Geçen gün bir erkeğe iltifat ettim, sesin, görüntün vs. ne güzel tarzında, dikkatimi çekmişti. Yanlış anlar mı, erkekler hemen benden mi hoşlandı diye?
2 ay
Geçen gün bir erkeğe iltifat ettim, sesin, görüntün vs. ne güzel tarzında, dikkatimi çekmişti. Yanlış anlar mı, erkekler hemen benden mi hoşlandı diye?
Bir tarafı kalkmadı ise sıkıntı yok çizgisini bozmadıysa dert etme Peki bir erkek sana giyimin Çok zarif çok kadınsı gözüküyorsun dese etek ve elbise giydiğin bir gün tepkin ne olur
Erkeklerin çoğu basit bir iltifatı direkt “benden hoşlanıyor” diye okumuyor aslında 😄 Özellikle sen bunu sakin, rahat bir tonda söylediysen sorun yok. Ama aynı iltifatlar sık sık gelirse, üstüne çok yazarsan o zaman hoşlanma sinyali gibi algılanabilir 😊 Senin niyetin netse gerisi çok takılmalık değil bence. Sen olsan böyle bir iltifatı alsan ne düşünürdün? 💬
Cevap
6Cevap
Walla adını sorsan bile benden hoşlandi der senin onu demeni artık nasıl anlamıştır sen düşün😀
Ben hemen bu kız bana yürüyor derim :D haklıda çıkarım kadınlar boşuna iltifat etmez
Evet o şekilde anlıyorlar bu yüzden mümkünse hic bir erkeğe iltifat etmiyorum aklımdan geçse bile.
Söyleyiş tarzına göre değişir
Hayır ben anlamam ama böyle okunabilir bu durum
Hayır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?