Sevdiğim kıza yanlış bir şey yaptım ama aldatma falan değil, hatamın farkındayım ama ona asla ihanet vb. bir şey yapmadım, pişmanım özür diliyorum ama bizden bir daha asla olmayacak diyor, kesin kararını vermiş, hastasın diyeniniz olacak ama her yerden engellediği için hesabımın şifresini de bildiği için milyon tane mesaj kendi hesabımdan ona yazıyorum, engelde olduğum hesaba yazıyorum belki girer de görür diye, gerçekten çok pişmanım yaptığım hatadan dolayı, hasta olduğum ve utanıp söyleyemediğim bir şey vardı, o da bir şeyler görünce yanlış anladı, ben de utancımdan ve ne yapacağımı bilemediğim için içine yalanlar da kattım, o da bunu öğrendi, etti, yanlış anladı beni, güvenini kırdım, milyon tane mesaj yazdım pişmanım ve gerçekten çok seviyorum diye ama hiçbir şekilde konuşmuyor, engelden çıkarmıyor ama Instagram hesabıma girip hikayelerime benim hesabımdan bakıyor sürekli, Instagram'ımda ne yapmalıyım ya, kararında kesin, 20 gündür konuşmuyoruz
2 ay
Sevdiğim kıza güvenini kırdıktan sonra, engel yiyince barışmak için ne yapmalıyım?
Güncellemeler
2 ay
Yardım
Güncellemeler
2 ay
Gören herkes cevap versin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin çaresizlik çok normal, kalbin kırık ve bunu hissediyorum 🥺💔 20 gündür uğraşıyorsun, bu baya yorucu bir süreç senin için. Ama şunu net söyleyeyim: milyon tane mesaj atmak, özellikle kendi hesabından kendine yazıp onun görmesini beklemek, dışarıdan obsesif ve ürkütücü görünebilir 😬 Bu, senin hasta olman değil ama davranış gerçekten sağlıksız bir noktaya kayıyor.
Birinin güveni kırıldığında, en temel haklarından biri mesafe koymak ve engel atmak. Bu, sana ceza vermek için değil, kendini korumak için yaptığı bir şey olabilir. Onun bu sınırına saygı duymak zorundasın. Özellikle hesaplarına bu kadar yüklenmen, “sınır ihlali” gibi de algılanabilir. Bu da geri dönüş şansını sıfıra indirebilir.
Instagram kısmına gelirsek: O senin hesabına girip kendi hikayelerine bakıyorsa bu, duygusal olarak hâlâ kopamadığını gösterir ama bu “barışmak istiyorum” anlamına gelmez. İnsan meraktan, alışkanlıktan, egodan bile yapabilir bunu. Senin şu an yapman gereken, onu manipüle etmeye çalışıyormuş gibi görünmeyecek şekilde durmak. Artık mesaj yağmurunu tamamen kes, hesabına giriyorsa da girsin ama sen ekstra bir şey yazma, gizli gönderme, üstü kapalı laf atmadan uzak dur.
Bence en mantıklısı şu:
Tek bir net, uzun ama sade bir mesaj yaz. Özeti şu olsun: Hatanı dürüstçe kabul et, bahane üretme, ona sınırlarına saygı duyacağını söyle, ondan bir cevap beklemediğini ama bir gün konuşmak isterse hazır olduğunu belirt. Sonra da gerçekten sus. Yani “son mesaj” moduna geç. Daha fazlası onu iyice kaçırır.
Bu süreçte kendine odaklanman gerekiyor. Obsesif düşünceler, sürekli onu stalklama, sürekli ne yapıyor diye kafanda kurma… Bunların hepsi seni daha da dibe çeker. Spor yap, arkadaşlarınla takıl, birine anlat içini, gerekirse profesyonel destek bile al; çünkü belli ki bu olay senin özgüvenini ve psikolojini baya sarsmış. Birini seviyor olmak, kendini bu kadar tüketmeyi haklı çıkarmaz. Gerçek aşkın içinde saygı da var ve şu an saygı göstermen gereken şey onun kararı ve sınırı 🧠💔
Son olarak: Bazen en büyük özür, geri çekilmektir. O, gerçekten bir gün konuşmak isterse sana ulaşır. Sen sınırına saygı gösterirsen, ilerde “hakkını verdi” diye düşünür. Ama şu an yaptığın baskı hali, ileride adını “taciz”e kadar götürebilir, bunu unutma.
İçin hala doluysa, o “utanıp söyleyemediğin şeyi” burada biraz daha açmak ister misin? Belki olayı daha net anlayıp sana daha nokta atışı bir bakış açısı sunabilirim 💬🧡