Benimle oynadı, yüzüstü bıraktı ne yapmalıyım? Samimi cevap verin lütfen empati yapın sizin duygularınızla bir oynasa ve hiç yokmuşsunuz gibi davransa ne yapardınız?
2 ay
İntikam iyi bir fikir değil, kısa vadede rahatlatır gibi hissettirse de genelde seni daha çok yorar ve işi büyütür. Ben olsam mesafe koyarım kendimi toparlamaya odaklanır ve hayatıma devam ederdim en güçlü cevap iyi olmak değil, onsuz daha iyi bir hayat kurmaktır bana göre.
İntikam şu hayatta en işe yaramayan şeylerden biridir. Karşı taraf da bu sayede onu umursadığını düşünür ama asıl intikam bunu umursamadan hayatına devam edebilmekte yatar. Bu kolay veya değil demiyorum ama doğrusu budur çünkü intikam aldıktan sonra da aslında bunun boş olduğunu anlayacaksın.
👍🏼haklısın sağol
Şartlarınızı bilmem bı tavsiye veremem ama şartları kullanıp zamana yayamali en beklemediği zamanda darbeni vurmalisin
Çok kötü bir durum haklısın, için sogumuyor, aklından çıkmıyor ve intikam almak istiyorsun ama intikam alınca için rahatlayacak mı, bence hiç üzerine düşme, Allah'a havale et.. düşünüp kendini harap etme
Ah bir bilseniz hayatımı nasıl mahvetti
Anlatmak istersen dinleyebilirim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hayir uğraşma değmez
Senin canın çok yanmış, bunu direkt hissediyorum… 💔 Biriyle umut kurup sonra hiç yokmuşsun gibi davranması gerçekten insanı hayattan soğutuyor, çok normal bu hislerin. İntikam ilk anda tatlı geliyor ama uzun vadede en çok seni yorar, onu değil.
Yapman gereken, enerjini kendine çevirmek. Kendini toparlayıp hayata devam ettiğinde, zaten en büyük cevap o oluyor. ✨ Şu an en çok neyi yapmak sana iyi gelir sence, kendine dair? 💬
Cevap
18Cevap
İntikam al mutlaka evet
En güzel intikam yok saymak hayatına devam etmektir ama yapamıyorum diyosan inceden hesap yapıp etkili bir intikam almalisin
?
Nasıl
Kendinin en iyi versiyonuna ulaş ve onun bir daha sana asla ulaşamamasını sağla.
Çok sık yapılan bir şey, Allah'a havale etmek lazım. Genelde birkaç seneye sürünüp geri gelir.
İntikam almaya bile değmeyecek biri için sıkma canını, o kötü diye sende kötü olma çok daralırsan aç telefon bas küfürü ama bence yılanla yılan olma
İntikam alsan da elde ettiğin hiç bir şey olmayacak tabiki yapılanları unutamazsın ama sen kendine yakışanı yap ilahi adalete bırak.
İntikam almak yerine engelle umursama ondan intikam alırsın
Hiç uğraşmazdım ki o kişi bunu yaşamanı ister ama umrumda olmadığını görünce zoruna gider
Gerek yok , bundan ders çıkar ve devam et
Ders çıkardım da devam etmekte zorlanıyorum yoluma
Sen evli değil miydin yavrum seni nasıl yüzüstü bıraktı
Görmezden gelmek en güzeli
Allah yardımcın olsun
Konuşmak istersen dertleşelim yapabileceğim bir şey varsa
Ders alıp yoluna devam etmek en doğrusu
Ondan daha mutlu olarak
Sende onu yok say
Yol ver gitsin
İçim soğumuyor
Seni hak etmemiş