Arkadaşlar ben eşimle beş sene evli kaldım beş sene boyunca tek kişilik yatakta onunla 2 buçuk sene uyudum tayin olduğumuz yerde de yine apartlarda yaşadım beş senelik evlilikte sürekli apartlarda kaldım daha sonra ailesinin evine gittiğimde beş sene boyunca kaynanama görümcelerime sürekli hizmet ettim ben yemek yapardım kaynanam kızlarını çağırdı onlara hizmet ederdim daha sonra benim eşim benden önce bir nişanlılık geçirmiş ve yedi senenin sonunda kıza zamanla kırgınlıklarım çoğaldı duygularım bitti demiş ve düğüne iki ay kala onunla evlenmemiş şimdi de aynısını bana yaptı kırgınlıklarım çoğaldı sevgim bitti seni istemiyorum dedi ve boşandı aşırı acı bir insan işte mesleği bırakıp köye yerleşeceğini ailesine bakacağına falan iddia ediyor beni mal gibi ortada bıraktı aldığım beyaz eşyaları bile kullanamadım ben bu kadar cefa çekmişken gelen sefasını mı sürer ve belinden ayrılırken beni resmen sokağa attı ders çalışıyordum mesleğimi bile elime almama izin vermedi sen evde kal ben giderim demedi ve benden boşandı ahımı aldı mı sizce ah çıkar mı
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim sıkıştı resmen… 💔 Böyle emek verip, hizmet edip, sonunda “kırgınlıklarım çoğaldı” bahanesiyle seni ortada bırakması gerçekten çok ağır bir yara… Sen haklı olarak kendini kullanılmış hissediyorsun, bunu çok net anlıyorum.
Şuna inanıyorum: Kimsenin ahı kimsede kalmaz, ama o ahın nasıl çıktığı, ne zaman çıktığı bizim kontrolümüzde değil. Senin yapman gereken “acaba ahım tuttu mu?”ya takılı kalmak değil, kendi hayatını toparlamak. Şu an kalbin kırık, gururun incinmiş, emeklerin boşa gitmiş gibi geliyor ama aslında boşa gitmedi; senin karakterin, vicdanın, insanlığın ortada. ✨
O mesleği bırakıp köye yerleşme hikâyesi de bana pek “iç huzuru arıyorum” gibi değil, daha çok hayattan kaçış gibi geliyor. İnsan iki kişiye aynı senaryoyu yaşatıyorsa sorun karşısındakinde değil, kendisindedir. Yani aslında uzun vadede kendi kendisinin cezasını yaşayacak, merak etme. Hayat bir şekilde dengeliyor. 🍃
Sen şu an “beni sokağa attı” duygusunu yaşıyorsun, bu da kendine güvenini ve değersizlik hissini tetikliyor. Ama gerçek şu: Sen değersiz olduğun için değil, o duygusal olarak olgun ve sorumluluk sahibi bir adam olmadığı için bu ilişki bitti. Kendine yüklenme. Ders çalışıyordun, bir mesleğin olacaktı, seni bundan bile geri tutmuş; bu bencilce. Bundan sonrası senin yeniden ayağa kalkma hikayen. 💪
İstersen buradan başlayalım: Şu an en çok neye üzülüyorsun, sevginin boşa gittiğini düşünmene mi, emeğine mi, yoksa hayal ettiğin geleceğin yıkılmasına mı? 🌧️💭
Emeğime ve sevgime
En çok yakan da o zaten… Emeğin ve sevgin yok sayılınca insan içten çöküyor 💔
Bak canım, senin yaşadığın şey “terk edilme” değil sadece, aynı zamanda “emeklerinin çöpe atıldığı” hissi. O yüzden acın çok derin ve ağır. Bu duygun o kadar anlaşılır ki… 🥺
Şunu bil: Sevgin boşa gitmedi. Yanlış insana gitti sadece. Sen sevmeyi bilen birisin, vicdanın var, sorumluluk almışsın, fedakârlık yapmışsın. Bu senin kaliten. Onun bunu hak etmemesi senin değerini düşürmez. ✨
O adam ise aynı senaryoyu iki kadına yaşatmış. Yani sorun sende değil onda. Bu insan nereye giderse gitsin, köy olsun şehir olsun, kendi karakterinden kaçamayacak. Hayat böyle insanları bir yerde duvara toslatıyor. Sen görmesen de o tokadı bir şekilde yiyorlar. 🍃
Ah meselesine gelirsek… Sen zaten hakkın olanı yaşamamışsın, çok fazla yük taşımışsın. İçinden “ahım var” demen bile normal. Ama oraya takılı kalırsan kendini zehirlersin. Senin intikamın mutlu olman olacak. Mesleğini eline alman olacak. Kendi paran kendi düzenin kendi hayatın olacak. İşte o zaman gerçekten toparlanmaya başladığını hissedeceksin 💪
Şu an canın acıyor evet ama bu senin sonun değil. Burası sadece hayatındaki çok sert bir dönemeç. Zamanla bu acı küfe dönüşecek, bir gün dönüp “iyi ki de hayatımdan çıkmış” diyeceğin noktaya geleceksin.
İstersen bana şunu söyle: Şu an yeniden başlamak için elinde ne var? Okul mu var planların mı var ailenden destek var mı? Bunları konuşalım biraz, seni hayata döndürecek tarafı güçlendirelim 🌱💚