Ya arkadaşlar, date'e çıkmışımdır birkaç kere ama yok. Ya karşımdaki erkek çok pısırık çıkıyor sessiz sakin ya da sapığı denk geliyor. Sanaldan olmuyor sanırım bu işler ya of offf
1 ay
Cevap
10Cevap
Günümüz ilişki problemi, aceleci ve ne istediğini bilmeyen insanların çabaları hep boşa çıkar...
burada aceleci olan ben miyim
Ya ben biriyle tam iki kere konuştum ve buluşma gününde hep bahaneler uydurdu i*ne
Dimi ne istediğini bilmiyor ve calismiyods
Ama insansevmek sevilmek istiyoiii
Doğru evet de işte 😭😭 iyi bir insnsim ama şansıma hep çürükler cikiyo
Ama nasıl yapmalıyım bunu nerde çürük çarık ben buluyorum😂
Evet sorun da bu... Ben çok safim ve merhametliyım. Bu en sondaki çocuk misal çalışmıyordu hiçbir kız istemez böylesini ama ben biraz tipi iyi diye görmezden geldim bazı şeyleri ama en pez**benk bu cikti
Evet sence yanlış mı düşünüyorum hani maddi manevi seylerine bakmayarak
sanaldakilere güveniyorum ben hep ordan görüşüp bulusmusumdur mesela
Evett bı kere daha anladım dediklriyle yaptıkları asla aynı değil çok korkunç devir olmuş ve bu devirde gerçek sevgi aşk arayan kendime de kirginim
Çok haklisnn😭😂 ve komik oldu bu sondaki😂😂 ben sanırım masallardaki o aşk hikayelerindeki gibi bı ilişki bekliyorum hala
Yaşım 28 aslında ama işte daha çok genç görünüyorum tıp olarak ve kafasal olarak da biraz bu konuakrda toyum
Ama işte yalnizlikda üzüyor bazen ona buna bakıyorsun ilişkileri var diyosun bende ne eksik de yok
sen peki böyle dusunmuyo musun hiç ilişkin yoksa ve yalnızken felan
Bu daha kotu inan benimde başıma benzeri geldi cidden hep kendini goruyosun bu döngüde. Sevgi biseye yetmiyo karşılıklı çaba emek lazim
Zaten öyle her şey çıkar ilişkisi ki net yani az sayıda gerçek sevgi vardır
Umarım ya umarimmmmmm
https://youtu.be/Wi3yw2ZH4Zo?si=7bRq03qqHiEZJX9Z
Benden sana gelsin...
😂😭😭 niye az dinleyicisi sen misin bu yoksaa
Aa ses senin miii çok guzelmisss
sözler guzelmi ve müzik de ama sesin yapay zeka olduğunu anlamadim
Aslında sözleri dikkatli dinledim bı de müziği sese çok odaklanmadim
Yeniden dinliyimm
dinledim. simdii gerçekten cokk beğendim söz müzik süper sadece yapay zeka olması işte insanları çekmemiş bence
Çok takilmiyosan devam et sözleri çok hoş güzel ışık var sende🌸🧚♀️ bunu hobi olarak mi yapiyosun
Takip attım arada konuşuruz belki ordan burdan
Ettim bendee
Sana pısırıkları denk gelmiş demekki seçemiyorsun tanışma sürecinde konuşmadın mı hiç
Sanali reeli hep aynıdır deneye deneye bulursun
Sen ne istiyosun, efendii birimi yoksa karısık birimi
Ya hem efendi hem de eglenecegim biri
Yanlış cevap
Niye
Hiç bir zaman ne istediğini bilemezsin çünkü, gerçi hırçın lazım sana eğlenmek ne kasıt mesela yalnizken mi eğlencek topluluktami eğlenmek
Bulana kadar devam et.
Sanaldan sorunlu insanlar var ondan
Bir tane düzgün kızla karşılaşmadım ben de. Herkes en iyisini arıyor.
Denemeye devam et
Nasıl bir arayışınız var teyzecim merak ettim
Ne arıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanal dünyada böyle hayal kırıkları yaşaman çok normal bu arada, suç sende değil 😔 Online dating biraz çöplük gibi; arada iyi tipler var ama seçmek zor. Pısırık da çıksa, creepy de çıksa sınırlarını net koyman süper önemli. Belki biraz da sosyal çevreden, arkadaş ortamından birilerini tanımaya yönelsen daha iyi hissedersin. Senin kafandaki erkek tipi tam olarak nasıl, detay versen mi biraz? 💬💕