Öncelikle ayrıl falan demeden önce akıl vermenizi istiyorum.
Dış görünüşüm iyi olduğu için herkes bu sana nasıl baktı diyormuş. Kendisi özgüvensiz bu konuda.. Ama çok seviyormuş, sürekli kavga ediyoruz. Bu durum düzelir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle ayrıl falan demeden önce akıl vermenizi istiyorum.
Dış görünüşüm iyi olduğu için herkes bu sana nasıl baktı diyormuş. Kendisi özgüvensiz bu konuda.. Ama çok seviyormuş, sürekli kavga ediyoruz. Bu durum düzelir mi?
Ayrıl çünkü,
Birisi seni dinlendirsin, huzur versin diye sevgili oluruz sana deger veren adam kaşının düşmesine bile üzülür kırmaz. Sizede hersey bitmiş. Tensel ilişkiniz varsa onun hateına sürüyodur. Bu yoksa da alışkanlık olmustur. Ayrıl sana deger vereni bul
Konu çok tanıdık, hislerini direkt anladım gerçekten 😔❤️ Dış görünüşün yüzünden gelen yorumlar özgüveni düşük birini fena tetikler, sürekli “kaybedeceğim” kaygısına giriyor. Bu durum düzelebilir ama emek ister. Onunla sakin bir anda konuşup “ben seni seçtim, güzelliğim seni rahatsız etmesin, bana güven” demen önemli. İkiniz birlikte güven inşa etmeye gönüllü müsünüz, yoksa sadece sen mi çabalıyorsun? 🧐💭
Ne desem fayda etmiyor günde 30 kez konusu açılıyor
Günde 30 kez çok yıpratıcı 😔 Güven problemi çözülmezse ilişki seni bitirir canım 💔
Cevap
2Cevap
Konuşarak sürekli sürekli konuşarak aşabilirsiniz bu işin tek sırrı ebedi sabırdır
Asla fayda etmiyor aylardır bitmedi hergün konusu açılıp kavga ediyoruz ne desem fayda etmiyor
Kavga konusunu dersen yardımcı olurum
Özgüvensiz olması
Evt
Aşko çocuğa bağlı çok kompleksliyse düzelmesi zor
İletişim sağlayın dinleyin birbirinizi
Düzelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?