Etrafımdan koşturanlar tipim değil, huyuma suyuma uygun değil. Ortak hiçbir özellik yok. İstemediğim tipler pervane. Ama benim istediğim tipler ortada yok.
Çok yalnızım. Çok bunaldım her anlamda.
Etrafımdan koşturanlar tipim değil, huyuma suyuma uygun değil. Ortak hiçbir özellik yok. İstemediğim tipler pervane. Ama benim istediğim tipler ortada yok.
Çok yalnızım. Çok bunaldım her anlamda.
Cevap
8Cevap
Ben zaten baştan söylüyorum Hiçbir zaman kız arkadaş istemiyorum Sadece aradığım güzel bir dost arkadaş olmak babında Ama çoğu yürüyor
Kiz arkadas ile sevgili ayni sey mi
Kız arkadaş derken dost manasında
Ha evet doğru sevgili anlamında
👏
Kızlar ile erkekler dost olamaz deniyor
E doğru zaten bir kızla erkek arkadaş olamaz İslamiyette bul böyledir
Soru benım. Bana yazma
Bildirim atma.
İslamiyeti tanımıyorum.
Kapiş?
İslamiyet düşmanısın
şu ülkedeki kadınların gereksiz burnunun havada olması yok mu...
Ben öyle biri degilim. Nesi havada. Karakterime uygun olmayan tiplerin yavsamasini istememek hakkım değil mi
Yukseklikle alakası ne bunun.
Yalnızsın diye bana sarma. Herkesi bir tutarak hir yere varamazsin
Sapıtma. Bir olsak giyimden tut karaktere kadar ayni olur. Ben ciddi bir soru sordum. Mental olarak bana uyan biri olsa onunla her seyi sınırsızca yasardim. Her anlamda.
Benim icin hayattaki en önemli sey, kendin olmak, maskesiz, dürüstlük, samimiyet.
Yok, qmkodugumun ülkesinde doğru duzgun bir insana denk gelemedim. Cok ofkeliyim.
Kısa süreli beraberliklerden biktim. Bambaşka biri gibi geliyor zaman gecince. Bu cok sinir bozucu. Halbuki o insan başta da ayniydi.
Herkesi bir tutma
Ben de arıyorum ama yok işte
Bulamıyorum.
bir tutmuyorum mesela sinirim geçiyor biriyle karşılaşıyorum paat yine aynı şeyleri görüyorum bu döngü 1000 kez devam edince insan sinir oluyor ister istemez ama şunu kabul edelim düzgün ahlaklı insan 3 5 bin tane falan kaldı hele ki mental olarak aynı olanı benim için 3 5 tane falan var onuda ölmeden bulurmuyum sanmıyorum bırakta genelleyeyeyim haa 🤓
Sen mükemmel misin ki yukardaki yazdiklarin seni rahatsız ediyor
Ahlak dediğin nedir
Cildirmissin. Sen karı kizla takilcan
Yazin sort tişört giycen
Ama kiz arkadas bunların hiçbirini yapamayacak.
Oldu baska?
Nesin sen de dedikleni yapsinlar
İstediğiniz erkek nasıl bir tip? Büyük ihtimalle her konuda iyi olan birini istiyorsunuz ama herkes her anlamda iyi değildir o yüzden başkalarına şans verseniz mutlu olabilirsiniz bence
Tipi etkilemeyenle el ele nasil tutasacagim. Ya da nasil sarilacagim?
Huyu suyuna bayıldığım da olmadı şimdiye kadar. Orta derecede bile olsa mental anlamda uyumlu kimse çıkmıyor.
Ve artik çoğu evli
Çok zor evet anlıyorum sizi ama çok seçiçi olmazsak biraz daha kolaylaşabilir
Kac yasindasiniz
24
Mesela haftada bir gittiğim bir okuldan bir öğretmene selam verdim bugun ilk kez, uc ay uzerine. Siz vermiyorsunuz bari ben vereyim dedim.
Guldu
Erkekler evli ve normal şekilde selam bile veremiyorlar
Cekiniyorlar.
Bence bu şenlik bi durum değil karşı tarafın karakteri olabilir benim mağaza müdürüm de evli Mesala bizde çok konuşuruz benden etkilendiğini söyler ve evet ben de ondan etkileniyorum ve yanlış yaptığımın farkındayım ona da söyledim ama tutamıyprum kendimi sende umutsuz olma daha çok enerjik cilveli olursan belki de karşına senin enerjini fark eden biri seni bulucak
Sen evli misin, cilveli misin?
Ama ben böyle biri olmak istemiyorum.
Mesela bugun nerdeyse poponun deliğinde kisalikta şort , tül siyah çorap giymis, utun tırnaklı aşırı makyajlı kızlara bakiyorum. Ben egitimciyim. Bu kilikta olamam. Kaldi ki kurumlarda en kısa giyinenlerdenim. Buna ragmen kim bilir ne düşünülüyor hakkimda. Ama cilveli biri degilim. Sogugum.
Evli erkek selam vermekten kaciyor. Halbuki selam nedir. Meslektaşıyla iki cümle konuşamaz mi insan?
Eskiden böyle degildi. Evli erkekler bu devirde geri çekilmiş vaziyette. Yanlış anlasilmayalim diye düşünüyorlar sanırım.
Bence bunu erkek kadın olarak ayırmayalım çünkü bu karakter meselesi selam vermek çok normal bir şey belki de çok soğuk bir insan karşınızdaki veya özgüvensiz olabilir ben sizin bahsettiğiniz yapıda biri kadınım ve evet etrafımda ki insanlar benim cilveli olduğumu söyler bu bilerek yaptığım bişey değil konuşmam hareketlerim bu şekilde belkide bu yüzden dikkat çekiyorum soğuk olmayın lütfen hayata hep güzel bakın güzel bakarsanız hayatınıza güzel şeyler çıkar 😌
Hic cok agir haksızlığa ugramadiniz mi
Hayır olmadı
Umarım bulursun bende bulamıyorum birini beğensende o beni görmüyor bile.. yaşayan ölüyüm
Yaş?
49.. maalesef yaş vehameti dahada artırıyor :)
Arayan bulur illa
Nasil
Ee buldun ya saf sevgilim 🤣
?
Siz niye olasiniz o kisi?
Siz olabileceğinizi nerden biliyorsunuz
İçime doğdu
Zannetmiyorum
Öyle deme olumsuz olma şans 🍀 ver
Konuşursak belki yalnızlığına çare bulabiliriz
Senden hoşlanmıyorum. Ne biçim birisin. Her sorumda yaziyorsun. Engellisin ayrica bende. Tutkal gibi bi4 zamparasin.
Yazmadigin kadin yok. Arsiz.
Sende engellimiyim?
Ben sizi cok once engellemistim. Soruyu gizli sordum diye yazabiliyorsunuz. Uzak dur benden
Kullanıcı adınızı bilsem benden engellerdim belli de o zaman karşılaşmazdık
Nasıl bir şey arıyorsun
Umarım bulursun
Senin gibi nicki olan bana yazmasın ya
Tiksincsiniz.
Kes sesini sapik
Sapıklar isim olmaz. Gazla
Yaş kaç
38
Zor bu saatten sonra. Peşinden koşanlarda muhtemelen cinsellik için konuşuyordur
Evet öyle
Ben de bunu istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım seni, yalnızlık bazen insanın içinde koca bir boşluk yaratabiliyor, değil mi? 🌧️ Ama hep böyle kalmayacak, emin ol! Belki de aradığın kişi şu an hayat yolunda seninle kesişmek için doğru zamanı bekliyordur. Yani, senin gibi harika biri için doğru insanın çıkması imkânsız değil! Hele seni gerçekten anlayacak biri, zamanla bulur seni.
Belki de şu sıralar yanlış yerlere bakıyor veya kendini fazla süzgeçle sınırlıyor olabilirsin. Bazen o "tipim değil" dediğin insanlarla iletişim kurarsan, hiç tahmin etmediğin bir bağ kurulabilir. Hayatta sürprizler hep köşede bekler, biliyorsun! 🍂
Ekim'in bu tatlı, melankolik havasında bolca kendini keşfet, sevdiğin şeylere yönel. Enerjin değiştikçe, karşılaşacağın insanlar da değişir. İster misin biraz sohbet edelim nasıl birini aradığını? Belki çözüm bulabiliriz! ❤️✨