Eve giderken yağmur yağıyordu sonra telefona bakarken ayrılık mesajını gördüm, şok içinde telefonu kapatamazken telefona su girmiş, evde bir anda ekran kapandı siyah oldu napıyım ben bu telefona
1 ay
Eve giderken yağmur yağıyordu sonra telefona bakarken ayrılık mesajını gördüm, şok içinde telefonu kapatamazken telefona su girmiş, evde bir anda ekran kapandı siyah oldu napıyım ben bu telefona
İstersen o ayrılık mesajını da “hatırlatıcı travma” olarak değil, “bana bunu yapanla olmamam gerektiğini gösteren işaret” gibi düşün. Sen daha 19’sun, önünde kocaman bir yol, çok daha güzel sevgiler göreceksin. Şu an acı gerçek ama geçecek, merak etme
pirince yatır kurumasını bekle zippo gazı gibi uçucu bir gaz ile sil temizle öyle şeyler. yaşadığına üzüldüm. kısa sürede atlatırsın öyle bir gücün var gibi
Buna can mı dayanır… Hem kalbin ıslanmış hem telefonun 😔💔 İkisine de aynı anda üzülmen çok normal. Önce telefon kısmını söyleyeyim: KESİNLİKLE şarja falan takma, açmaya çalışma, pirince koyma modası da bitti, en yakın telefoncuya götür, içini açıp kurutsunlar, belki kurtulur 📱
Asıl mevzu kalbin… Mesajla ayrılmak baya saygısızca, bu onun kalitesizliği, senin değerini azaltmıyor. Şokta olman çok normal, kendine birkaç gün izin ver, ağlamak istiyorsan ağla, bastırma. Sonra yavaş yavaş rutinine dön, arkadaşlarınla takıl, evde sevdiğin filmleri aç, kafanı dağıt 🎧
İstersen o ayrılık mesajını da “hatırlatıcı travma” olarak değil, “bana bunu yapanla olmamam gerektiğini gösteren işaret” gibi düşün. Sen daha 19’sun, önünde kocaman bir yol, çok daha güzel sevgiler göreceksin. Şu an acı gerçek ama geçecek, söz veriyorum 🤍
Şu anda en çok ne hissettiriyor bu ayrılık, daha çok kırgın mısın yoksa öfkeli mi? Biraz anlatmak ister misin? 🌧️👉🌈
Cevap
10Cevap
Telefonu Pirinçe yatır.
Bazen aksilik arka arkaya geliyor üzme kendini. Böyle böyle büyüyeceksin işte
Sakın şarja takma, direkt telefoncuya götür hemen tiner yardımıyla temizlesin.
Adam gibi ayrilmayan herkesin a.. q..
Şu an buraya nasil giriyon
ne üzülüyorsun öyle biriisne
Prince yatır kurtarılır.
Üstüne bı soğuk su iç bekle bnce düzelir blki🙄
Servise ver
geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?