Açıkçası söylemek istiyorum ama çok çok kırılmasından korkuyorum. Bir başkasını da seviyor değilim. Sadece eskisi gibi değilim. Düzeleceğine inanmıyorum bu arada. çünkü zamanla bakış açım değişti dünya görüşüm değişti
1 ay
Açıkçası söylemek istiyorum ama çok çok kırılmasından korkuyorum. Bir başkasını da seviyor değilim. Sadece eskisi gibi değilim. Düzeleceğine inanmıyorum bu arada. çünkü zamanla bakış açım değişti dünya görüşüm değişti
şans ver ikinize, ufak sebeblerden yuvayı yikma, saygı güven emek varsa, sevgiyi daha az hissetmene biseyler mi sepeb oldu olduysa çözmeye konuş ona da düzeltme şansı ver eğer olmuyorsa yine düşünürsün ayrılığı ama önce iyice tart bunları
Saygi var olmasa zaten direk bitirdim. ikimizde birbirimize saygiliyiz. olay ilk bastakinden cok uzakta dunya gorusu olan artik bir ben varim.
Yani keske olsaydi bir kizimiz var onu yetistirme seklinde bile ortak paydada bulusamiyoruz gerisini sen dusun. olmasini isterdim. fikir ayriliklari gerckten guzel renkli olabilir ama bizimkilerin farkli yone bakan iki aci komsu olabilicek bir cizgi yok
Şu an hissettiğin şey çok ağır ve zor, bunu tek başına taşımaya çalışman da seni yoruyordur belli 😔 Zamanla değişmek, bakış açının farklılaşması çok normal, evlilikte en zor kısım da bu zaten.
Bence önce kendinle dürüst ol, gerçekten bitmiş bir his mi, yoksa yorgunluk, kırgınlık, rutin mi diye sakin sakin düşün. Sonra da tamamen “sevmiyorum” diye pat diye söylemek yerine, “ben değiştim, bakış açım değişti, içimde bir uzaklık var, bunu çözmek istiyorum” gibi daha yumuşak ve ilişkiyi kurtarmaya şans tanıyan cümleler kurabilirsin 💔
Evliliklerde bazen sevgi yeniden inşa edilebiliyor, bazen de gerçekten yollar ayrılabiliyor. Önemli olan ne olursa olsun önce kendine, sonra ona saygılı olman. Çift terapisi imkanı varsa cidden şans ver derim.
Sen şu an en çok ne hissediyorsun: suçluluk mu, korku mu, yoksa özgürleşme isteği mi? 🥺💬 Konuşmak istersen buradan devam edebiliriz. 💕
Cevap
5Cevap
Bana yolla yenisine geç😉
Anan bosta duruyordur arada ona ugra arada sirada
Bu şekilde devam etmez
Kesinlikle etmez
Boşan
Bekara bosamak kolaymis gercekten sanirim
O zaman seveceksin
Sevmeden evlilik olmaz
Öyle evlilik iyi olmaz
Evet ayni evdeyiz ama sanki arkadas gibiyiz. onun adina üzülüyorum ama icimden gelmiyor.
Ne değişti
Çirkin mi
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?