Erkek arkadaşım beni aldattı, ne yapmalıyım?

bizim 4-5 aydır ilişkimiz vardı ve ben bu ilişki de her şeyimi verdim ona çok seviyordum arkadaşları bile bize evlilik gözüyle bakıyordu her neyse benim babam denizci olduğu için izne geldi bir aylık ve sıkı bir insan olduğu için biz pek konuşup buluşamadık aradan 2 hafta geçti ve yeni bir kızı eklediğini gördüm 2-3 gün sonra kızın priv hesabını ekledi ve kızın kuzenini de sorduğumda bu önceden ekliydi vs dedi ve ilgisi hala aynıydı ama ben bu kızın peşini bırakmadım biz bu olaydan 3-4 gün sonra buluştuk öptü kokladı beni öyle sevdi ki bu cocuk aldatmaz dedim neyse 2 gün sonra kızın hesabı açıktı tik tok videoları paylaştığını gördüm ve tik tok hesabına gireyim dedim bir de ne gördüm 5 gün önce atılmış resim kadınların güvendiği erkeğe aşık olur vs ve benim erkek arkadaşımın resmi vardı arkadan çekilmiş bunları erkek arkadaşıma attım hemen evimin önüne geldi konuşmaya ve beni engelleme dedi her şeyi düzelteceğim onun elini bir kere tutmadım vs bişeyler zırvaladı yarın oldu akşam yazıcam dedi yazmadı dedim yazmayacaksan engel atıcam vs direk engelledi beni kızın kuzenine ulaştım oda engelledi geçti kız da ama bizim ilişkimiz de her şey gayet iydi cinsel olarak da ama sürünsün kapıma gelsin istiyorum canım yanıyor bir akıl verin
Erkek arkadaşım beni aldattı, ne yapmalıyım?