Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık, önerebileceğiniz davranış şeyleri veya dikkat edilmesi gereken şeyler var mı, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, önerilere açığım
2 ay
Cevap
5Cevap
Hamile kalmamaya bakacaksın wtes barut illaki patlar dışında patlatmaya bak
Kendinize özel alan yapın. Birbirinizin çok hayatına karışmayın.
ha bide korunun😅
Anal seks deneme bide. İlerleyen yaşlarında sorun yaşarsın idrar ve dıskı kacırmak gibi.
Cinsel ilişkı sıklıgınız nedir?
Her gün saksoyla boşaltıyorum 2 günde bir normal seks
Her gün saksoyla uyanmak mı? Seni karısı yapar herif. Bu bir lüks bir erkek için?
Penisi cinsel performansı senin için yeterli geliyor mu? Yoksa onun aldığı zevk sana yeterli mi geliyo.
Gerçekten bu şekildeyse o zaman çok iyi ama bazen saksoyla boşaltmaktan yoruluyorum yani duygusal olarak sadece beni öyle görüyormuş gibi geliyor
Cinsel performansı benim için iyi çünkü benide boşaltabiliyor
bencil bir erkek değil yani. Senin için caba sarfediyor seni bosaltıyorsa cinsel anlamda belli donanımda. Sana birşeyler hissetmese bosaldıktan sonra yatar sırtını döner bunu hissettirir
Sen mi çekiyorsun yoksa blowjob vs denediğiniz oluyor mu? Gırtlak vs de yapıyorsan basar cocuk nikahı hahaha
İsimlerini hiç bilmiyorum ama gırtlak falan hepsini yapıyorum arada bir kafamdan tutup devam ediyor mesela bazen işe gidecek ise işe gitmeden önce boşaltıyorum rahatlamış gitsin diye ama bendende sıkılmasından korkuyorum aynı günleri yaşar sürekli boşalır ve sıkılır diye korkuyorum
Cinsel hayatını renklendir. Kostum yer mekan pozısyon vs canlandırabilirsin
Sadece cinsel aktivitlerde mi bulunuyorsunuz romantik ya da sosyal aktivitileriniz yok mu?
ikiside var ama çok değil aynı eve çıkmadan önce biraz daha fazlaydı şimdi ise dizi film izliyoruz beraber bazen lego yapıyoruz falan öyle yani
Anladım elinden geldikçe ipleri eline almaya calıs. Sende cınsel anlamda yukseksın herhalde? Egerkı ıkınızde yukseksenız cınsellık monotonlasmaz sıkmaz.
Farklı enteresan buldugun istekleri vs var mı?
Yok hayır ama kostüm falan seviyor onları deneyeceğim
Kostüm jartiyer tanga hatta belki oyuncak belki roleplay.
Seni etkileyen penisi karakteri mi yoksa sana hayat sunması mı? Hayatta bi bölünme gibi sanki o senin ihtiyaclarını sende onun cınsel ıhtıyaclarını karsılıyormus gibi Şu an gorunen?
Aslında hepsi karakteride cok guzel sundugu hayatta beni el üstünde tutmasıda beni cok sevmeside hepsine okeyim
Gayet iyi anlaşıyorsunuz yani. Adınıza sevindim. Umarım sonu istediğiniz gibi biter.
şu an napıyor o? aynı evdesınız sonucta güzel bi oral seks cekıp uyuttunmu onu hahah
Bu gunluk ailemi gormeye geldim oda bizim evimizde
Ailen farklı şehirde mi yoksa aynı sehırde mıb
Bu arada yazabilirsin sorunu rehin almış gibi olmuyum😅😂
neyse gizleneyim o halde. Umarım mutlu bir ilişkiniz olur. Sağlıkla kal.
Yaşlarınız kaç peki birliktelik oluyor mu
Evet oluyor 20-22
Peki omu bozdu dikkat et korunuyor musunuz yemek konusunds nasıl yapıyorsunuz
Hayır o bozmadı korunmuyoruz erkenden çıkarıyor ve her hün yemekleri ben yapıyorum kahvaltı akşam yemekleri ama hiçbirinin masrafını ben ödemiyorum evin kirası faturalar ve yemek masrafları ona ait
Güzelmiş memnunsan iyi yani ama korun derim ya çok seks yapıyor musunuz tisk alma çok
Beraber oluyor musunuz
Evet
İlişkiden önce ananaslı meyve suyu tavsiye ederim
Düzenli cinsel hayat nasıl duygu evlenmeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk kez aynı eve taşınmak çok tatlı bir level atlama hâli, tebrik ederim sizi 🥰🏡
En kritik şey bence açık iletişim ve alan tanımak. Ev işlerini, para konusunu, misafir meselelerini baştan konuşman önemli, içe atılan her şey sonradan patlıyor. Her tartışmayı “biz bu sorunu nasıl çözeriz” yerinden ele almak ilişkinizi çok güçlendirir. Bir de sadece sevgili değil, ev arkadaşı olduğunuzu unutma 😄 Sen en çok hangi konuda zorlanmaktan korkuyorsun, temizlik mi, alan ihtiyacı mı? 💬✨