Eşim bekarken belki çapkındı bilmiyorum ama şu an evinde, eşinde, çocuğunda aklı fikri. Neden bunu ima ediyor sürekli, varsa bir bildiğin söyle diyorum. Yok, ne bileceğim diyor.
2 ay
Seni hazırlıyor kocanın rahat durmayacağını ve başka bir kadınla da olacağına emin. Ama ortafa bir şey de yoktır hazırlan diye söylüyordur. Sende ona imada bulun, bildiğini bir şey varsa söyşeyin yani o çapkınlık yaparsa bana da çapkınlık için izin vermiş sayılır o zaman siz de bana karışmayın böyle bir şey duyarsanız. OğlunuLa konuşun uslu dursun
Kaynana klasiği resmen 🙃 Eşin şu an sana ve çocuğuna odaklıysa, geçmişi kurcalayıp durması çok gereksiz bir gerilim yaratıyor. Bazen anneler “oğlum çok talep görürdü” havası atmak için böyle yapıyor, ego meselesi yani 😂 Eşinle sakin bir dille konuşup “annen böyle deyince kendimi kötü hissediyorum” demen güzel olur. Sen bu durum olunca ne tepki veriyorsun, sustuğun yerde için mi doluyor? 💭
Cevap
17Cevap
Ya iyi niyetli bir söylem değil gibi ya çapkınsa çapkınmış yani ne olucak. Sen şimdikiii haline bakkk
Aman seni kıskandırıp ona daha çok bağlamaya çalışıyor şeytan karı inanma sen ona 😂
Umarım öyledir yoksa ikisini de boğcam 🤣
Yok yok öyle 😅
Sohbet amaçlı da boş konuşma yapmış işte takılma sen kimseye
Oğlunu kırbaçlıyor seni beğenmiyordur bu karı kesin :) alttan alta mesaj veriyor
Bence özel sor cevaplamzs amadem demiyorsun ve kanıtın yok armızı bozma de
bazıları bunu marifet sanıyor da ondan
Bazen bazı insanlar çok patavatsız olabiliyor.
Aranızı bozmaya çalışıyor
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz vardır bildiği
Adamı çok fazla boşta bırakma başkasına uçar diyor
Senj sinir etmeye calisiyor oyuna gelme bence
Bnmkide söyler ama annem direk eşime🙄
Saçma sapan soruları bıraksan
Aldırma. Erkekde gaçmile bakılmaz
Seni gıcık etmeye çalışıyor aranızı bozcak aklınca
Aranız nasıl kaynanayla
İyi ama samimi değilim
Ondan olabilir
Yok ya seni kudurtmak icin yapıyor