꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
-ˋˏ ༻𖹭 #Aşkİlişkileri𖹭 ༺ ˎˊ-

꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
-ˋˏ ༻𖹭 #Aşkİlişkileri𖹭 ༺ ˎˊ-
Merhaba, bence aldatma hiçbir şekilde affedilmemesi gerekiyor yani buna katlanamazdım açıkçası ve karşı tarafın da anlayış göstermesini beklemem :)
Kesinlikle haklısın :)
Beni neden takipten çıkardın bilmiyorum açıkçası şaşırdım ama eminim vardır bir bildiğin :)
Benim için tek kelimeyle: saygısızlık 🚫 Seviyorum diye her şeye göz yumamam, sınırlarım çok net. Fiziksel ya da psikolojik şiddet, aldatma ve aşağılanma bende geri dönüşü olmayan şeyler. Affetmiş gibi yapıp içinde taşımaktansa bitiririm daha iyi 💔 Peki senin için kırmızı çizgi ne, ne olursa “buraya kadarmış” dersin? 😶🌫️✨
Cevap
24Cevap
sevgilim olmadı.
Aldatma.. kabalık (bir yere kadar tolere ederim ).. birde ''ben boyleyim'' içeren cümleleri bir yere kadar gene tolere ederim :))
Kesinlikle haklısın :)
Sevgilimin yaptığı ama asla affetmeyeceğim şey "yok sayılmak" olur.
Evet
Bütün eski sevgililerim çok karakterli iyi düzgün insanlardı. Bir sorun yaşamadım.
Ne kadar hoş..
Sorun yoksa neden eski sevgili oldu bunlar canım sende ama oldu mu şimdi :D
Anlaşamadığımız konular olunca ben ayrıldım. Ama aldatma, kavga, kötü söz tarzı şeyler olmadı. Birbirimizin arkasından da kötü şeyler söylemedik. O anlamda yani
Şimdi daha iyi anladım şanslısın hep düzgün insanlar çıkmış karşına genelde huysuz kavgacı oluyorlar...
Çok şükür ya...
Hakaret
Küçük düşürme
Aldatma.
Gerisi önemli değil herşeye varım.
Kesinlikle bunlar olmamalı haklısın
Soğanın cücüğünü benden saklaması. sindiremiyorum hazmedemiyorum
İlgisizlik , ihanet vs.
Kesinlikle
Yalan bir de aşırı uçlu herhangi bir davranışlardan sonra tam tersi bir şekilde hareket ediyorsa bu büyük bir problem.
Yalan ve iyi niyeti kullanma
Kesinlikle haklısın
Rica ederim :)
İhaneti affetmem
Hiç kimse affetmemeli
Affetmeyecek bi şey yaptıysa sevgilim değildir
Aynen
Yalan ihanet
Aynen
İhanet
Aldatma
Yalan
Aynen
Verdiği hiç bir sözü tutmadı
Ne gibi sözler
şu an ayrı mısınız
Üzüldüm...
Benim de erkek arkadaşım verdiği sözleri tutmadı aynı durumdan muzdaripim ama benim daha yeni
Çok haklısınız ama benim unutmam baya zaman alır ben onu çok umursardım çok severdim çok anlayışla karşılardım çok çabuk sinirlenen birisiydi bağırıp çağıran ama ben hep alttan aldım onu askere gitti onun çarşı izinlerinde bi kaç defa görmeye gittim ama o bana hep umursamazsın beni düşünmezsin derdi ve en son askerde terk etti beni telefonla konuşunca lafını bölüyordum buna çok sinir olurdu ama bi tek onda hatalıydım sevmediği şeyi yapıyordum en son düzelmezsin deyip gitti
Ve böylece bir buçuk yıllık ilişki bitti
her şey zamanla affedilir ama ihanet asla
Kesinlikle
Yalan ve ihaneti asla affetmem..
Aynen
Yalan ve ihaneti asla affetmem
Aynen
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sevgilim yok olmasını da istemem... Kadınsız hayat daha mutlu daha huzurlu...
Ne yaparsa yapsın affederim sevdiğim sonuçta
Ben sevdigi için ilişki istediğini saniyodum meğer sevdiği kız baskaymis benide FB gibi kullanmış sürekli çok sevdiğini söylerdi inanmıştım
Sözümü dinlememesine çok zor kızdım. İhanete değil.
Erkeklerle samimi olması en baş
net yalan ve gerçekten manipülatif davranması.
Doğru
Aldatmak
Kesinlikle
Affetmeyeceksem sevgilim değildir artık
Haklısın
Aldatılma ihanet
Evet aynen
👍
İhanet...
Aynen
şiddet, narsistlik, manipülatif hareketler
Şiddet, hakaret, yalan ve aldatma