2 gün önce kız kardeşi geldi. Beni de aldı kız kıza bir gün yapalım, kuaföre vs. gidelim, bakım yaptıralım, hepsi abimden dedi. İlk olmaz falan dedim, olur olur bu erkeklerin parasını yemek lazım, sen ben yemeyeceğiz de kim yiyecek dedi.
Kendisinin götürdüğü yere gittik baya uğraştık. Saçımın rengini biraz açtık, beni de kuaförle beraber ikna ettiler. İşte kaş kirpik liftingi, kaş aldırma, kaşımın şeklini vs. değiştirdik, saç bakımı saç kesimi, cilt bakımı, full ağda vs. derken baya pürüpak çıktık ordan.
Keyif aldım yalan yok, iyi de hissettim hepsini gerçekten abisinin kartından ödedi. Pek makyaj yapan biri değilim sevmem de, kız kardeşi süslü biraz. Gittik birkaç makyaj malzemesi vs. aldık, bu renk tonları sana gider falan. Onları da bana ödetmedi, abisinden ödedi.
Abisine akşam mesaj attım. Kız kardeşin rica etti, hep senden ödedi kızmadın inşallah, eğer çok olduysa birazını atayım İBAN'dan dedim. Yok haberim var, sorun değil, helali hoş olsun dedi.
Sonra aklıma şu geldi. Bu bir tezgah mıydı? Bu adam kardeşi aracılığıyla sen kızsın anlarsın, al şu kartı bu kadına bir çeki düzen ver, iyi gözüksün, saçları şöyle böyle olsun, bakımlı olsun vs. gibi bir amaçla yapmış olabilir mi?
Kız kardeşi lazer düşünür müsün ben gidiyorum memnunum seanslar devam ediyor istersen sen de gel dedi bir de.
Lazere pek param yok diye gitmiyordum aslında. Hani bunu demesi falan da kızın kendinden miydi, abisi mi böyle şeyler söylüyor da beni dönüştürmeye falan çalışıyorlar anlamadım.
Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer