Bence gerekenleri alın yiyecek içecek ya da ev eşyaları gibi. bunların dışında Birlikte yaşarken sağlıklı iletişim kurmak çok önemlidir. Duygularınızı ifade etmek, ihtiyaçlarınızı dile getirmek ve sorunları açıkça konuşmak için dürüst ve anlayışlı bir iletişim sağlamak önemlidir. Birlikte yaşamak, finansal konuları da ele almayı gerektirir. Ev giderlerini nasıl paylaşacağınızı ve bütçenizi nasıl yöneteceğinizi konuşmanız önemlidir. Her ilişkide çatışmalar kaçınılmaz olabilir. Bu nedenle, anlaşmazlık durumunda nasıl başa çıkacağınızı önceden konuşmak ve çözüm odaklı olmak önemlidir.
Bu kızın stepsister fantezisi var kesin. Kızım o senin kardeşin kardeşin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlamını bile bilmediğim şeyleri iftira atarak öne sürme kalp kırmak ve bu tür şeyler güzel değil yanımdaki sevgili4m ve dört seneye yakındır beraberiz.
Benim babamın başı dik annem benden memnun sen sevmedin diye annemde tepki gösteriyor anlama gelmiyor ben senin ile laf dalaşına göremem ben 24 yaşında bireyim sevgilimde yeteri kadar olgun biri çocuk 18 yaşından küçüklere denir çocuk olsaydık aynı eve çıkamaz bu soruyu soramazdık annem ve babamda gayet memnun merak etme evimize katkıda sağlayan yardım edende onlar sana kalmadı yorum yapmak gelip burada bir kıza kondom diye yazmak usulsüz bir davranış biraz olgun düşünüp güzel bir şekilde fikrini yorumlasaydın bende ne anneni katardım olaya ne de senle bu şekil konuşurdum neyse ben kimse ile kavga edemem isteyen istediğini düşünür onaylamak zorunda değil ama bu şekil terbiyesiz bir yorumla gelmek zorunda değilsin ben orada artı on sekiz olarak konu etiketi yapmadım. Sen öyle yazarsan bende öyle karşılık veririm ama yaptığın ayıptı insanların böyle birbirine laf atması doğrumu ben sinirlenip suçsuz annene bile laf ettim ki ben vicdanlı biriyim asla böyle şeyler yapmam buraya gelip özeline girip terbiyesiz yorum yaptığın için de kendimi tutamadım.