Beni arkadaşımla ilgili yalanla kıran yakın erkek arkadaşıma nasıl ders verebilirim, ne yapmalıyım?

Çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım vardı aramız o kadar iyiydi ki tabi her kızın olduğu gibi çocuktan hoşlanmaya başladım. Ama sokaktan geçen biri bile bizi sevgili sanabilirdi. öyle güzel bi ilişkiydi ki. neyse hoşlandığımı öğrendiğinde yakın kız arkadaşımla bana yalan konuşup birbirlerinden hoşlandıklarını söylediler. Tabi çocukla ilişkimi kestim kızla da sonra kız bana iki hafta üzerine bunun bi yalan olduğunu anlattı çocuk da onayladı tabi bunu. Neyse aradan belli bir süre sonra bu çocuğun kızdan hoşlandığını ortak arkadaşlarımız bana tekrar söyledi madem doğru bi şeydi kalkıp niye yalanladılar sonra bu çocuğa nasıl bi ders verebilirim yani çocukla ilişkimiz o kadar iyiydi ki özlüyorum da bazen ki o da beni özlediğini söylemişti ne yapmalıyım çok üzülüyorum çocuğun da pişman olmasını istiyorum kızla ilişkimi kestim tabi ama bilmiyorum dayanamayacak kadar kırıldım..

Güncellemeler
2 ay
Of yardım
Beni arkadaşımla ilgili yalanla kıran yakın erkek arkadaşıma nasıl ders verebilirim, ne yapmalıyım?