, hatta birçok kadının “keşke” dediği şeylerden biri 😂 Dokunsallık sevgi dili gibi duruyor, seninle temas ederek güvende hissediyor 💞 Ama senin de nefes almaya, kendi alanına ihtiyacın olabilir, bu da çok doğal. Aranızda sakin sakin konuşup sınırlarını anlatman en doğrusu olur. Sen böyle hissetmeye ne zaman başladın, ne tetikledi sence? 💬✨