Karşı cinse ilgim çok var ama kadınlardan hep çekiniyorum, reddeder diye yanaşmıyorum. O yüzden bu durumu nasıl aşarım?
1 ay
Karşı cinse ilgim çok var ama kadınlardan hep çekiniyorum, reddeder diye yanaşmıyorum. O yüzden bu durumu nasıl aşarım?
Korkunun üstüne gitmedikçe korkun seni yer bitirir haberin olsun. Sadece efendi gibi gidip konuşmaya başla başka yolu yok. Hem kadınlar canavar değil yemeyiz yani 😃
Kess
Bu yaşların bir daha gelmicek rahatsız etmicek sekilde bir kere gidip acilirsin oluru varsa olur yoksa olmaz
Senin kötü ve zor zamanalrinda insanlar yaninda değildi bırak iyi zamanalrindada olmicaklar HİÇ BİR ŞEY DEN CEKİNME
HAYAT ZATEN ZOR İNSANALRİ RAHATSIZ ETMİCEK SEKİLDE TEK SEFERLİGE MAHSUS GİDİP ACİLABİLİRSİN
Kadınlardan hoşlanman çok normal, reddedilmekten korkman da öyle, ikisi birden insan olmanın paketi içinde 😅 Reddediş = “sen kötü, değersizsin” demek değil; sadece “uyumlu değiliz” demek aslında 💁♀️
Küçük adımlarla başla: göz teması, gülümseme, ufak sohbetler… Her konuşma flört olmak zorunda değil. Pratik yaptıkça beynin “reddedilsem de ölmedim”i öğreniyor 😄
Sen sence ilk adım olarak nerede daha rahat hissedersin, sosyal ortam mı, uygulama mı? 💬
Cevap
7Cevap
Kadınların senden hoşlanmasını bekleyeceksin, öyle direkt yanışılmaz.
Risk almazsan kazanamazsın.
Önceliğin reddedilmek değil nasıl ikna edebilirim demek olmalı.
Korkarak bi yere varamazsın gerekirse 100 defa reddedil ama yine de vazgeçme ve reddilemeyi de açıkçası çok kafana takma
Reddedilmektennmiye korkuyorsan ne olabilir en fazla şansını denemiş olursun
kaybedecek bişeyi kalmamış küme düşme potasında olan birtakım gibi düşüncen
Cidden erkeklerin bu durumu çok zor ama başka bir yolu da yok gibi
@aklımdadelısorular12 her şeyin bir çözüm yolu bardir madam
@Ciho7ist Hemcinslerim zor varliklar
@aklımdadelısorular12 risk mi alınmalı:)
Bende oyleydim 23 yasima kadar sonra baktim genclik gidiyor bu yaslarda olmayacaksa ne zaman olacak dedm ozguvenimi topladim 23 yasimdan 30 yasimankadar bir suru kizla takildim. Korkaklik yalnizlik demektir yanaş kadinlara korkma
önce oram ve çvre edin gerisi kolay
Kazanmak için riske girmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?