Ailem sevgilimi ve Turkiye'de evlenme kararimi neden bir turlu kabul etmiyor?

Merhabalar yaşım 26, çalışan bir kadınım. Sevgilimle 2 yıl önce internetten tanıştık. Ben yurt dışında yaşıyorum o ise Türkiye'de. Aileme sevgilim olduğunu ve ciddi düşündüğümüzü söyledim. Ailem itinayla Türkiye'de yaşamamı istemiyor ve sürekli hatalı bir yola girdiğimi söylüyorlar. İnternet üzerinden aileleri tanıştırdım, kötü geçmedi ama çok mükemmel de değildi. O günden beri de hâlâ ailem onunla evlenmemi istemiyor. Türkiye şartlarında yaşamın çok zor olduğunun farkındayım, uzak olduğu için istemediklerinin de farkındayım. Tek başıma kalacağımın da farkındayım ama canım çok yanıyor onların onayını alamıyorum diye… Sevgilimin işi iyi, iyi kötü bir arabası var evi yok ama benim için bunların hiçbiri önemli değil. En önemlisi kendisi vicdanlı, saygılı ve çalışkan biri. Aileme onun da yurt dışına gelme ihtimali var belki evlendikten sonra burada yaşarız diye söyledim buna bile bahane buldular, yabancı dili nasıl öğrenecek vs.. Bu sabah da babamla ciddi bir tartışma yaşandı benim hâlâ onunla sevgili olduğumu öğrendiğinde kıyameti koparttı gelsin nişanlanın sonra s. tirin gidin dedi. Kendisi biraz ağır konuşan biridir sinirlenince, bunca zaman onu anlamaya çalıştım ama gerçekten bu konuda ailemin haksız olduğunu düşünüyorum. Neticede evlenecek olan biziz ve onlar göçüp gittikten sonra biz baş başa kalacağız…

Ailem sevgilimi ve Turkiye'de evlenme kararimi neden bir turlu kabul etmiyor?