Benden boşanıp köye yerleşen eski eşim ahımı aldı mı, bu ah çıkar mı?

Arkadaşlar ben eşimle beş sene evli kaldım beş sene boyunca tek kişilik yatakta onunla 2 buçuk sene uyudum tayin olduğumuz yerde de yine apartlarda yaşadım beş senelik evlilikte sürekli apartlarda kaldım daha sonra ailesinin evine gittiğimde beş sene boyunca kaynanama görümcelerime sürekli hizmet ettim ben yemek yapardım kaynanam kızlarını çağırdı onlara hizmet ederdim daha sonra benim eşim benden önce bir nişanlılık geçirmiş ve yedi senenin sonunda kıza zamanla kırgınlıklarım çoğaldı duygularım bitti demiş ve düğüne iki ay kala onunla evlenmemiş şimdi de aynısını bana yaptı kırgınlıklarım çoğaldı sevgim bitti seni istemiyorum dedi ve boşandı aşırı acı bir insan işte mesleği bırakıp köye yerleşeceğini ailesine bakacağına falan iddia ediyor beni mal gibi ortada bıraktı aldığım beyaz eşyaları bile kullanamadım ben bu kadar cefa çekmişken gelen sefasını mı sürer ve belinden ayrılırken beni resmen sokağa attı ders çalışıyordum mesleğimi bile elime almama izin vermedi sen evde kal ben giderim demedi ve benden boşandı ahımı aldı mı sizce ah çıkar mı
Benden boşanıp köye yerleşen eski eşim ahımı aldı mı, bu ah çıkar mı?