Görücü usulü ile benimle tanışan kişiyle konuşasım yok... Aklım onda hâlâ :(.
2 ay
Görücü usulü ile benimle tanışan kişiyle konuşasım yok... Aklım onda hâlâ :(.
Cevap
4Cevap
Giden gitmistir
Evvela şu görücü usulü konuştuğun kişiye bi yol ver mesela. Beklemesin.
Ama mantık olarak tam istedgm gbi birir... Sadce duygusal olrk bişey yok. Cnkü aklm diğerinde ve diğeri ile de artık haytta evlenemyz cnkü beni heryerden engelledi.. bitirdi kafasında sevmiyormş bni kullnmş... O yüzden bu kişiye şans vermk istiyorum ama nasıl kalbim isinck onu bilmiyorum :(
Senin şimdikini kullandığın gibi. Kadın doğası işte. Şuankine yazık. Üzüldüm. Umarım ayıkır anlar durumu da kurtulur senden.
Kullanmıyorum açık açık söyledim sana karşı duygusal bir şey hissetmiyorum dedim.
Ama aklım başkasında demedim.
Diyemedim. .
Nasip karşıma çıktıysa vardr bir sebep diyorum. Diğerinde hayatımdan çıktıysa Allah beni ondan kurtarmiş diyorum cnkü gerçkten beni kıllanmış o hakkımı ona helal etmiyorum
Vermiş miydin? Aklım başkasında niye diyemiyorsun? ya da yok ya istemiyorum seni kafam yerinde değil de bi şekilde gönder. Bu yaptığın da hıyanet biliyor musun. Ve ben hemcinslerimin bazılarını anlamıyorum lan hiç mi gururun şerefin yok sünepe kız duygusal bişey hissetmiyorum diyor daha da devam ediyor o kızla. Sana da kızmıyorum yaa. Erkek süne pe olursa kız ne isterse yapar sen de haklısın.
İyide mantık olrk her şey uyuyor illaki bir gün evlncem. neden çocuğu hemen redddiym belki konuşarak isinirim olumlu bakarm diye devam ettim.
Diğeri zaten beni silmiş gitmiş geri gelsede affetmem... Evlenmem de.
İllaki birini haytma alcksam bu çocuğun ne suçu var onu da değerlndirmek istiyorum neden katı bakıyorsun bu duruma.
Erkkler 1 ayda sevdgni bırakıp başkasını sevmiyormu bnde diğeri kesinlikle bitti dedim ve beni sevdiğini söyleyen bu kişiyle bir şans vermk istedim yanlış mı yaptm anlamıyorum ki.. çocuk biraz zaman ver olursa oldu olmazsa zorlamayz dedi cnkü o da beni kndine yakin görüyor sende olsan aynsni yaparsın.. hemen bitirmezsin.. ama haklsn.. ben böyleyken çocuğa hakszlk etmiş gbi hissediyorum... O diğerinin Allah belasını versin hepsi onun yüzünden bu haldeyim.. artık kimseyi sevemiyorum.. bile.
Aynısını yapmam. Hemen bitiririm. Herkesi kendi konuştuğun basiretsiz gibi sanma. Neyse hadi naparsan yap
Aynısını yaparsn seversen tabi
Sevmeyen yol verir.. sen gibi yapar hadi güle güle diğer çocuk gibi ben gel evlnlm derken o kaçar gider siz de böylesi iz işte !
Yoo. Beni sevmeyene finare olamam. Sevmekle alakası yok aevgi bunu kabul etmez. Kendini kandır anca. Duygusal bişey hissetmiyorum diyecek peşinde mi koşacam yok ya. Kız kurusuna bak. Sünepe olmaktan iyidir. Kusura bakma.
Peşimden koşan yok
Karşılık verdim diye yazıyor
Yazma desem yazmaz
Ne alaka cocukmyz sanki
Alla alla ya.
Tamamen. Sevgiyle alakalı. Haytnda hiç
Sevmemişsen boşa konuşma
Ismarlama sevgiden iyidir.
Yazma
Artık görücüye gitmekte sıkıntı ya
Ne yaparsan yap 😂😂
Tamam
Saol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hâlâ onu düşünmen çok normal, kalp öyle hemen “tamam kapattım” demiyor ki 😔💔 Hele üstüne bir de engel varsa, kapanmamışlık hissi daha da büyüyor. Şu an yeni tanıştığın kişiye de haksızlık olmasın istiyorsan önce kendine zaman vermen lazım.
Eski sevgiline dönme şansın var mı sence, yoksa bu daha çok alışkanlık ve özlem mi? 💭🫶