Yani sevgiliyle ayrılma durumu olsa acı çekilir. Ama insan yalnızken de üzülüyor, sizce hangisi daha az üzer
1 ay
Sevgili yapmanın nesi üzücü olsun ki iyi bir insansa mutlu ediyor ve mutluda oluyorsanız güzel zanab da geçiriyorsanız bizim gibi @ll_Nilay çokta keyifli oluyor
İkisi de farklı tür can yakıyor aslında 🥲 Yalnızken eksik hissi, sevgiliyken ayrılık acısı… Bence asıl mevzu sevgili yapmak değil, kimi seçtiğin ve kendini ne kadar sevdiğin 💘 Sağlıklı bir ilişkide yaşanan mutluluk, ayrılık ihtimalinden daha ağır basıyor bence. Yalnız kalmaktan mı daha çok korkuyorsun, yoksa yanlış birine bağlanmaktan mı? 🧐
Cevap
8Cevap
ben ayrıldıktan sonraki boşluk acisini tekrar tekrar cekmeye cüret edemiyorum artik şahsen. geri kalan yarismacilara basarilarr
Bence yapan üzülüyor djdj ben yıllardır o konforu hiç bozmadim
üzülmeye değecek biriyse yapmamak daha üzücü olur
Yapmaya niyetlendiğimiz bir çok şeyin kötü sonucu olabilir. O zaman hiç birini yapmıyalım. Olmaz öyle şey.
Bal gibi olur kafa rahat oh miss
O zaman okulda okuma, arabada sürme, dışarıda çıkma. Nasıl olsa hepsinin kötü sonuçları olabilir
Öyle zaten
yapmak daha kotu yapmayinca rahatsin miss gibi
Kendini kandırmaya devam et
yo gayet de guzel oluyo
Ne yapıyorsun mesela merak ettim beni aydınlatırsan sevinirim
ne dusundu ne istiyo niye boyle yapti kavga ettik derdi yok istedigin zaman istedigin yere kimseye haber vermeden gidebiliyosun erkeklik taslayan yok daha ne olsun
Ya iyide sen bireysel konuşuyon ayrıca neden biri seni düşünmesinki öldünmü kaldinmi yaşiyonmu uçuyonmu kaçiyonmu :) ilişki yaşayanlarin hepsinde var bunlar bunlar doğal şeyler yani hayatını tek başina yaşamak kısa vadede iyi gibi gelebilir ama uzun vadede hergün kendini kötü hissedeceksin ne gerek varki
karsima hic iyileri cikmadi kimse benim verdigim degeri haketmedi enerjimi somurduler resmen erkeklerin coguda boyle niye hayatimda istiyimki gitsinler kendilerini kullananlarla beraber olsunlar temiz sevgiyi haketmiyolar.
ayrica bireysel konusucam tabi bunun nesnelligi mi var
Peki senin adına üzüldüm umarım eski enerjini ve pozitifliğini tekrar yakalarsin
sagol
5 yıldır yapmadım yıkılıyorum yap
Yapmamak daha kötü
Araftasin galiba
Evet yaa napim
Yapmamak daha üzücü tek başina ne yapacanki
Ama ayrılık acısı da olabilir
Ayrılık acısı çekersin bu normal bişey ama hayat devam ediyor sonsuza kadarmi acı çekecen
Aşk acısından intihar edenler bile var
Evet var intihar eden var bayılan var varda var ama şöyle düşün bir şey yapmak yapmamaktan iyidir
Yani bilemiyorum en azından kafam rahat
Aslında kafan hiç rahat değil sadece kendini savunma moduna almişsin yani istediğin kadar öyle olmadiğini düşün ama insan doğası gereği ait olmak ister
Yok bee kafam cidden rahat
Ne güzel :)
Hiçbiri üzücü degil
Hslgslkf niye sen sevinden ayrılınca üzülmez misin
Çok alaka. Sevgili yaparsan eğerki ayrılırsan üzülmez misin
Bu başka bir konu.. sevgili yapmamak üzücü değil çünkü istemiyorum. Yapmak da üzücü değil çünkü aşk, sevgi bunlar mutluluk veriyor. Ayrılık konusu karşılıklı olunca üzüntü yaşamam ortak karar olduğu için.. tek taraflı ayrılık olsa mesela beni bıraksa ona hiç üzülmem ztn beni sevmemiş vs
Ama sonuçta umutlandırıp yarı yolda bırakması insanı üzer elbet
Haşfjsjfjd ne güzel
Sevgili yapmamak
İki ucu b**** değnek
İnsanların canı cehenneme.
Ikısı de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?