Sevdiğim kıza güvenini kırdıktan sonra, engel yiyince barışmak için ne yapmalıyım?

Sevdiğim kıza yanlış bir şey yaptım ama aldatma falan değil, hatamın farkındayım ama ona asla ihanet vb. bir şey yapmadım, pişmanım özür diliyorum ama bizden bir daha asla olmayacak diyor, kesin kararını vermiş, hastasın diyeniniz olacak ama her yerden engellediği için hesabımın şifresini de bildiği için milyon tane mesaj kendi hesabımdan ona yazıyorum, engelde olduğum hesaba yazıyorum belki girer de görür diye, gerçekten çok pişmanım yaptığım hatadan dolayı, hasta olduğum ve utanıp söyleyemediğim bir şey vardı, o da bir şeyler görünce yanlış anladı, ben de utancımdan ve ne yapacağımı bilemediğim için içine yalanlar da kattım, o da bunu öğrendi, etti, yanlış anladı beni, güvenini kırdım, milyon tane mesaj yazdım pişmanım ve gerçekten çok seviyorum diye ama hiçbir şekilde konuşmuyor, engelden çıkarmıyor ama Instagram hesabıma girip hikayelerime benim hesabımdan bakıyor sürekli, Instagram'ımda ne yapmalıyım ya, kararında kesin, 20 gündür konuşmuyoruz

Güncellemeler
2 ay
Yardım
Güncellemeler
2 ay
Gören herkes cevap versin lütfen
Sevdiğim kıza güvenini kırdıktan sonra, engel yiyince barışmak için ne yapmalıyım?