30 yasina gelip hic sevgilisi olmamak normal mi, ozguvensizlik ve yalnizlikla nasil basa cikilir?

Öncelikle merhaba, 29 yaşında bir erkek olarak kimseye senden hoşlanıyorum veya ne bileyim bir kahve çay davetinde bile bulunamadım, bunun acizliği benim için çok kötü kendimi hep özgüvensiz daha doğrusu yakışıklı hissetmediğim için olsa gerek ki özgüvensizlik de yapıyor. Psikolojik destek almayı denemek isterdim ancak bunun da 1 ayda çözülebileceğini zannetmiyorum o yüzden gerek duymadım hiç, ülkemizde kızlar da erkeklere pek yanaşmazlar yani adımları erkeklerden beklerler genelde... Yaş 30 ve yolun yarısı neredeyse oldu kendimi bu konuda çok çaresiz hissediyorum, soracak olursanız paran pulun var mı diye normal şekilde var bence bu işin parayla alakası da yok çünkü dışarıda kimlere kimlere denk geliyorum oluyor yani sebep para pul da değil artık ne yapacağımı bilemiyorum..
! Bu konu trol olacak bir konu değil lütfen dikkatli yorumlar yaparsanız sevinirim!!!
30 yasina gelip hic sevgilisi olmamak normal mi, ozguvensizlik ve yalnizlikla nasil basa cikilir?