Eski sevgilimle yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor , ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar , berbat bir durum içerisindeyim. Durum şu eski sevgilimle 5 yıl çıktık 10 ay önce ayrıldık ayrıldıktan hemen sonra kardeşim kanser hastalığına yakalandı ve ailecek berbat bir duruma düştük. Kardeşimin acısı çok çok ağırdı bir de bir yandan eski sevgilimi yeni sevgilisiyle görüyordum 5 yıl benim olan kızı başkasının kollarında görüyordum. Hayatımın en berbat dönemleriydi kardeşimin acı çektiğini görüyordum bir de bir yandan böyle bir şeyi görüyordum. Kardeşim daha sonra hayatını kaybetti , iyice boşluğa düştüm. eski sevgilimle konuşmaya başladık hatta yakınlaştık da boşlukta olduğum için kendimi durduramıyordum. Aklım çok kaırşıktı sanki kendi kendime ihanet ediyordum ben berbat acılar yaşarken o yanımda değil başkasının kollarındaydı ve acımı kat kat artırdı. Daha sonra konuşmamaya karar verdim şimdi yeni bir sevgilim var çok iyi bir insan hatta hayatımda gördüğüm en iyi insan diyebilirim onu gerçekten seviyorum sanırım o da beni seviyor. Ama ne yaparsam yapayım eski sevgilim çıkmıyor aklımdan yaşadıklarımız anılar bir türlü çıkmıyor ne zaman yatağıma yatsam aklımda. Eski sevgilime karşı bir şey hissetmiyorum artık çünkü nefretim baya arttı ama aklımdan çıkmadıkça sinir oluyorum ve şu an ki sevgilime ihanet ediyormuşum gibi geliyor kendi kendimi suçluyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Eski sevgilimle yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor , ne yapmalıyım?