• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

30 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir insan normal midir sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için teşekkürler.
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Normal tabi ki. Herkes hayat dinamiği farklıdır. Kiminin 6 yaşında bile oluyor kiminin 40 yaşında olup halen olmuyor. Benim de olmadi :26, yaşındayım. Çekingendim çok e dolayısıyla asosyallikte var baya. E nasıl olsun? Garipse ben de garibim ama kimin umrunda.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru söylediniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rahat ol boş ver. Önemli olan senin mutluluğun. Onun bunun demesine bakarsak eksikliğimiz hiç bitmez. Bu biter başka bir şey bulunur. Sen kendin için yatırım yap ilk önce kendini mutlu et. Sonra zaten gelen gelir. Benim de üzüldüğüm zaman oluyor ama sonra düşünüyorum şu an şu ruh halimle sevgilim olsa onu da mutlu edemem çünkü kendim mutlu değilim hayatımdan. Sen de ilk önce kendi hayatını kendin güzelleştir. En azindan ben böyle düşünüyorum. Daha Allah izin verirse önümüzde yıllarımız var sevgili olur veya olmaz ama biz bu hayatın tek bir saniyesini bile bunun için kaybetmeyelim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birçok konuda eksiğim. Çarşamba günü iş görüşmem var. Ama sosyal fobim çok yüksek. Kadınlara karşı çok çekingenim. Dikkat dağınıklığım var işimde afallarım diye korkuyorum. İş tecrübem de pek yok. Neden bilmiyorum ama korku düzeyim yüksek ve bu hep geri planda kalmamı sağlıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende de var bu dediklerin. Ama iş görüşmesine gideceksin ya o iyi geçince ikinciye giderken rahat olacaksın. Bu hayatın her alanında böyle. Korksan da git ve korksan da yap. Korkunun geçmesini bekleme. Korkunu al da git. İnan ki başaracaksın. Hepsi kademe kademe geçecek. Nefesini kontrol etmeyi öğren internette bir sürü etkili nefes teknikleri var onları çalış. Görüşmeden önce gene onları yap. Zamanla her şey düzene girecek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İş yerinde sersem it tiplerle yüz göz olurum diye korkuyorum. Kaba ve görgüsüz insan tipleri aşırı şekilde ruhumu karartır. Ruhumu emer adeta. İnsanın kendi iş yerinin olması daha güzel. En azından kendi işinin sorumluluğunu alıyorsun. Ben insanlara karşı çok korkak bir vaziyetteyim. 10 seneden fazladır insanlarla yüz göz olmuyorum. Bir dönem hastalığım oldu bu yüzden eve kapalı yaşıyorum. Birkaç ay sonra bacağımdan ameliyat olacağım, diyelim ki işe girdim izin alma falan derdi olacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öncelikle öyle tipleri zaten işte tutmazlar. Kim öyle sorun çıkaran tiplerle çalışmak ister ki? İş yeri için kötü bir durum en baştan. Onu aklından çıkar o yüzden. İnsanın kendi iş yerinin olması elbette güzel ama onun için de belli bir birikim lazım o da neredeyse çoğu insanda yok. Herkes bir yerlerden başlıyor. Korktuğunu biliyorum ve kendince de haklısın ama şöyle düşün şimdi korkuyorsun ama bilmediğin görmediğin insanlardan korkuyorsun. Bi git belki de sıcak ve iyi insanların olduğu bir iş yerine denk geleceksin. Rahatsızlığın için çok çok geçmiş olsun. Bunun için doktor sana rapor verir kapı gibi raporun olduktan sonra kim ne diyecek? Doktor yalan imzalayacak değil ya. Oradakilere de dersin böyle bir durum var diye. O yüzden ne olursa olsun çarşamba git o görüşmeye. Aslında korktuğun şey insanlar değil o insanlar tarafından ‘’dışlanmak’’ halbuki onu o insanlar yapmıyor sen şu anda kendi içinden kendine yapiyorsun. Kimse 30 yaşında bir adama saygısız davranamaz. Merak etme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

%40 engelli raporum var. Zaten engelli olduğum için işe alacaklar. Askerlikten savaşta da barışta da muafım, almıyorlar askere iki durumda da. Çocukken markette çalışmıştım orada beni ezmişlerdi, her işi bana yüklemişlerdi. Çalışma saati de uzundu. Tatil günü bile yoktu. Orada psikolojim bozulmuştu. Bir de çocukken her yaz herkes tatile giderken biz hep köye fındık toplamaya giderdik. Fındık toplamak çok zor bir iş. Bu iki sebepten dolayı ta küçüklükten bir işte çalışma fobisi oluştu bende. Markette koca iş yerinin sorumluluğunu çocuk halimle kaldırmaya çalışmak ve fındık işinde koca koca dalları eğip fındık toplamak falan derken çocukluğumu yaşayamaz hale geldim. Çocukken okulu da hiç sevmezdim, okulda neredeyse her gün dayak yerdim berbat bir okuldu. Kısaca kış ve bahar aylarında okul, yazın iş falan derken berbat ortamlarda iyice psikolojim bozuldu. Yani çocukluğumu hiç yaşayamadım. Hiçbir şeyden zevk almadım. Arkadaşım da hiç yoktu. Okuyacağım ne kitap ne de internet vardı. Çocukluğumu yaşayamadığım için büyüyünce ruhsal problemler oldu bende. 7 yaşımdayken de cinsel tacize uğramıştım o da travma yarattı bende. Bipolar bozukluk ve psikozum var. Büyüyünce birden sorumsuz biri haline geldim. Peter Pan Sendromu'nun içine düştüm. Bir de bu sendroma genelde çocukluğunu yaşayamamış kişilerde rastlanıyor. Üniversiteye küçükken ki okul ortamımdan korktuğum için gitmek istemedim, düzenli bir işe ise küçükkenki hatırladığım iş ortamlarından dolayı giremedim. Devamlı bir korku var üzerimde. Kaçmakla da iyi yapmadığımın farkındayım, korkularımın üzerine gitmeliyim lakin birkaç defa denememe rağmen başarılı olamadım. Bir şantiyede bir hafta yatılı çalıştım, orada ağır şekilde bunalıma girip işten çıktım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çocukken yaşadığın şeyler için çok üzgünüm. Sende travma yaratmış ondan da şu an ruhsal olarak o rahatsızlıklar çıkmış. Benim de başka türlü travmalarım var. İnan biliyorum anlıyorum ne kadar acıttığını. Ama o zamanlar çocuktun ve savunmasızdın bilmiyodun o durumun içinde çıkabileceğini kendini koruyabileceğini. Ama şu anda yetişkinsin o çocuğun yaşadığı acıları şu anda sen iyileştirebilirsin. İçindeki küçük çocuğun elinden tutup onu oraya götürüp başka bir yol olduğunu daha gösterebilirsin. Bir de biliyor musun insanlar güçsüz hissettiğini dışarıdan hissediyorlar. Bu özgüvensiz dolayısıyla biz buna istediğimiz gibi davranabiliriz diyorlar. Doğada her yerde bu var. Kediden korksan bile korktuğunu hissederse tıslar ama üstüne gitsen kaçar o kedi. Mesela kedi fobim vardı böyle atlattım. O girdiğin kötü iş yerlerinden çıkmakla da iyi yapmışsın kimse sana öyle davranamaz. Sorumsuz da değilsin korkudan hareket edemiyorsun. Bu sorumsuzluk değil. Kendi kendine de teşhis koyma lütfen. Yaşadıkların neticesinde böyle hissetmen normal. Bu iş yerine git ve bak. Kimse senden üstün değil sen de o marketteki küçük çocuk değilsin. Şu an 30 yaşında koskocaman bir adamsın. Bunu her unuttuğunda kendini hatırlat. Bir de eğer işe girip çalışırsan ve düzenli bir maaşın olursa kesinlikle bir terapiste git. Ben de gittim ve gene gidicem. Onlar çok yardımcı oluyor. Ama psikiyatri değil psikolog yani. Geçmişte yaşadıkların etrafındaki bilinçsiz insanlar yüzündendi senin yüzünden değil. Üniversiteye gidememiş olabilirsin ama mesela açıköğretime başvur öyle gir hiç bir zaman kendinden vazgeçme. İnan ben de senin yaşadıklarını yaşıyorum seni en iyi ben anlıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Üniversite sınavına gireceğim zaten, bugün YKS için para yatırdım. İşte en büyük korkum da hani efendiliğimi, kibarlığımı suistimal ederler diye korkuyorum, bir de savunmasız olduğumu anlarlarsa bu da suistimale açık hale gelir. İnsanların çoğu böyle gerçekten. Bende şöyle bir dengesizlik var; tavrımı koyarsam da bu aşırı şekilde bir şiddete dönüşebilir, bundan korkuyorum. Bazı zamanlar cinnete girmişliğim var, evde buzlu camları parçalayıp elimi kolumu kesmiştim, dikiş atmışlardı elime. Bunu da korktuğumdan yapıyorum. Yani bir patlama ve sinir harbi yaşarım diye korkuyorum. O derece nefret ediyorum nefret etmiş olduğum insan tiplerden. Bazılarının yüzünü gördüğüm anda bir ürperti ve tiksinti basıyor içimi. Bir de iş yerinde öylesine denk geldiğimi düşündüğümde kesin öldürürüm. Yapamam yani. Bazen en büyük cesaret en büyük korkudan ileri gelir. İnsan çok korktuğundan dolayı çok fazla cesaret gerektiren bir eylem içerisine girişebilir. Mesela çok fazla hayattan korkan insanlar kimsenin yapamayacağı intihar eylemini yapabilir. Aynı bunun gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oh çok sevindim paranı yatırdığına onu da çalışmayı ihmal etme bir yandan. Aynen benim de var öyle deli bir yanım dışarıda çok naifim evde aslan gibiyimdir. Ben de çok kapı, telefon kırmışlığım vardır 😂 içinde birikiyor insanın çünkü. O yüzden gittiğinde ne çok naif ol ne de çok sinirli. Ortasını ayarlarsan çok sinirlenecek durum kalmaz. Bir de sen eskideki insanlara sinirlisin aslinda yenilerde onu görmeye korkuyorsun. Ama bu seferkiler onu yapamaz işte. Sen git işini yap paranı al gerisine karışma bir şey olmaz o zaman. Kimse seni sevsin kabul etsin diye uğraşma kibar ol tabiki ama mesafeli de ol işini yap çık. O zaman kimse sınırını aşamaz. Merak etme. Son kez tekrarlıyorum sen o küçük çocuk değilsin şu anda koskocaman bir yetişkinsin bunu bilerek git ve o işi al. Ne bir çocuk gibi sessiz kal ne de bir çocuk gibi ani tepki ver. Kibar ol ama hakkını da yedirme mesafeli ol insanlara. Ben inanıyorum başaracaksın. O olmazsa da başka olur. Beni de güncelle merak ederim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler. İş görüşmesinden sonra haber veriririm. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bekliyorum onların seni beğenmesine de bakma sadece sen de şartları öğren işin bakalım sana uygun mu sen de beğenecek misin işi. Her şey gönlünce olsun, haberini bekliyorum. İyi geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler tekrardan. Size de iyi geceler.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Olmamış mı, olamamış mı?

Ona göre değerlendirmek lazım.

Bir de bunu normal veya anormal olarak değerlendirmemek gerekir.

Eğer 30 yaşına kadar sevgili olmaya çalışmış ve daima başarısız olmuş ise ya o kişide temel bir sorun vardır ya da istisnai bir durumu vardır.

Temel sorun ne olabilir? Tipi düzgün değildir, girişken değildir, cesaretsizdir vs vs... 30 yaşına gelene kadar bunlara dair temel olarak bile olsa adım atmamıştır. Karşı cins bu noktada bunu sorgular. E sen her seferinde aynı yöntemle gitmişsin ama bir gram ileriye gidememişsin, sonuç değişmez ki? Gelecek de göremez.
    İstisnai neden nedir? Kendini geliştirmiştir, farklı yöntemler denemiştir, kendine iyi bakmıştır, belli bir seviyeye gelmiştir. Ama hayat tabi, öyle talihsizlikler ile karşılaştırmıştır ki bu noktada kalmıştır. O istisnai neden de kabul edilebilir. Ben o kişiye de keşfedilmemiş kişi diyorum.

Sevgilisi olmamış daha farklı bir şey.
    Çeşitli sebepler ve nedenlerle kendi isteği dahilinde sevgilisi olmamıştır. Dini nedenler, kariyer hedefleri, çeşitli uğraşları nedeniyle bir sevgiliye yer vermeyi uygun görmemiştir. Kendine ait çizgileri vardır ve bu çizgiler dahilinde bu şekilde yaşamayı seçmiştir.

cut.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

7

Cevap

• barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

bu ne ara anormal görülür oldu ki? evlenmemişsin ve zinaya bulaşmamışsın.. aslında olması gereken şey bu.. bu anormal diyen , aslında kendi anormaldir.. ama şu var.. 30 yaşına gelip de sevgili demektense evlenmekten bahsediyor olman daha doğru olur sanki :) o bol bol sevgilileri olan bizler , mahşer gününde bunun hesabını nasıl vereceğiz onu düşünmemiz gerekiyor.. orada kimse bize vay sen çapkın demeyecek çünkü o sevgililerden dolayı.. ha sen zinaya bulaştın demek gel bakayım sen şöyle derlerse hiç hoş şeyler olmaz emin olalım..

1
    2 Yorumla
    • Ütü-Masası
      Ütü-Masası
      +1 yıl

Her sevgilisi olan zina yapmıyor ama o başka bir boyut

Yorumla
    • barraquda
      barraquda
      +1 yıl

sevgili olmak zinanın derecelerindendir. eşin olmayan bir kadına bakmak da göz zinasıdır.. manitanla öpüşmek de zinanın bir derecesidir ateşli bir gece de daha üst seviye zinadır. ama bunların tümü zinadır. bu terimi iyi öğrenin önce lütfen.

Yorumla
  • Ütü-Masası
    Ütü-Masası Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

30 yaşında bir insanın hiç sevmemesi ve sevilmemesi normal değil bence. Asosyal, bakımsız veya çekingen biri olduğunu düşünürüm şahsen.

1
    0 Yorumla
  • Daphnne
    Daphnne Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Normal gelmiyor pek bana

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neden?

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

İlla bir şeyleri olmuştur yaa normal değil tabi

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmadı valla.

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum ki, asosyallikten galiba.

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

Kardeşim gez dolaş, bir yerde çalış.. İlla ki bir şeyler denk gelir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gelmedi valla, o kadar kursa falan gittim.

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

Olsun kardeşim dert etme.

Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Evet benim de olmadı 👎

1
    0 Yorumla
  • Egekarayılan
    Egekarayılan Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bence normal değil

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neden?

Yorumla
    • Egekarayılan
      Egekarayılan
      +1 yıl

Şimdi istedi olmadıysa ya çok ititcidir ya a sosyalist ya da ne bilim bir sıkıntı vardır.
      Tercihse cinsel duygusal ya da pskolojik bir ya da birkaç problemi vardir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sosyalist derken?

Yorumla
    • Egekarayılan
      Egekarayılan
      +1 yıl

Hahah a sosyal 😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım.

Yorumla
  • bitterimo
    bitterimo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.

Normal tabi

1
    0 Yorumla
  • SeninİcinGeriGeldim
    SeninİcinGeriGeldim Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kimse eleştiremez...

1
    0 Yorumla
  • ömürmügelmişş
    ömürmügelmişş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

evet

1
    0 Yorumla
  • Pars288
    Pars288 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Anormal

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Olabilir yani normal

1
    0 Yorumla
  • yiyipiçipyatarım
    yiyipiçipyatarım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Gayet normal

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir insan normal midir sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

31 yaşında hiç sevgilisi olmamış erkek normal midir sizce? 9 cevap verildi
31 yaşında hiç sevgilisi olmamış biri sorunlu mudur? 8 cevap verildi
30 yaşında hiç sevgilinin olmaması normal mi? 25 cevap verildi
27 yaşında hiç sevgilisi olmamis birine "yazik" mıdır? 13 cevap verildi
Hiç kimseyle sevgili olmadan 30 yaşına gelmek normal mi? 30 cevap verildi
33 yaşında hiç sevgilisi olmamış birisi sorunlu mudur sizce? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨